bana acımayan eski sevgiliye üzülmek

b l a s t

👼🏼
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
1.349
1.686
333
Çanakkale
merhaba herkese

eski sevgilim bayadır beni özlediğini söylüyor, arkadasları onun uzulmesine dayanamayarak benimle iletişime geciyor. onun da, arkadaslarının da barısayım diye yapmadıgı kalmadı. kesin bi dille reddettim hepsini zaten su an baska birisiyle konusuyorum ve mutluyum diyebilirim. konustugum kisinin de bunlardan haberi var, yani gizli saklı bir sey yok.

eski sevgilime karsı ask/sevgi bir sey kalmadı icimde ama sanırım cok uzun zamanımızın beraber geçmesinden dolayı onun icin cok uzuluyorum. bi sekilde mutsuz oldugunun haberi geliyor. en son benimle iletişimi kesen de oydu oysa ama simdi böyle olmasına üzüldüm. belki de o kadar güzel anının boyle anlamsız bi hale gelmesi üzdü. cok sacma ama ne bileyim keske o da mutlu olsaydı. icimde ona olan sefkat duygusu bir turlu gecmiyor belki de benim yuzumden uzuldugunu dusundugum icin oluyor bilmiyorum. belki su an konustugum kisiye haksızlık oldugunu dusuneceksiniz ama gercekten sevdigim kisi de konustugum kisi eskisine hic duygum kalmadı. sadece paylasmak istedim belki benzer seyler hisseden vardır.

Boşanmış annesiniz galiba. Bence bunlardan ziyade çocuğunuza odaklanın.

Çocuğuna odaklanmadığını da nereden çıkardınız yahu? Artık hadsizliğin bu kadarı yani...

Benzer bir durumu ben de yaşamıştım sevgili b l a s t b l a s t
Ama bu hisleri yaşadığım insan benden önce nişanlanıp evlendi. :KK48: Mutlu oldum onun için. Zamanla aşarsın diye düşünüyorum.

Çocuğuna odaklanmadığını da nereden çıkardınız yahu? Artık hadsizliğin bu kadarı yani...

Benzer bir durumu ben de yaşamıştım sevgili b l a s t b l a s t
Ama bu hisleri yaşadığım insan benden önce nişanlanıp evlendi. 😂 Mutlu oldum onun için. Zamanla aşarsın diye düşünüyorum.
Sözlerinize dikkat edin. Kimseye hakaret etmedim, site kurallarına aykırı bir yorum yapmadım. Yalnızca görüşümü yazdım. Herkes görüşünü yazmakta özgür öyle değil mi? Beğenmediyseniz beğenmedim der geçersiniz. Kibledim sizi.

Sözlerinize dikkat edin. Kimseye hakaret etmedim, site kurallarına aykırı bir yorum yapmadım. Yalnızca görüşümü yazdım. Herkes görüşünü yazmakta özgür öyle değil mi? Beğenmediyseniz beğenmedim der geçersiniz. Kibledim sizi.

İyi olmuş kiblemen, hadsiz
Boşanmış anneler ölsün zaten sizin gibilere kalırsa
Benim de görüşüm bu, haddini bilmeyen birisin

İyi olmuş kiblemen, hadsiz
Boşanmış anneler ölsün zaten sizin gibilere kalırsa
Benim de görüşüm bu, haddini bilmeyen birisin
Ya siz nasıl konuşuyorsunuz gerçekten? Bu nasıl bir üslup? Boşanmış anne boşanmış baba ayrımı yapmıyorum ben. Bana göre boşanmış ebeveynlerin önceliği evlatları olmalı. Bu benim görüşüm. Neden benim şahsi görüşüm bu kadar rahatsız etti sizi ve bana hakaret etme hakkını nereden alıyorsunuz? Mune Mune

Ya siz nasıl konuşuyorsunuz gerçekten? Bu nasıl bir üslup? Boşanmış anne boşanmış baba ayrımı yapmıyorum ben. Bana göre boşanmış ebeveynlerin önceliği evlatları olmalı. Bu benim görüşüm. Neden benim şahsi görüşüm bu kadar rahatsız etti sizi ve bana hakaret etme hakkını nereden alıyorsunuz? Mune Mune

Yahu kadın burada evladıma iyi bakıyor muyum sizce diye mi sormuş? Benim annem de boşanmış bir anneydi o zoruma gitti belki sanane? Görüş diye geri kafalı zihniyetlerinizi her fırsatta ortaya dökmek yerine çöp kutusuna boşaltsanız keşke. Hadsiz demek hakaret değildir, haddini bilmeyene hadsiz denir. Uzatma zaten kiblemişsin, alıntılama

Bence ayrılmayı zaten o istemiş ne istediğini falanda bilmiyor..olgunlaşmamış ve zamanla olgunlasacaktir belkide..çok çocukça geldi yaptıkları ne bileyim hiç arkana bile bakma belliki bedel ödüyor

Back
X