- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
- 83
- Konu Sahibi nomunomuchua
Siyasette yenmeyen bana ban mi denir
Ne günlerdi be ! Geldi geçti işte. İnsanoğlu misali bir var bir yok 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahaha ben yaptım onu..
elin kib si ile gideceğime anımla şanımla giderim dedim![]()
Malesef her KİB yaptığın kişi banlanmıyorKİB lenmiş olman yetiyor banlanmak için.
iki kez başıma geldi.
kötü söz hakaret vs. olmamasına rağmen polemik ten ban yedim.
açıkcası benim için çok bir önemi yok ta
uygulamadaki yanlışı anlatmak istedim mune ye ama malesef başarılı olamadım.:))
fikrim hala ve hala aynı bu konuda.
eğer KİB lenmişsen banlanırsın otomatik olarak:))
üç nokta koymuşum ünlem koymuşum bunlar polemik miş.
bana yapılan açıklama bu:))
canları sağolsun
ben mi bahtsız bedeviymişim.Malesef her KİB yaptığın kişi banlanmıyor,inceleniyor ban almasına neden olan mesaj mı diye
![]()
bende yapmak istiyorum onuBende yaptım.
Patrona sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum demek gibi.![]()
Ayyy merak ettim fikrini konu açık hala çiziktiriver hemen bişeylerben de tam şimdi eşimle son konuşmayı ekledim, inşallah çabası olur diye beklemeye geçtim..
Ben de fake konu açıp mayın tarlası gibi tuzak kuranlara ifrit oluyorum artık son banımı "babam gay miş" konusunda yemiştim, bariz fake di biz de dalga geçtik ama olan bize oldu![]()
banlandıktan sonra siteden çıkış yapılamaması da beni çok rahatsız ediyor.
ayrıca ceza sisteminden de ceza puanlarından da rahatsızım. küfür eden konu içerisinde her mesajında insanları aşağılayan, polemiğe giren hakaret eden kişi 24 saat ceza alıyor ceza puanı olmadığı için sanırım, ben bir hafta ceza alıyorum.
cezaların geriye dönük değil o anki konuya göre işlemesi gerektiğini düşünüyorum
yani ben haketmedim demiyorum ama karşı tarafın cezasız kalması hoş olmuyor
ayni dertten muzdaribiz ve polemige girmeyip de saydirdigi icin tesekkir etmemiz gerekiyor sanki. karsimdaki benim kim oldugumu nasil biri oldugumu bilmeden "hayir oyle olmaz soyle olur" diye ahkam kesebilme haddini kendinde goruyor ben de "haklisin" mi dicem. tabiki cevap verecegiz. hakaret ya da kufur ya da kirici bir laf bile yazmadan ban yiyoruz surda.
Uzun zamandır banlanmıyorum,yanlış hatırlamıyorsam 3 kez banlandım,2si siyasetten,1ide kendi konumda bir polemikten.
Benimde çok işim var,meşgul olacağım oyalanacağım şeyler var ama koyuyor banlanmak,bu sebeple dikkat ediyorum artık zira kişinin ceza puanına göre banlama yapılıyor,dolayısıyla karşınızdaki hakarette etse,kışkırtan,sataşan tarafta olsa cezası yoksa ben daha fazla ban alıyorum bana koyan bu oluyor açıkçası,buradaki adaletsizlik durumu yani.
Bence ceza sistemi toptan değiştirilmeli,polemik,hakaret vs hepsinin ayrı ve herkes için geçerli tek tip cezası olmalı. Hakaret eden taraf 2 gün fazla ceza alabilir belki birde. Atıyorum polemik 1 gün,hakaret 3 gün vs vs.
15 gün banlanan insanlar var yahu yazık (sanirim en uzun 3 gün banlandım) 15 gün siteye giremesem alışırım zaten yokluğuna,bir daha girmeme gerek kalmaz. Bilemiyorum banlanmaktan ziyade o anki durum iki kişi için aynıyken yada polemikte bir kişi işi küfüre ağır hakarete taşımışken kendi ceza puanına göre cezalandırılması doğru değil. Sen beni alıntıladın,kışkırtıcı cevap yazdın diyelim,bende usulunce cevabını verdim,sonra sen bir daha alıntıladın küfür,hakaret giydirdin,ben cevap vermeyeyim mi buna? Neden hakkımı savunamıyorum? Cevap verirsem ceza puanıma göre banlanacağım ama karşı tarafta ceza puanına göre banlanacak,dolayısıyla bende,oda hakettiģi cezayı almamış oluyor. O hakaret ve polemikten ceza almalı,ben polemik cezası almalıyım bana göre.
Buda bana doğru gelmiyor. Bu sebeple takıyorum banlanınca.
valla ben de geçen banlandım
ban açılana kadar koca dövüyorsa kadın hak etmiştir diyen kadına yazdıklarım yüzünden olduğunu sanıyordum
ban açılınca o konu yüzünden değilmiş ama hangi mesajım yüzünden neden ban yedim hala anlamadım![]()
Bu basarinizdan ötürü tebrik ediyoruz. :)Rabbim kötülerle karşılaştırmasın 2009dan beri burdayım hiç ban yemedim...![]()
evet cok sacma ban sıstemı var
agır bı cumle yazıyorum kımse kıblememısse banlanmıyorum
cok basıt bı cumlemde karsımda kı sahıs bı grupdan olusuyorsa hepsı bırbırını desteklemek ıcın benı kıbleyınce banlanıyorum
sonrada adalet arıyoruz cok komık bı durum
bırde bdv ye her konu acmayınız dıyorlar
ama bdv formuna gırerken ust tarafta da bugun canınız mı sıkkın belkı bı derdınız yok ama sadece konusmak mı ıstedınız buyrun dıyor
bu ne yaman celıskı allahım![]()
İlk banlanmada insanın zoruna gidiyor,kovulmuş gibi hissediyor kendini,
gururuna dokunuyor,sonrasında alışıyor.
İlk zamanlar banlı olunca misafir olunca da girilemiyordu,bacadan ,pencereden girmeye kalkışmıştım ,becerememiştim
.3 veya 4 banım oldu ,bazen de banlanmak işe yarıyor
,giremiyorum bari temizlik yapayım vakit geçsin diyor insan
![]()
ben bı kere 2 ay banlandım ne dıyorsun
oksıjen ısrafının bırı hakaret ettı
bende ona boyle dedım oksıjen ısrafı
yanına bı ıkı kelıme daha eklemıs olabılırım
onun bana yazdıklarını burda baskasına yazsalar sanırım cinayet ıslenırdı o derece
ben de banlandım![]()
KİB lenmiş olman yetiyor banlanmak için.
iki kez başıma geldi.
kötü söz hakaret vs. olmamasına rağmen polemik ten ban yedim.
açıkcası benim için çok bir önemi yok ta
uygulamadaki yanlışı anlatmak istedim mune ye ama malesef başarılı olamadım.:))
fikrim hala ve hala aynı bu konuda.
eğer KİB lenmişsen banlanırsın otomatik olarak:))
üç nokta koymuşum ünlem koymuşum bunlar polemik miş.
bana yapılan açıklama bu:))
canları sağolsun
8 aydır üyeliğim var yani hepte yorum yaparım ama daha hiç ban yemedim çok şükür
Malesef her KİB yaptığın kişi banlanmıyor,inceleniyor ban almasına neden olan mesaj mı diye
![]()
Al benden de o kadar. Geçen gün biri tavsiye istemiş, bana göre daha insancıl olan tavsiyemi verdim. Fakat arkadaş nasıl bir psikolojideyse verdiğim tavsiye üzerinden bana hakaret etmeye başladı. Farkettiğimde cevabını olabilecek en düzgün üslupla verdim tabi, ağzımdan hakaret içeren tek bir kelime çıkmadı. Baktım her mesajı ayrı hakaret içeriyor sonunda kibledim. Polemikten gideceğimi ama şahsın daha uzun süre ban yiyeceğini biliyordum çünkü hakaret eden oydu. Fakat şahıs hala tersini iddia edip neden fazla ban yediğini sorguluyor şaka gibi
Haksızlık mı? Evet haksızlık. Hakaret eden ile, üslubunu bozmadan cevap verebilen ayırt edilmeli.
Konuyu açmanız çok iyi olmuş, bir ümit bir şeyler değişir belki![]()
bir banım banada çok dokunmuştu şahsençocuğunda psikolojik sorunu olan birine önce doktora götür sonra dua oku rahatlar gibi bişey yazmıştım . birisi bana kendi saçma dini yorumlarını kendine sakla yazmış .nerde dini yorum varsa bu cümlede anlamadım. bende ona hee hee gibi bişey yazıp kestim hiç muhattap olmadım . bukadar şeye banlandım .bayağı koymuştu bana
sanki sadece dua oku geçer dedik önce doktora götür dedik
isyannnnnnnnn isyaannnnnnnnn
nomunomuchua seni yorumlarindan biliyorum yakip yikan bir uye degilsin neyse olan olmus onumuzdeki maclara bakalim
Bazen bana da oluyor konu sahibine yorum yaziyorum hemen pat diye biri cikiyor benim hayatimla ilgili bir sey soyluyor
O zaman guzel bir dille hafiften de karsidakini alaya alarak cevap veriyorum durmasi gerektigi yeri hatirlatiyorum gayet guzel oluyor![]()
Bazı üyeler dua, Allah kelimelerini görünce küfür gibi mi algılıyor nedir ben de anlamadım. Bunlar saygı saygı diye de göz belerten tiplerdir normalde. Kendi şarap iç rahatlar sevişirsin diye yorum yapmayı bilir ama
Bu mesajını da kiblerler ben sana söyleyeyim![]()
Bilemiyorum,belki yoğunluktan layıkıyla inceleyemiyorlar ama hakaketle polemiğin cezası kişinin ceza puanına göre olmamalı tabi geyiğinde. Hepsi birbirinden farklı eylemler. Geyik 2 günse,polemik 3 günse atıyorum hakaret,küfür 1 hafta olmalı diye düşünüyorum kişinin ceza puanına bakılmaksızın. Sonuçta ben 2 ay ceza alabilen bir ceza puanına sahip olsam,bana hakaret eden yeni üye yada hiç banlanmamış üye maksimum 2 gün ceza alacak,ben 2 ay,bu adil değil bence.Yazacağım canım.
Aynen öyle.
Kesinlikle cevap verme hakkımız olmalı. Elbette Kasımpaşa'ya bağlamadan:)
Aynen hislerim bunlar. Ben de en fazla 3 gün ban yedim ama bence çok uzun çünkü sadece güzelce cevap veriyorum hakarete.
Bence de ceza puanına çözüm şart. En azından 3 ay ban yemeyenden ceza puanı silsinler. Ödül de lazım dimi ama? :)
Eskiden mesaj içeriği de geliyordu şimdi o da yok haklısın. Konu başlığı geliyor sadece.
Bu basarinizdan ötürü tebrik ediyoruz. :)
Bdv nin daveti konusunda çok haklısın yöneticinin bunu değiştirmeden söylenmesi çok anlamsız. O konuya da bir dünya öneri yazdım vallahi de çok radikal çözümlerdi. Sonuçta diğer bölümlerde de okunur konu okunurla kapandı. Okunmuyor yahu sıfır yorumla kalıyor işte. Daha dünBibibella yine aynı konudan dert yandı.
Konu açılmışken beni haksız yere kibleyenleri kınıyorum kınıyorum işte! :)
Misafir olunca da mı girilmiyordu. O da pek kötüymü yahu..
Oluyor bazen öyle. Insan cidden yanımda olsa da paralasam diyor. :s Burda da tek cevap vermeden susmamız bekleniyor..
Bence kiblenmiş olman yetmemeli işte. Kim başlatmış. Önce kim kime saldırmis bakılmali kesinlikle.
Dur daha dur yenisin. Benim de uzun zaman sicil tertemizdi :)
Ben ondan emin değilim. Bence kib yapıldığında her içerik incelenmiyor.
Inşallah değişir cidden.
Yoksa yakında ceza puanım birikti diye 1 ay banlı kalacağım sırf güzelce cevap vermeye devam ediyorum diye. Etme o zaman demesin kimse ben haksız bulaşmalara tepkisiz kalamam. Imkansiz. .
üyeler öyle davranabilir de yönetim de banlıyo ama :) her türlü polemik yasakmış ondan mış galiba :) polemik olmaması da çok saçma okadar insan içinde illaki olur yani. küfür yoksa banlamada olmamalı bence . ben arada bazılarına seviyesiz diyorum çok sinir olunca ozaman banlanmayı hak ediyorum o ayrı tabiBazı üyeler dua, Allah kelimelerini görünce küfür gibi mi algılıyor nedir ben de anlamadım. Bunlar saygı saygı diye de göz belerten tiplerdir normalde. Kendi şarap iç rahatlar sevişirsin diye yorum yapmayı bilir ama
Aynen öyle bir üye olmadığımı düşündüğüm için kötü üslup diye ban gelince takıyorum kafama kk ya yakışmayan üslup diyor bir de..
Sen öyle yapınca ban yemiyor musun?
Ben güzelce verdiğim cevaplar için de ban alıyorum. . Bak güzel arkadaşım bilip bilmeden konuşuyorsun sinirlendirme beni hadi usul usul git modunda yazıyorum nerdeyse yanağindan makas alicam o derece sakin yazıyorum yani :) yine ban yine de ban..
biz seninle enson şu eşinden dayak yiyen kadının konsuunda banlanmıştık diye hatırlıyorum,bi kaç gün önce :)ceza puanım kaç nerden öğrenebilirim?
ceza puanım kaç nerden öğrenebilirim?
canım bu yazdıkalrın polemiğe giriyor.Bazı üyeler dua, Allah kelimelerini görünce küfür gibi mi algılıyor nedir ben de anlamadım. Bunlar saygı saygı diye de göz belerten tiplerdir normalde. Kendi şarap iç rahatlar sevişirsin diye yorum yapmayı bilir ama
Aynen öyle bir üye olmadığımı düşündüğüm için kötü üslup diye ban gelince takıyorum kafama kk ya yakışmayan üslup diyor bir de..
Sen öyle yapınca ban yemiyor musun?
Ben güzelce verdiğim cevaplar için de ban alıyorum. . Bak güzel arkadaşım bilip bilmeden konuşuyorsun sinirlendirme beni hadi usul usul git modunda yazıyorum nerdeyse yanağindan makas alicam o derece sakin yazıyorum yani :) yine ban yine de ban..