bana 1 ayda 10 kilo verdiren diyet lazim

Bunu yapmayı düşünmediğini düşünmek istiyorum :D

zararli ama illa istiyorsan Dukan derim....yada biraz daha saglikli David Kirsch derim hele Spor programmi tek gecerim.

ben 1 ayda 10 kilo verdim ama aylar sürdü kendimi toparlamam çünkü cok halsiz oluyorsunuz çabucak hasta oluyorsunuz falan filan ben dukan yaptım 1 ay hiç sözünden çıkmadım :)

Kısa sürede zayıflamayı kim istemez ki.
Kaç kilosun canım?
Atıyorum 65'ten 55'e düşmek istiyorsan o 10 kiloyu 1 ayda veremezsin.
Ama mesela 90'dan 80'e gibi birşey olsa 1 ayda sağlıksız da olsa verebilirsin.
Ben 2 hafta gibi bir sürede 7 kilo vermiştim.
İsveç diyetini tavsiye ederim.

Arkadaşlar obez bi insan bile ayda 6-7 kgdan fazla ağırlık kaybetmemelidir, zaten bundan fazla veriyorsanız vücuttan su ve kas kayıpları oluşmaktadır. ben diyetisyen olarak danışanlarım eksik yiyerek hızlı kilo verdiklerinde hep kas kayıpları yaşadığını gözlemledim. Lütfen sizi sağlığınızdan edecek listeleri uygulamakta ısrarcı olmayın dengeli yiyip egzersiz spor yaparak sağlıklı bir şekilde ideal kilonuza ulaşmaya çalışın :)

Poğaça gibi katı yağlı besinlerden uzak durun akşam 6'dan sonra 1 porsiyon meyve ya da meyveli dondurma gibi hafif besinler yiyin akşam yarım saat tempolu yürüyüş ya da ev temizliği gibi aktiviteler yapın kilonuz hemen fark eder fazlasına gerek yok

Ah ah arkadaşlar ne ugrastim verdim aldım paso kilo sonra baktım hala gidiyor buna dur dedim ben kendimde ameliyathane hemşiresiyim zaten hemen obezite cerrahisi ni araştırdım ve ameliyat oldum çok şükür kadın oldum sağlığıma kavustum ameliyat sonrası sıkı takiple çok kısa zamanda sağlıklı kiloverdim
93bc4202-84c5-47dd-83cc-c1b0b4f529ec.webp

Mesele sadece kilo vermek değil ki. Sürekli sağlıklı beslenerek aynı kiloda kalmak. Gerçi bu yaşa geldim onlarca kilo alıp verdim ama ancak son bir senede anladım bunu. Bir senede 20 kilo verdim. Ama kısa sürede de sağlıklı kilo vermeye inanıyorum. Bilim adamları da bir araştırma yapmış ve demişler ki kısa sürede kilo verirseniz hepsini kısa zamanda geri alırsınız inancı doğru değil... Kısa sürede kilo vermek motivasyon sağlıyormuş. Motivasyon sayesinde de daha çok kilo veriliyormuş. Çok ilginç araştırma...

Back
X