Ban konusunda dertliyim..

Bazı üyeler dua, Allah kelimelerini görünce küfür gibi mi algılıyor nedir ben de anlamadım. Bunlar saygı saygı diye de göz belerten tiplerdir normalde. Kendi şarap iç rahatlar sevişirsin diye yorum yapmayı bilir ama :KK14:

Aynen öyle bir üye olmadığımı düşündüğüm için kötü üslup diye ban gelince takıyorum kafama kk ya yakışmayan üslup diyor bir de.. o_O

Sen öyle yapınca ban yemiyor musun?

Ben güzelce verdiğim cevaplar için de ban alıyorum. . Bak güzel arkadaşım bilip bilmeden konuşuyorsun sinirlendirme beni hadi usul usul git modunda yazıyorum nerdeyse yanağindan makas alicam o derece sakin yazıyorum yani :) yine ban yine de ban..
Henuz ban yemedim ama bir gun yiyebilirim
En cok sinirime giden sey konu sahibine yorum yaziyorum yirtik dondan cikar gibi hemen biri atliyor oradan
Insanlarda biraz kendi gorusunu kabul ettirme dayatma cabasi var..
Sayfalarca suren tartisma yapmiyorum ama kendimi tutamayip sakin kalmasam olabilir de..

Valla bu biraz yapı meselesi.
Ben tamamen şeffaf kişiliğimle buradayım.
Geyikte bile hiç mesajım yoktur belki.

Reelde de takan mutsuz olan kendini yipratan bir tipim maalesef.

Sizin gibi insanlara da hayranım. Keşke öyle tasasiz olsam. Valla çok yaşamam diye kaygiliyim :KK43:

Ben kafasi cok rahat bir insan degilim. Herseyi kafaya takarim ama artik bu hayat felsefesini bari sanal alemde sergileyip bir tanimadigim insanlar icin uzulmeyeyim diye dusunup polemige girmiyorum kimseyle.

Sizi konularinizdan az cok biliyorum. Reel hayatta zaten sizi uzen seyler var. Buraya kafa dagitmaya rahatlamaya gelin. Her soylenileni kafaniza takmayin.

Ben universite okurken ogrendim insanlari takmamak gerektigini. Yoksa depresif ruh hali icinden cikilmiyor. Kendi kendime cozumler uretmeye calisiyorum. Yoksa depresyonun dibine vuracak bir karakterim var.

Mesela su an zaten hali hazirda bir derdim bir ic sikintim bir pismanligim var. Konunun birinde bir uye beni alintiliyarak sert bir cevap yazmis ama cevap bile vermedim. Birde onunla polemige girip iyice kendimi geremem.

biz seninle enson şu eşinden dayak yiyen kadının konsuunda banlanmıştık diye hatırlıyorum,bi kaç gün önce :)
işte ben de öyle sandım ama ben kendi altınlarla ilgili konumda ban yemişim meğer
konu içeriği ile ilgisiz şeyler yazmışım diye
bari kadına laf söylemekten yeseydim :D

doktora gidecek hamile kadın saçlarını boyattı diye bazıları saçına bi şey dola vs..vs.. diyince koskoca kadını (doktoru) salak yerine koymak nedir dediğim için üçkağıtçılar(o fikri verenler) beni kibledi herhalde ben de ondan banlanmştım bi seferinde sdşlfkşskdf

Ben kafasi cok rahat bir insan degilim. Herseyi kafaya takarim ama artik bu hayat felsefesini bari sanal alemde sergileyip bir tanimadigim insanlar icin uzulmeyeyim diye dusunup polemige girmiyorum kimseyle.

Sizi konularinizdan az cok biliyorum. Reel hayatta zaten sizi uzen seyler var. Buraya kafa dagitmaya rahatlamaya gelin. Her soylenileni kafaniza takmayin.

Ben universite okurken ogrendim insanlari takmamak gerektigini. Yoksa depresif ruh hali icinden cikilmiyor. Kendi kendime cozumler uretmeye calisiyorum. Yoksa depresyonun dibine vuracak bir karakterim var.

Mesela su an zaten hali hazirda bir derdim bir ic sikintim bir pismanligim var. Konunun birinde bir uye beni alintiliyarak sert bir cevap yazmis ama cevap bile vermedim. Birde onunla polemige girip iyice kendimi geremem.

Aslında çok haklısınız. . :KK14:

işte ben de öyle sandım ama ben kendi altınlarla ilgili konumda ban yemişim meğer
konu içeriği ile ilgisiz şeyler yazmışım diye
bari kadına laf söylemekten yeseydim :KK70:
ahahha, benimde içimde kaldı o az saydırdım diye zaten 2 gün uzaklaştırma almışım içimi iyice dökseydim keşke diyorum :)

Inşallah değişir cidden.
Yoksa yakında ceza puanım birikti diye 1 ay banlı kalacağım sırf güzelce cevap vermeye devam ediyorum diye. Etme o zaman demesin kimse ben haksız bulaşmalara tepkisiz kalamam. Imkansiz. .

Ceza puanı sistemi çok adaletsiz. İnsan puanı çoğaldıkça ezikleşir:KK53: Cevap veremez hale gelir, bu sitede barınmak istiyorsa tabi ya da haksız yere yiyecek banı oturacak.

Sistem değişmeli kesinlikle. Bir editör de hakaret, polemik analizi için ayrılmalı. Hatta bazı kendini zeki zannedenler alıntı yapmadan ama seni kastederek hakaret ediyor. Bunları da ayıklayabilmeliler. Zor evet ama adaletten bahsediyorsak gereği de budur. Bu sistemi getirenler kendilerine bir şey söylense çatır çatır gereğini yaparlar ama.

İnsanız hepimiz, ben de tutamam kendimi, bazılarına haddini bildirmek gerekiyor.

Ban konusunda cifte standart uygulandigini dusunuyorum. Konularin kapatilma nedeni bazen belirtilirken bazen de pat diye kapatiliyor konular. Gecen gun acmis oldugum bir konu kapatilma nedeni belirtilmeksizin kapatildigi gibi ban da yedim ustelik. Hala da neden kapatıldığı konusunda bilgi sahibi değilim ki bu bilgiye sahip olma hakkına sahip olduğumu düşünüyorum. Hal böyle olunca da keyfi uygulamaların olduğunu düşünmek çok mu yersiz acaba?

Bir de polemik de polemik... Her banlanışımda bana iletilen mesajda yazan kelime bu. Yahu, ağız tadıyla tartışamayacak mıyız burada? Tartışamayacaksak neden buradayız o zaman? Polemik ile tartışma arasındaki ayrımın farkında mıyız acaba?

Adalet ve hakkaniyet güzel kavramlar vesselam ama uygulama yeteneğine sahip olan yöneticiler tarafından uygulanabildiğinde tabii.

Ban konusunda cifte standart uygulandigini dusunuyorum. Konularin kapatilma nedeni bazen belirtilirken bazen de pat diye kapatiliyor konular. Gecen gun acmis oldugum bir konu kapatilma nedeni belirtilmeksizin kapatildigi gibi ban da yedim ustelik. Hala da neden kapatıldığı konusunda bilgi sahibi değilim ki bu bilgiye sahip olma hakkına sahip olduğumu düşünüyorum. Hal böyle olunca da keyfi uygulamaların olduğunu düşünmek çok mu yersiz acaba?

Bir de polemik de polemik... Her banlanışımda bana iletilen mesajda yazan kelime bu. Yahu, ağız tadıyla tartışamayacak mıyız burada? Tartışamayacaksak neden buradayız o zaman? Polemik ile tartışma arasındaki ayrımın farkında mıyız acaba?

Adalet ve hakkaniyet güzel kavramlar vesselam ama uygulama yeteneğine sahip olan yöneticiler tarafından uygulanabildiğinde tabii.

Şahsen Mune ablanin açıklama yaparak konuyu kapatmaya dikkat ettigini görüyorum ama bazen benim konularım da aynen dediginiz gibi kapatılıyor. Anlam veremesem de sorgulamiyorum ne yapayim. Zaten dertler derya. . :(

Dini yorum görünce kibleyenlerden birisi de benim.
Ama Allah görünce rahatsız olmuyorum.
Böyle bir yorum yapıyorum.
Yorumumu alıntılayıp altına ayet yazıyorlar.
Bu şekilde taciz edilmediğim sürece, ya da allah ceanızı versin pis ahlaksızlar ümmet bu mu bik bik yazmadığı hiç beni rahatsız etmiyor herkesin kendi görüşü.
Bazı üyeler dua, Allah kelimelerini görünce küfür gibi mi algılıyor nedir ben de anlamadım. Bunlar saygı saygı diye de göz belerten tiplerdir normalde. Kendi şarap iç rahatlar sevişirsin diye yorum yapmayı bilir ama :KK14:

Aynen öyle bir üye olmadığımı düşündüğüm için kötü üslup diye ban gelince takıyorum kafama kk ya yakışmayan üslup diyor bir de.. o_O

Sen öyle yapınca ban yemiyor musun?

Ben güzelce verdiğim cevaplar için de ban alıyorum. . Bak güzel arkadaşım bilip bilmeden konuşuyorsun sinirlendirme beni hadi usul usul git modunda yazıyorum nerdeyse yanağindan makas alicam o derece sakin yazıyorum yani :) yine ban yine de ban..

Şahsen Mune ablanin açıklama yaparak konuyu kapatmaya dikkat ettigini görüyorum ama bazen benim konularım da aynen dediginiz gibi kapatılıyor. Anlam veremesem de sorgulamiyorum ne yapayim. Zaten dertler derya. . :KK43:

Forumun adı bdv ise ve buraya da konu açıyor isek keyiften açmıyoruzdur, bir soru(nu)muz olduğundan açıyoruzdur. Bu nedenle, kapatılan her konunun kapatılma nedeninin muhakkak yazılması gerektiğini düşünüyorum.

Dini yorum görünce kibleyenlerden birisi de benim.
Ama Allah görünce rahatsız olmuyorum.
Böyle bir yorum yapıyorum.
Yorumumu alıntılayıp altına ayet yazıyorlar.
Bu şekilde taciz edilmediğim sürece, ya da allah ceanızı versin pis ahlaksızlar ümmet bu mu bik bik yazmadığı hiç beni rahatsız etmiyor herkesin kendi görüşü.

Evet herkesin kendi görüşü ama inanin anlamsızca tacizler karşılıklı oluyor. Çok gozlemledim bunu..ortada bir şey yokken dinini kendine sakla diye yazan var ortada ayet hadis yok. Dua et rahatlatır demesi yetiyor. Ee sen şarap öneriyorsan kendi yaşamına göre diğeri de kendi yaşamına göre dua önerebilir yani. Konu Sahibi zaten kendine uyanı alacaktır. Ahh bir izin versek. .

Evet öyle.
Şey de yasaklanmalı bence.
Biriyle bir fikir konusunda tartışıyoruz.
Sonra hemen ya gidiyor ne düşünüyorsunuz kısmına gömüyor

Ya da profil altına cahillerle uğraşma gibi şeyler yazıyor.
Ya sen kimsiy de bana cahiş diyon diyemiyorsun tabi, polemikten gidiyorsun.
Bunlar da ceza almalı.

Kendileri kültür abidesi oldukları için bir de böyle ergen ergen hareketler yapıyorlar.
Bana çok komik geliyor.:KK48:

Evet herkesin kendi görüşü ama inanin anlamsızca tacizler karşılıklı oluyor. Çok gozlemledim bunu..ortada bir şey yokken dinini kendine sakla diye yazan var ortada ayet hadis yok. Dua et rahatlatır demesi yetiyor. Ee sen şarap öneriyorsan kendi yaşamına göre diğeri de kendi yaşamına göre dua önerebilir yani. Konu Sahibi zaten kendine uyanı alacaktır. Ahh bir izin versek. .
evet kesinlikle katılıyorum.
çok masumca yazılan bi cimleye bile bazı üyeler atmaca gibi atlıkyorlar sanki hep bunu beklermiş gibi:))
kk nın bekçileri mübarek.
yazılanın içeriği önemli burada.
dediğin gibi dua et diyen uyarılıyor da şarap iç rahatla diyen niye uyarılmıyor:))

evet kesinlikle katılıyorum.
çok masumca yazılan bi cimleye bile bazı üyeler atmaca gibi atlıkyorlar sanki hep bunu beklermiş gibi:))
kk nın bekçileri mübarek.
yazılanın içeriği önemli burada.
dediğin gibi dua et diyen uyarılıyor da şarap iç rahatla diyen niye uyarılmıyor:))

Şarap iç diyeni uyarırsan gerici oluyorsun, dua et diyeni uyarırsan çağdaş (!) oluyorsun. Kural böyle anacım:KK50:

Back
X