Ban konusunda dertliyim..

Malesef her KİB yaptığın kişi banlanmıyor,inceleniyor ban almasına neden olan mesaj mı diye

Al benden de o kadar. Geçen gün biri tavsiye istemiş, bana göre daha insancıl olan tavsiyemi verdim. Fakat arkadaş nasıl bir psikolojideyse verdiğim tavsiye üzerinden bana hakaret etmeye başladı. Farkettiğimde cevabını olabilecek en düzgün üslupla verdim tabi, ağzımdan hakaret içeren tek bir kelime çıkmadı. Baktım her mesajı ayrı hakaret içeriyor sonunda kibledim. Polemikten gideceğimi ama şahsın daha uzun süre ban yiyeceğini biliyordum çünkü hakaret eden oydu. Fakat şahıs hala tersini iddia edip neden fazla ban yediğini sorguluyor şaka gibi

Haksızlık mı? Evet haksızlık. Hakaret eden ile, üslubunu bozmadan cevap verebilen ayırt edilmeli.

Konuyu açmanız çok iyi olmuş, bir ümit bir şeyler değişir belki

Son düzenleme:
bir banım banada çok dokunmuştu şahsen çocuğunda psikolojik sorunu olan birine önce doktora götür sonra dua oku rahatlar gibi bişey yazmıştım . birisi bana kendi saçma dini yorumlarını kendine sakla yazmış .nerde dini yorum varsa bu cümlede anlamadım. bende ona hee hee gibi bişey yazıp kestim hiç muhattap olmadım . bukadar şeye banlandım .bayağı koymuştu bana sanki sadece dua oku geçer dedik önce doktora götür dedik isyannnnnnnnn isyaannnnnnnnn

nomunomuchua seni yorumlarindan biliyorum yakip yikan bir uye degilsin neyse olan olmus onumuzdeki maclara bakalim
Bazen bana da oluyor konu sahibine yorum yaziyorum hemen pat diye biri cikiyor benim hayatimla ilgili bir sey soyluyor
O zaman guzel bir dille hafiften de karsidakini alaya alarak cevap veriyorum durmasi gerektigi yeri hatirlatiyorum gayet guzel oluyor

Yazacağım canım.

Aynen öyle.

Kesinlikle cevap verme hakkımız olmalı. Elbette Kasımpaşa'ya bağlamadan:)

Aynen hislerim bunlar. Ben de en fazla 3 gün ban yedim ama bence çok uzun çünkü sadece güzelce cevap veriyorum hakarete.
Bence de ceza puanına çözüm şart. En azından 3 ay ban yemeyenden ceza puanı silsinler. Ödül de lazım dimi ama? :)

Eskiden mesaj içeriği de geliyordu şimdi o da yok haklısın. Konu başlığı geliyor sadece.

Rabbim kötülerle karşılaştırmasın 2009dan beri burdayım hiç ban yemedim...
Bu basarinizdan ötürü tebrik ediyoruz. :)

Bdv nin daveti konusunda çok haklısın yöneticinin bunu değiştirmeden söylenmesi çok anlamsız. O konuya da bir dünya öneri yazdım vallahi de çok radikal çözümlerdi. Sonuçta diğer bölümlerde de okunur konu okunurla kapandı. Okunmuyor yahu sıfır yorumla kalıyor işte. Daha dün Bibibella yine aynı konudan dert yandı.

Konu açılmışken beni haksız yere kibleyenleri kınıyorum kınıyorum işte! :)

Misafir olunca da mı girilmiyordu. O da pek kötüymü yahu..

Oluyor bazen öyle. Insan cidden yanımda olsa da paralasam diyor. :s Burda da tek cevap vermeden susmamız bekleniyor..

Bence kiblenmiş olman yetmemeli işte. Kim başlatmış. Önce kim kime saldırmis bakılmali kesinlikle.

8 aydır üyeliğim var yani hepte yorum yaparım ama daha hiç ban yemedim çok şükür

Dur daha dur yenisin. Benim de uzun zaman sicil tertemizdi :)

Malesef her KİB yaptığın kişi banlanmıyor,inceleniyor ban almasına neden olan mesaj mı diye

Ben ondan emin değilim. Bence kib yapıldığında her içerik incelenmiyor.

Inşallah değişir cidden.
Yoksa yakında ceza puanım birikti diye 1 ay banlı kalacağım sırf güzelce cevap vermeye devam ediyorum diye. Etme o zaman demesin kimse ben haksız bulaşmalara tepkisiz kalamam. Imkansiz. .

Bazı üyeler dua, Allah kelimelerini görünce küfür gibi mi algılıyor nedir ben de anlamadım. Bunlar saygı saygı diye de göz belerten tiplerdir normalde. Kendi şarap iç rahatlar sevişirsin diye yorum yapmayı bilir ama

Aynen öyle bir üye olmadığımı düşündüğüm için kötü üslup diye ban gelince takıyorum kafama kk ya yakışmayan üslup diyor bir de..

Sen öyle yapınca ban yemiyor musun?

Ben güzelce verdiğim cevaplar için de ban alıyorum. . Bak güzel arkadaşım bilip bilmeden konuşuyorsun sinirlendirme beni hadi usul usul git modunda yazıyorum nerdeyse yanağindan makas alicam o derece sakin yazıyorum yani :) yine ban yine de ban..

Bilemiyorum,belki yoğunluktan layıkıyla inceleyemiyorlar ama hakaketle polemiğin cezası kişinin ceza puanına göre olmamalı tabi geyiğinde. Hepsi birbirinden farklı eylemler. Geyik 2 günse,polemik 3 günse atıyorum hakaret,küfür 1 hafta olmalı diye düşünüyorum kişinin ceza puanına bakılmaksızın. Sonuçta ben 2 ay ceza alabilen bir ceza puanına sahip olsam,bana hakaret eden yeni üye yada hiç banlanmamış üye maksimum 2 gün ceza alacak,ben 2 ay,bu adil değil bence.
Ha bu arada sanmayın ki kendim için söylüyorum,maksimum 2-3 gün ceza aldım bugüne dek.
Sapla samanı ayırabilen bir sistem olmalı kesinlikle. Bence konuya girip orada geyik yapan ,iki lafın belini kıran bir üye 10 sayfa yazmadıysa,kimseye pek bir zararı yoktur ama hakaret edip,beddua eden hatta küfreden bir üye kesinlikle aynı kefeye konulamaz zira karakteri,terbiyesi ve uslubu ile ilgili ciddi sorunlari vardır net.

üyeler öyle davranabilir de yönetim de banlıyo ama :) her türlü polemik yasakmış ondan mış galiba :) polemik olmaması da çok saçma okadar insan içinde illaki olur yani. küfür yoksa banlamada olmamalı bence . ben arada bazılarına seviyesiz diyorum çok sinir olunca ozaman banlanmayı hak ediyorum o ayrı tabi

canım bu yazdıkalrın polemiğe giriyor.
ben üç nokta ünlem vs. den polemiğe girmekten banlandıysam ohooo senin hiiç şansın yok:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…