Ban konusunda dertliyim..

Mesela ilgi alanına giren bir hobi bulabilirsin. Bak mesela ben yabancı dil çalışıyorum kendi kendime. Yetişkin boyama kitabım var, istersem boyama yapıyorum. Akıllı telefonlarda istemediğin kadar hobi app'leri bile var. Film izleyebilirsin. İnsan isterse seçenek çok aslında. :)

Yapmayın böyle ama
Haklılık bile insanı çok yıpratabiliyor. Biraz esnek olmaya çalışın siz de.. zamanla alışıyor insan gamsızlığa bile, inanın.
Üç günlük dünya zaten, neden bu kadar takıyorsunuz her şeyi? Çok yıpratıyorsanız kendinizi ve elinizde değilse de, bir destek alın derim...

Yanlış geldiniz galiba hanfendi

Çocuk öyküleri yazdım ben hem de 7 tane.
Etkinlik hazırladım onları resimledim bile. 40 yayinevine attım da biri bile ilgilenmedi.

Tek uğraşim bu olmasa ne olur kimse benle uğraşmiyor

Bdv den destek alıyorum işte. Sağolun varolun kızlar :)

:))))) bende banlandiktan sonra konu acmistim o da kapanmisti. Tekrar actim oda kapatilmisti.

Bazi insanlar cileden çıkarıyor, kiskirtiyor ister istemez kotu cevap veriyorsun ve bannnn... :)

Geçmiş olsun. Daha ilknuye oldugum gunlerde yemistim ilk banimi. Her nekadar siyasete bulasmayacagim desemde bulasmistim :)... ve daha sonra tekrar ve rekrar... 3 kere yedim herhalde uye olali 3 Y olmadi sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…