Bana akıl verecek birilerine ihtiyacım var

çok kötü bir durum eşinizle ve durumla ilgili söylenebilecek her şey söylenmiş zaten, boşanın diyemem fakat sizden özür dileyip gerçekten sizinle bir aile gibi davranmadan affetmemeniz gerekir diye düşünüyorum, bir de o eve hiç yerleşmeden gene iki iş yerinin ortasında bir ev tutmazsanız daha çok sorunlar yaşarsınız gibi geliyor bana. Eğer gerçekten pişmansa ve sizi seviyorsa sizi mutlu edecek şekilde davranmalı siz çok mantıklı ve olumlu yaklaşmışsınız çünkü

vay anasını arkadaş senin aldığın esyaları gidip kendi beğendikleriyle değiştirmiş haaa şok oldummm

Birde karısına hakaret ederek konuşan erkeklerden nefret ediyorum dönüp pişman olucaksın köpek gibi gidiceksin peşindenn senelerce koynuna aldığın butun zorlukları birlikte paylaştığın kadına nasıl küfü edebiliyolar s.kk.rr.g..t... bilmem neee daha kimbilir nelerde demiştirr...bide annesine iki çift laf söyleyemezler karılarına gelince dillerii papuç kadar
karaktersizlik örneği işte bunlarrr

canım aferim sana, ne kadar dik duruşun varmış, takdir ettim seni,imrendim valla. ben olsam hemen yelkenleri suya indirirdim. seviyorsan hemen boşanma ama iyice burnu sürtülmüş olur...

Kafanda soru işaretleri varsa bir şans vermelisin bence.
Evet düşürüldüğün durum kabul edilecek bişey değil,ama konuşup şartlarını belirtirsin evine gidersin.
Zamanla bu evliliğin yürüyüp yürümeyeceği çıkar zaten ortaya.

bence de oturun karşılıklı,başbaşa bir konuşun..
halledilmeyecek problemler yok,zaten oda gereksiz inadını anlamış olacakki sınav çıkışına bile gelmiş
bikaç gün zaman geçsin aradan,oturun sakin sakin mantık çerçevesinde,ortak bir payda da buluşmaya çalışın,üzme kendini o kadar kolay mı boşanmak..

Ben olsam önce iyice bi burnunu sürttürürdüm
ama bosanmayi hemen düsünme canim, sonucta hemen bosanilmaz öyle.

Dava felan acma simdilik, daha cok erken böyle bir karar icin.
Esin ararsa, birkac gün sonra felan konustugunda,
kesinlikle annesiyle ayni binaya tasinmaktan vazgectigini söyle
ne demek ya adam üzülmesin diye onca yol gitcen isine, 4 vasita degistircen ?
Arkadasin dellendinmi??
sakin böyle bir fedakarlik yapma,
cünkü emin ol erkekler bunun kiymetini bilmiyor
Fedakarlik yaptikca daha fazlasini istiyorlar, gördügün gibi
Bide gidip ev isiyle ugrascan onca isten yoldan sonra,
yeni bir ev tutun, hemde senin isyerine yakin
tavrini koy

Canım benim anladığım kadarıyla eşin o eve taşınmak için çirkeflik çıkarmış vede taşınmış. Senin bu durumu uzatmayacağını sanmış ama sen uzutıncada neye uğradığını şaşırmı.

Ben senin yerinde olsam ailemde arkamdayda geri dönmem ve boşanma davası açarım ve neye uğradığı şaşırır.

Eşinden boşan demek haddim değildir, ancak ; seni hiçe sayıp hareket etmiş, birlikte yaşayacağınız ev ile ilgili birlikte karar vermeniz gerekir.

Bunu bir yana koydum, nasıl biri, eşyalarını al git der, küfür eder, erkekliğe sığmaz bir hareket yaptığı. Hatasını anlamasını sağlamalısın, artık büyüdüğünü, kocaman bir adam olduğunu,evli olduğunu ve karısını saymak zorunda olduğunu ezbere öğrenene kadar burnunu sürt derim. Yoksa bu saygısızlık silsilesi böyle gider.

bence herşey cadı annesı yüzünden oluyor, eğer bir araya gelırsenız ilk konuşacağınız konu bu olsun.

eşin resmen annesıne göre yaşıyor, sonuna kadar haklısın bence.taş olsa çatlar.eşinin burnu sürtülsün biraz, dengesize bak sen yaaa
ne dediği belli değil.bence o gün o msjı sana çekerken annesının ağzıyla çekti ve sonra pişman oldu.

dediğim gibi burnunu sürt , çocuğun olursa daha çok çekersın bu kaynanadan.o yüzden herşeyi konuş.

ayrıca bu davranışları erkek beynıne göre aykırı,,tamamen bir kadına ait bu davranışlar.

Son düzenleme:

bence boyle ufacik seyden oturu yuvani yikma derim ben
herkez oyle yorumlar yazmiski anlamiyorum hepimizin kocalari ve hatta bazen babalarimiz annelerimize yerine gore boyle patlamistir cunku erkek(ama hakli oldugu anlaminda soylemiyorum bizim gibi ince dusunemiyorlar bir anda saman alevi gibi parliyorlar sonra ne yaptiginin farkina variyorlar ama is isten geciyor) boyle olaylari hepimiz yerine gore yasadik herkez boyle durumlarda evliligini bitirseydi ortada evli cift kalmazdi
ustelik onun sevgisindede eminmissin ama en onemlisi senin ona, ne hissettigin seviyorsan eger sans ver derim ben
bence o pisman olmus ustelik sinav yerine gelmis senin cikmani beklemis evimize gidiyoruz demis soylediklerinin bir anlik sinirle soylendigi ortada fazla ciddiye alma derim
Aama ozur dileyip gonlunu aldiktan sonra baris derim hakkinda hayirlisi canim

valla ben taşınmadan değil eşinizin aileci tutumundan kaynaklanan problemler görüyorum....
daha uzaktayken kumanda ediyor kadın yakında bitirir yer seni taşınma boşver... öylede ayrılırsın merak etme o adam ve kadınla ömür geçmez

yorumları okumadım direk yazıyorum duruşunuza hayran kaldım aramamız mesaj atmamız gereksiz triplere giren eşinize uymamız hepsi çok iyi yerinde. burda çoğu kişiye örnek olsun bazen okuyorum o aramıyor beni ben arıyorum mesaj atmadı ben attım sonra cevap vermedi tekrar attım falan sinir oluyorum biraz kendinizi tutun dirayetli olun.hakkınızda hayırlısı olsun ama burnunu sürtmek gerekiyor sanırım ,biraz bencil arkadaş sizin sınavınız varsa taşınmayacak o yarım kirayı da gözüne getirmeyecek..

Böyle bir kayınvalideyle aynı apartmanda oturmak, saçma ve bencilce hareket edenüst
elik kaba ve dayatmacı davranan
sonra da hiç bir şey olmamış gibi hadi evimize gidelim diyen bir adam.
Üstelik daha yeni evli sayılırsınız.
İyi düşünün.
eğer deneyeceğim derseniz emin olana kadar çocuk yapmayın lütfen.

Daha taşınmadan böyle. Taşındıktan sonrasını hiç düşündünüz mü?

Boşanma lafını bu kadar kolay ağzına alan bir adamdan beklenecek daha ne kalır ki. Üstelik kendi rahatı için karısını her sabah yollarda perişan edebilecek birisi. Boşanmayı düşünmüyorsanız bile burnunu sürtün derim. Yoksa eşyaları kafasına göre değiştirme cüretinde bulunabilen bir uzaktan kumandayla daha fazla başa çıkamazsınız.

1 ay sonra tasınsa ne olurmus ew ayaklanıp uçacakmıymış.eşin bu olayı inada bindirmiş ve evi taşıyınca da soluğunu genişletip senin yanında almış tipik erkek işte.

Bu sabah da bana mesaj atmış. Gunaydın, guzel sabahlar. Sana söylediğim şeyler için affet, lütfen evine dön diye. O kadar boş geliyor ki bunlar. Hala daha cevap vermedim. Kafam o kadar karışık ki. Cevap vermek de içimden gelmiyor. .

neden hep özveri, sabır, incelik kadından bekleniyo, yuva kolay kurulmuyo evet ama erkeğinde bunu düşünmesi gerekmezmi, yuvayı iki kişi kuruyo ama ayakta tutmak kadının görevi öylemi, ben bu yükü kabul etmiyorum nerden inceldiyse ordan kopar, ben eşime kenetleniyosam o da bana kenetlenecek, önceden bu tarz yorumlar yaptığımda evli değilsin anlamazsın diyodu bazı üyeler, Allahtan evliyim şimdi ve aynı şekilde düşünüyorum, eşim de benim benim onu sevdiğim kadar ve benim onu sevdiğim gibi sevmeli ki mutlu olabilelim, nalıncı keseri gibi hep bana hep bana olmaz.
Kadın aldatılmış, mahvolmuş çocuğun var affet diyolar, kadın o çocukları babasının evinden mi getirdi, kadın zaten mağdur edilmiş çocuklarıdamı o düşünecek, erkek neden onun bunun koynunda gezerken ben babayım yahu napıyorum ben 10 dakikalık zevk için demiyo? kimse bana onların doğası vs demesin, bunu diyen kadınlar çanak tutuyo zaten bu adamlara, kendine değer vereceksin önce, adam seni çantada keklik olarak görmicek, aldatırsan, beni üzersen giderim diceksin, dünyaya bi daha gelmicem, aşık mezarımı var dünyada, boşanırım yeniden çiçekler açarım, bazı olaylar o kadar arabeske bağlanıyo ki anlamıyorum gerçekten, kadın çalışıyo çocuğu yok ailesi arkasında kocası aldatmış seviyorum Allah seviyorum al sevde hayrını gör, ondan sonra eşimi affettim ama midem bulanıyo diye konular açılıyo...
konu sahibi arkadaşım kusura bakma senin konunda patladım alakasız bi yorum oldu ama belki bana katılan çıkar

Eşiniz hatalı evet, en büyük hatası ayrılık lafını bu kadar kolay edebiliyor olması, özellikle erkeklere hiç yakıştıramıyorum en ufak sorunda küsen çocuklar gibi ayrılalım demelerini.

sen sen ol, sakın o eve taşınma, o kayınvalide ile aynı binada yaşarsan ya evliliğin biter, ya da hayatın kabusa döner, eşine dönerim ama o eve değil de, tekrar kiraya çıkın.

Arkadaşlar,
Yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim. Çok sinirliyim gerçekten de. Ama sinirle birşey yapmak istemiyorum. En son sabahki mesajından sonra cevap vermedim hiç. Kafamı toparlamak istiyorum biraz. Bu durumu yutarsam artık iyice silinecekmişim gibi geliyor bana. Bu kadar dengesiz davranan insan düzelir mi onu kestiremiyorum işte. Düzeleceğini bilsem önce iyice surundurur sonra affederdim. Ama işte emin olamıyorum. Bütün ömür de bu şekilde dengesizliklerle geçemez. Arada ben ruh hastası olurum. Kafam çok karışık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…