Bana ailesiyle yaşayacağımızı söyledi

biricik18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
177
0
46
Antalya
slm kızlar ben siteye yeni üye oldum.Şu an kafam çok karışık bi çıkmazın içindeyim sanki
Benim derdim şu: erkek arkadaşımla 4.5 yıldır beraberiz bu süre zarfında ayrılmalarımız faln oldu ama uzun sürmedi ikimizde birbirimizi çok seviyoruz fakat ikimizde birbirimizden gururluyuz.
Biz nisan mayıs gibi nişanlanmayı düşünüyoduk fakat bana evlenme teklifi etmedi.Hatta sırf bu yüzden ona 'ortada bişiy yokken niye evleneyim ben salakmıyım' dedim bi kerede 'teklif düşünüyorum sana evlenme teklifi etcem' dedim.Bu laflarıma çok kızdı 'bizde düşünüyoruz heralde bişiyler telefondamı edeyim teklifi' dedi.(biz buluşmuyoruz yani buluşuyoruz da ayda yılda bir benim okul varken çok rahattık ama okul bitince buluşmamızda zorlaştı.küçük yerde yaşadığmız için sorun oluyo)Beraberken çok güzel anlaşıyoruz fakat telefonla kedi köpek gibi oluyoruz bazen.
Neyse bu beni annesiyle konuşturdu kadın bana istemeye gelcez tanışalım ailenle falan dedi bende duralım biraz daha dedim.
Sevgilimle konuştuğmuzda bana ailesiyle yaşıycağmızı söyledi yani evler ayrı olucak fakat yemekleri beraber yiycez. bende böyle istemiyorum o illa öyle olcak diyo bi evin bi oğlu dışarı da göndermiyolr.
Napıcaz biz? Bana bi akıl verin

nasıl bi mantık o anlamadım. aynı apartman içinde mi olacak eviniz? o zaman sana rahat da vermezler. bırak yemeği 7/24 orda olursun. ama canım bu böyle sadece kocaylaa evlenilmiyor resmen ailesiyle evleniosun seviyosan biraz zaman sonra düzene girer canım hayırlısı hakkında

5 yıldır süregelen bir birlikteliğim var ve matın 5inde nişanlandık ama halaaa banada evlenme teklifi etmedi. değişikik birşeyler düşünüyormuş. ama ailesiyle yemek faslı durumu biraz sıkıcı. ama unutma baştan nasıl bir tavır içinde olursan ileride de o şekilde gider. bana sorarsan istemediğinin sinyallerini ver derim. bir yolunu bulacaksınızdır. ama diğer yönden de yemek pişirme derdin olmaz buda iyi tarafı tabikii

evliliğinizde olan biten herşeye burunlarını sokarlar o zaman. bana kalırsa uzak olması ailelerle ara. iki tarafın ailesi de herşeyin içinde olmamalı. bi evlilik,nişan aşamaları geçsin, o zamana kadar çok tepki vermeyin bence. iş ciddiye bindi mi daha rahat diretebilirsiniz

4,5 yılda illaki evlilik planları yapılmıştır hayelleri kurulmuştur,teklife ne hacet..tamam kadınlar arzular böyle şeyleri fakat ben bunu sorun olarak göremedim..

birlikte yaşama konusuna gelince aklın varsa sakın ha sakın,böyle bişeyi kabul etme..ama işide erkek arkadaşınla zıtlaşma noktasında değilde bbu durumun hiçde uygun olmadığı konusunda ikna et..burda o hayatı tercih edip yaka silken onlarca insan var..huzur bulamıyorsun vesselam..

aman aman sakin kayinvalideye yakin olma...
sonra ben ne yaptim diye kafani taslara vurursun

Tek erkek çocuksa böyle olur.
Sen ikna etme yollarını arıcaksın hem sinirlendirmeden hem de sonunda kendi istesin ayrı eve çıkmayı gibi herşey sende bitiyor canım.

Vallahi işin zor canım bende kayınvalidemle yaşıyorum hemde 2 senedir.inanki çok zor ama senin kendi düzenin olucak sadece yemek derdinden kurtulursun bunuda çok fazla büyütme derim zaten zamanla eşinde bunu istemicektir emin ol kendini çk fazla üzme zaman geçtikçe erkekte değişiyor çünkü.

ya kızlar babası yüzünden aramız bozuldu.Babası duymuş benim onları istemediğimi ona 'olmayacağı yere niye konuşuyosun'falan demiş oda sinirle 'konuşmam olur biter'demiş.Telefonda konuştuk anlttı herşeyi bende tamam sen kararını vermişsin dediğin gibi konuşmayız olur biter dedim sonra ağlamaya başldı ben sensiz yapamam falan die.Kimse bana yol göstermiyo şunu yap bunu yap demiyo herkes tavır yapıyo dedi.Ben her zaman yanında olduğumu ama bi karar vermesi gerektiğni söyledim. Anneme babama düşman mı olayım dedi.Bende ağzıma geleni söyledim ben sna herşeyimi verdim sna güvendim die. Sonr ikimiz baya bi ağladık.
Sabahta bana msj atmadı bende atmadım.sbah 11 gibi ben dışarı çıkıyorum dolaşıcam biraz dedim.Çıkmıycaksın dedi..
Sizce bu napmaya çalışıyo?İşler yoluna gireceğine daha da kötü oldu.
Burdan beni de alıp gitmek istiyo fakat iş babasının doğal olarak parada ama babası işle hiç ilgilenmiyo hep yorulan uğraşan didinen sevgilim oluyo
Evde babasının hadi ev sorun değil kirayada çıkarız ama o iş bulamam diye korkuyo.
Napıcz biz?Ailesini nasıl ikna edicez Daha şimdiden onun ailesi böyle sorunlar çıkardı benim ailem öğrendiğinde nolucak?

cnm bir arkadasim da ayni senin durumundayi evin tek oglu ayni apartmanda kayinvalidesinin altinda oturuyodu aralarinda tatsizliklar yasandi su an malesef ayriliyolar eger bu sekilde kabul edersen bir cok seyede katlanmalisin insaallah mutlu olursun

peki napıcaz biz oda istemiyo onlarla yaşamayı ama iş yüzünden mecbur olduğnu söylüyo.
Bende çalışırım sende çalışırsın kendi düzenimizi kurarız diyorum ama benim çalışmamı da istemiyo.

önceki sayfada da dışarı çıkıcam diyince çıkmıcaksın demiş

çalışmıcaksın falan ...eve mi kapatçak sizi ?

canim benim bende ayni sorunlari yasadim. eski esimde babasinin dükkaninda calisiyordu.bizde annesiyle kaliyorduk. ama babasi islerle hic ilgilenmiyordu sabah 8den aksam 10a kadar calisyordu, haftanin yedi günü. babasi hic anlayisla degildi, bunlar yeni evliler biraz da birlikte zaman gecirsinler demedi.

bu yüzden cok kavga ettik.
bana sorarsan bir erkegin ekonomik özgürlügü olmali.babasina muhtac olmasin. kendi ayaklarinin üstünde dursun. ailesiyle esini ayri tutmali. ama ayni evde yasiyinca olmuyor. siz bir sorun yasadiginizda annesi hemen müdahale eder. onun yaninda seni savunsa bile sana karsi iyi görünse bile, arkadan oglunu doldurusa getirebilir.....

tabi herkes ayni seyleri yasayacak diye bisey yok ama ne biliyim yazdiklarin bana cok tanidik geldi..
benim simdiki aklim olsa bu sartlar altinda biriyle evlenmeyi asla kabul etmezdim..etmemde bundan sonra

senin icin hayirlisi neyse o olsun canim :=)

Ohooo dısarı cıkma , calısma onu yapma sunu yapma..
Ailesi sorun olmasa bile sen bizzat bu insandan cekiceksin gibi geldi bana.

yol yakınken kaç mutsuz olucağınız belli seviyorum falan da demeyin lütfen sadece sevgiyle evlilik yürümüyor

Heeee iyi hayırlı olsun...
Adam annesine hizmetçiyi ayarlamış maşallah!

ben böyle bir şeyi asla kabul etmem

benim sevgilimle beraber bir hayatım olmalı isteğim zaman oturuyum istedğim zaman uzanıyım istediğim zaman sevdiğime sarılıyım aile içinde hiç bir zaman yapılamayacak şeyler bunlar hem yemeği sen yapacaksın 2 evin temizliğini yapacaksın eşinle olsa sorun değil ekmek arası yaparsnınz dışarı çokarsınız ama ailede imkansz bunun gibi daha bir çok şey

aklın varsa evlenme canım. aynı evde olacaksanız hele asla. ama yemekleri annemlerde yiyeceğiz de ne demek.? sen kocana yemek yapamayacaksan,oturup iki laf edemiceksen, evinin hanımı olamayacaksan kusura bakmasın ama seninle sadece aynı yatakta yakmak için mi evleniyor bu adam? başka bi paylaşımınız olmayacak mı? dua et de evlenme teklif etmesin.

Bak canım,

Şimdi sana ne söylesek bir kulağından girer birinden çıkar yaşamadan anlamazsın.

Ama ev üstüne ev olmaz.Yakınlarında bile olmasın mümkünse. Olmuyor çünkü en saf en iyi kayınvalide bile kırıcı olabiliyor yeri geldiğinde. Sonuçta el kızısın kendi kızım gibi deseler de bu kocaman yalaaaaan

Ayrı evde ısrar et bence. Şimdiden dediğini yaptırtmaya çalış seni komutaları altına almasınlar olmıyorsa da ayrıl. Bİliyorum demesi kolay diyeceksin ama yaşadıkça ne demek istediğimi anlarsın.

Her şey gönlünce olsun

hımm evin tek oğlu tabii annesinin kuzusu

ailenin bi'tanecik oğlu nasıl başka evde oturmasına izin versinler.:86:

Kuzularını,kurda nasıl teslim etsinler olacak işmi bu hayatta olmaz!

Yolun başındayken en mantıklı olanı yap...

Sonradan emin ol çok pişman olursun,ayrıl bu adamdan!

Kuzuyu yuvasından etme,bırak annesinin dizinin dibinde otursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…