Ban konusunda dertliyim..

Olay ben haklıydım ama... İle başlıyor, ben de dahil herkes aklından bunu geçiriyor.
Fakat sistem şu arkadaşlar, konunun özünden sapılmış hakaretsiz de olsa bir polemik varsa iki taraf da ban alıyor. Bunun haklılıkla alakası yok, dayanak noktası çok farklı. Konuya odaklı yorum yapılmadıysa, en az 2-3 mesajda da sürdürüldüyse banı alıyorsunuz. Olay bu işte.
O yüzden ban almak istenmiyorsa, uzun tartışmalara girmemeli, yani konudan sapmış hararetli, gergin olanlardan bahsediyorum.
Benim anladığım bu. Çünkü son banımı bundan aldığımı düşünüyorum, daha da yeni geldim ya sakata gelmeyelim şimdi. :deli:

Valla geldi bana direk saldırdı yahu bilmeden etmeden. Güzellikle cevap verdim bir de kıt anlayışlı çıkıyor inadına. Ben ne yapayım öğretmenim ben öğretmek adına savaşmak suç mu hakim bey? :)

Geldin bile sakata hepimiz her an ban yiyebiliriz :KK53: hep nomunomuchua nomunomuchua yüzünden :63:

Anca beraber kanca beraber. Ben yokken yazişinca kiskaniyorum :D

ahaha ben yaptım onu..
elin kib si ile gideceğime anımla şanımla giderim dedim :KK70::KK70:

Telli duvaklı hazirladin kendini demek :D

He bide bi konu açtım bdv ye uygun değil diye açmadım buraya ki adminler kızıyor zaten :KK12: ama sıfır yorum yardım geldi :KK11: boşuna demiyoruz bdv ye konu açılmazsa okunmuyor diye :cry:

Ben yapayım yorum ama bilmem ki bilgim var mıdır :( o duygu da kötüdür onu da tattim tattirdilar.. :(

bir derdın yoksa kaale alınmıyorsun :KK53:
Kv le kavgamı etsem :olamaz::olamaz:
Valla geldi bana direk saldırdı yahu bilmeden etmeden. Güzellikle cevap verdim bir de kıt anlayışlı çıkıyor inadına. Ben ne yapayım öğretmenim ben öğretmek adına savaşmak suç mu hakim bey? :)

Anca beraber kanca beraber. Ben yokken yazişinca kiskaniyorum :KK70:

Telli duvaklı hazirladin kendini demek :KK70:

Ben yapayım yorum ama bilmem ki bilgim var mıdır :KK43: o duygu da kötüdür onu da tattim tattirdilar.. :KK43:
Varislerimle ilgili :27:

Evet öyle.
Şey de yasaklanmalı bence.
Biriyle bir fikir konusunda tartışıyoruz.
Sonra hemen ya gidiyor ne düşünüyorsunuz kısmına gömüyor

Ya da profil altına cahillerle uğraşma gibi şeyler yazıyor.
Ya sen kimsiy de bana cahiş diyon diyemiyorsun tabi, polemikten gidiyorsun.
Bunlar da ceza almalı.
Bende hep bu yüzden polemikten ban yiyorum. Cevap versem ban yiyorum vermesem içime oturuyor.

He bide bi konu açtım bdv ye uygun değil diye açmadım buraya ki adminler kızıyor zaten :KK12: ama sıfır yorum yardım geldi :KK11: boşuna demiyoruz bdv ye konu açılmazsa okunmuyor diye :cry:
Valla haklısın bibiciğim,
Açık konuşmak gerekirse ara sıra diğer forumlara da gireyim bir bakayım diyorum, 3-5 dakikada sıkılıyorum, yani ben de okumuyorum.
BDVde ne varsa artık, tuhaf :110:

Sanal alemi fazla kafaniza takiyorsunuz.

Bu siteye bir iki gun yorum yapamamak sizi bi kadar yipratmamali.

Helede 3 agustos dendi diye durmadan girip ban kalkmamis diye sinir olmak cok ciddiye aldiginizin gostergesi.

Simdiye kadar hic ban yemedim. Bana birsey yazana en fazla 1 kere cevap veririm sonradan bana verdigi cevabi okumam bile.

Hic tanimadigim insanla polemiye girip kendimi niye uzeyim?

Varsin vaveyla sende cok kotu birisin soylesin veya boylesin desin. Cokta umrumdu.

Bu kadar takilmayin sanal alemde yasanan olaylara.

Bende hep bu yüzden polemikten ban yiyorum. Cevap versem ban yiyorum vermesem içime oturuyor.

Iyi ki açtım konuyu. Üslubumda ne varmış diye sorgulamam artık. :D

Bir ricam daha var sevgili Mune abla o ban sebebine kötü üslup demeyelim kırıcı oluyor. Polemik yeterli bir başlık değil mi?:)

Valla haklısın bibiciğim,
Açık konuşmak gerekirse ara sıra diğer forumlara da gireyim bir bakayım diyorum, 3-5 dakikada sıkılıyorum, yani ben de okumuyorum.
BDVde ne varsa artık, tuhaf :110:
Aslında herkez sadece bdv ye bakmak yerine yeni mesajlara bassa her yeni konu görünür ama maalesef :işsiz:

Sanal alemi fazla kafaniza takiyorsunuz.

Bu siteye bir iki gun yorum yapamamak sizi bi kadar yipratmamali.

Helede 3 agustos dendi diye durmadan girip ban kalkmamis diye sinir olmak cok ciddiye aldiginizin gostergesi.

Simdiye kadar hic ban yemedim. Bana birsey yazana en fazla 1 kere cevap veririm sonradan bana verdigi cevabi okumam bile.

Hic tanimadigim insanla polemiye girip kendimi niye uzeyim?

Varsin vaveyla sende cok kotu birisin soylesin veya boylesin desin. Cokta umrumdu.

Bu kadar takilmayin sanal alemde yasanan olaylara.

Valla bu biraz yapı meselesi.
Ben tamamen şeffaf kişiliğimle buradayım.
Geyikte bile hiç mesajım yoktur belki.

Reelde de takan mutsuz olan kendini yipratan bir tipim maalesef.

Sizin gibi insanlara da hayranım. Keşke öyle tasasiz olsam. Valla çok yaşamam diye kaygiliyim :(

Valla bu biraz yapı meselesi.
Ben tamamen şeffaf kişiliğimle buradayım.
Geyikte bile hiç mesajım yoktur belki.

Reelde de takan mutsuz olan kendini yipratan bir tipim maalesef.

Sizin gibi insanlara da hayranım. Keşke öyle tasasiz olsam. Valla çok yaşamam diye kaygiliyim :KK43:
merak etme bu da zamanla törpüleniyor ve hissetmemeye başlıyorsun.

Back
X