biraz karısık oralarNeden ayrılmıştınız?
Boşanmış annesiniz galiba. Bence bunlardan ziyade çocuğunuza odaklanın.
Yani sizlik Bi durum değilse hakkına girdiğinizi kırdığınızı filan düşünmüyorsanız üzülmemelisiniz. Ayrılık da olabilir herkes için geçerli.biraz karısık oralar
Sözlerinize dikkat edin. Kimseye hakaret etmedim, site kurallarına aykırı bir yorum yapmadım. Yalnızca görüşümü yazdım. Herkes görüşünü yazmakta özgür öyle değil mi? Beğenmediyseniz beğenmedim der geçersiniz. Kibledim sizi.Çocuğuna odaklanmadığını da nereden çıkardınız yahu? Artık hadsizliğin bu kadarı yani...
Benzer bir durumu ben de yaşamıştım sevgilib l a s t
Ama bu hisleri yaşadığım insan benden önce nişanlanıp evlendi.Mutlu oldum onun için. Zamanla aşarsın diye düşünüyorum.
Sözlerinize dikkat edin. Kimseye hakaret etmedim, site kurallarına aykırı bir yorum yapmadım. Yalnızca görüşümü yazdım. Herkes görüşünü yazmakta özgür öyle değil mi? Beğenmediyseniz beğenmedim der geçersiniz. Kibledim sizi.
Ya siz nasıl konuşuyorsunuz gerçekten? Bu nasıl bir üslup? Boşanmış anne boşanmış baba ayrımı yapmıyorum ben. Bana göre boşanmış ebeveynlerin önceliği evlatları olmalı. Bu benim görüşüm. Neden benim şahsi görüşüm bu kadar rahatsız etti sizi ve bana hakaret etme hakkını nereden alıyorsunuz?İyi olmuş kiblemen, hadsiz
Boşanmış anneler ölsün zaten sizin gibilere kalırsa
Benim de görüşüm bu, haddini bilmeyen birisin
Ya siz nasıl konuşuyorsunuz gerçekten? Bu nasıl bir üslup? Boşanmış anne boşanmış baba ayrımı yapmıyorum ben. Bana göre boşanmış ebeveynlerin önceliği evlatları olmalı. Bu benim görüşüm. Neden benim şahsi görüşüm bu kadar rahatsız etti sizi ve bana hakaret etme hakkını nereden alıyorsunuz?Mune
Birisini bulsun yüzünüze bakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?