- 20 Mart 2008
- 141.966
- 213.929
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi nomunomuchua
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç ban yemedim. Ekran ne oluyor, merak icerisindeyim![]()
Lafımı da esirgemem üstelik. Demek ki benden fenalar varSiteye giriş yapamıyorsunuz,suratınıza tokat gibi gelen bir çerceve içinde üzgünüz deniyor.
Lafımı da esirgemem üstelik. Demek ki benden fenalar var![]()
ben bunları dile getirdim ama malesef karşılık görmedi.Bazen gerçekten çok gereksiz banlar oluyor. İnsanı çileden çıkartıyorlar sonra cevap verince de ban geliyor. Bu arada insan çileden çıkana kadar da yönetim müdahale etmiyor. Bunu bir çok kez bir çok yerde söyledim bdv başıboş kaldı diye.
Bir ay önce falan bir konu vardı. Kadın film seyrederken kocasıyla sevişmiş falan. Film adı çizgi filme benzediği için kadının ne sübyancılığı kaldı ne sapıklığı. 20 sayfa falan sürdü gitti film konusu. Kadıncağız sesini çıkarmadı, tek tek açıklamaya çalıştı herkese. En sonunda tepesi attı. Onun tepesi atınca yönetim geldi herkesi banladı. O konuya daha erken müdahale edilseydi o kadın banlanmayacaktı.
ahahhahaahHer ay hiç şaşmaz ban yerim şu koca çenemi tutamıyorum çünkü sonra şu ruh haline giriyorum (temsili değil)
Eki Görüntüle 1866137
ben bunları dile getirdim ama malesef karşılık görmedi.
bazı konular o kadar çığrından çıkıyor ki.
dediğin gibi iki çift bişey söyleyip biraz toparlansın çabasına giriyorsun suçlu sen oluyorsun:))
Bende kodesten yeni ciktim
Konu disi yorumdan![]()
valla bana öyle demedi:))Hepimiz şikayetçiyiz bundan.Mune dikkate alacağını söyledi. Bekliyorum, söylediyse yapar.