Ban konusunda dertliyim..

Hamilelik zor geçtiği için çalışamıyorum evlendikten sonra Batı'dan Doğu'ya geldim kafa dengi insan yok dışarı Rahat çıkamıyorum nedense hamile kaldığımdan beri kitap okuyunca uykum geliyor hemen kızımın bütün alışverişini bitirdim hatta eşyalarını bile yıkayıp ütüleyip yerleştirdim diğer sosyal medya ortamlarını sevmiyorum ergen çok kocam saolsun ilgileniyor ama hormonlardan bazen onu da istemiyorum söyle bana kk dan başka ne yapayım yok ki bişey :KK8:
Mesela ilgi alanına giren bir hobi bulabilirsin. Bak mesela ben yabancı dil çalışıyorum kendi kendime. Yetişkin boyama kitabım var, istersem boyama yapıyorum. Akıllı telefonlarda istemediğin kadar hobi app'leri bile var. Film izleyebilirsin. İnsan isterse seçenek çok aslında. :)

Valla bu biraz yapı meselesi.
Ben tamamen şeffaf kişiliğimle buradayım.
Geyikte bile hiç mesajım yoktur belki.

Reelde de takan mutsuz olan kendini yipratan bir tipim maalesef.

Sizin gibi insanlara da hayranım. Keşke öyle tasasiz olsam. Valla çok yaşamam diye kaygiliyim :KK43:
Yapmayın böyle ama :(
Haklılık bile insanı çok yıpratabiliyor. Biraz esnek olmaya çalışın siz de.. zamanla alışıyor insan gamsızlığa bile, inanın.
Üç günlük dünya zaten, neden bu kadar takıyorsunuz her şeyi? Çok yıpratıyorsanız kendinizi ve elinizde değilse de, bir destek alın derim...

Mesela ilgi alanına giren bir hobi bulabilirsin. Bak mesela ben yabancı dil çalışıyorum kendi kendime. Yetişkin boyama kitabım var, istersem boyama yapıyorum. Akıllı telefonlarda istemediğin kadar hobi app'leri bile var. Film izleyebilirsin. İnsan isterse seçenek çok aslında. :)
Yanlış geldiniz galiba hanfendi :27: :27:

Çocuk öyküleri yazdım ben hem de 7 tane.
Etkinlik hazırladım onları resimledim bile. 40 yayinevine attım da biri bile ilgilenmedi.

Tek uğraşim bu olmasa ne olur kimse benle uğraşmiyor :(

Yapmayın böyle ama :KK43:
Haklılık bile insanı çok yıpratabiliyor. Biraz esnek olmaya çalışın siz de.. zamanla alışıyor insan gamsızlığa bile, inanın.
Üç günlük dünya zaten, neden bu kadar takıyorsunuz her şeyi? Çok yıpratıyorsanız kendinizi ve elinizde değilse de, bir destek alın derim...

Bdv den destek alıyorum işte. Sağolun varolun kızlar :)

:))))) bende banlandiktan sonra konu acmistim o da kapanmisti. Tekrar actim oda kapatilmisti.

Bazi insanlar cileden çıkarıyor, kiskirtiyor ister istemez kotu cevap veriyorsun ve bannnn... :)

Geçmiş olsun. Daha ilknuye oldugum gunlerde yemistim ilk banimi. Her nekadar siyasete bulasmayacagim desemde bulasmistim :)... ve daha sonra tekrar ve rekrar... 3 kere yedim herhalde uye olali 3 Y olmadi sanırım :)

Back
X