- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Mesela ilgi alanına giren bir hobi bulabilirsin. Bak mesela ben yabancı dil çalışıyorum kendi kendime. Yetişkin boyama kitabım var, istersem boyama yapıyorum. Akıllı telefonlarda istemediğin kadar hobi app'leri bile var. Film izleyebilirsin. İnsan isterse seçenek çok aslında. :)Hamilelik zor geçtiği için çalışamıyorum evlendikten sonra Batı'dan Doğu'ya geldim kafa dengi insan yok dışarı Rahat çıkamıyorum nedense hamile kaldığımdan beri kitap okuyunca uykum geliyor hemen kızımın bütün alışverişini bitirdim hatta eşyalarını bile yıkayıp ütüleyip yerleştirdim diğer sosyal medya ortamlarını sevmiyorum ergen çok kocam saolsun ilgileniyor ama hormonlardan bazen onu da istemiyorum söyle bana kk dan başka ne yapayım yok ki bişey
Yapmayın böyle amaValla bu biraz yapı meselesi.
Ben tamamen şeffaf kişiliğimle buradayım.
Geyikte bile hiç mesajım yoktur belki.
Reelde de takan mutsuz olan kendini yipratan bir tipim maalesef.
Sizin gibi insanlara da hayranım. Keşke öyle tasasiz olsam. Valla çok yaşamam diye kaygiliyim
yasssak kardeşimAaa kim demiş?
Kaç yıldır üyeyim polemikten ban yiye yiye diğer yasaklari unutmuşum galiba..
Yanlış geldiniz galiba hanfendiMesela ilgi alanına giren bir hobi bulabilirsin. Bak mesela ben yabancı dil çalışıyorum kendi kendime. Yetişkin boyama kitabım var, istersem boyama yapıyorum. Akıllı telefonlarda istemediğin kadar hobi app'leri bile var. Film izleyebilirsin. İnsan isterse seçenek çok aslında. :)
Yanlış geldiniz galiba hanfendi
Yok, arkadaş sordu, ben de fikir olsun diye şeetmiştim.Yanlış geldiniz galiba hanfendi
Mesela ilgi alanına giren bir hobi bulabilirsin. Bak mesela ben yabancı dil çalışıyorum kendi kendime. Yetişkin boyama kitabım var, istersem boyama yapıyorum. Akıllı telefonlarda istemediğin kadar hobi app'leri bile var. Film izleyebilirsin. İnsan isterse seçenek çok aslında. :)
Yapmayın böyle ama
Haklılık bile insanı çok yıpratabiliyor. Biraz esnek olmaya çalışın siz de.. zamanla alışıyor insan gamsızlığa bile, inanın.
Üç günlük dünya zaten, neden bu kadar takıyorsunuz her şeyi? Çok yıpratıyorsanız kendinizi ve elinizde değilse de, bir destek alın derim...
Heheh ben yanlış anladım o zaman pardonYok, arkadaş sordu, ben de fikir olsun diye şeetmiştim.
Siyasette çok takilanlardir kesin :)Acaba sitenin ban yeme rekortmeni kim ki?
ben değilimdir ama ön sıralarda yerım vardır
Kızlar banlanırsak ben bi evi güzelce temizlemeye girişeyim malum sıkılıyorum
nomu, üzülüyordu haksızlıga ugradıgı içinKızlar banlanırsak ben bi evi güzelce temizlemeye girişeyim malum sıkılıyorum
nomu, üzülüyordu haksızlıga ugradıgı için
şimdi ise hepimiz onun yüzünden güme gııdcez
tartısmalı ban yemeye ok. ama böylesi fena koyuyorOlsun alnımızın akı ile haklı yere gideriz bu kez bari.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?