bana akıl verin hanımlar

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
Gereksiz şeyler mi taktığım bilemiyorum artık iyice sinir olmaya başladım.Eşim tuhaf bi şekilde bu ara ailesine düştü hergün annesini ariyor bi aile olduğumuzun farkında değil gibi sürekli arıyor rahatsız olmaya başladım bi erkek olarak bunu yapması tuhaf gelmeye başladı

Ailesine düştü ne demek ya?
Hergün annesini de arayabilir bunda ne sakınca var sorun sizi ihmal etmesiyse bunu doğru düzgün yazın

niye erkek olunca anası babası olmuyor mu ? Belki özlemiştir belki ana baba kıymetinin ne olduğunu anlamıştır. Anlamıyorum ben sizin gibi insanları...

Bencil olmayın lütfen ! siz de evlat büyütüceksiniz evlenince sizi arasın istemez misiniz ? Annesini bilmeyen erkek karısına ne kadar değer verebilir ki ?....

ama beni çoğu zaman onlar yüzünden kırdığı olmuştur beni hiç savunamayan bi erkek

hayır yani zaten hergün görüyor bi de üstüne hergün araması tuhaf geliyor
olabilir... Bende annemi görüyorum neredeyse her gün ama arıyorum konuşuyorum ... Hatta görmedğim günlerde 1 saat boynca telefonda konuşuyorum. Mesela eşim hafta içi çok yoğun oldğu için hafta sonu Telefonda rahat iki saatlik aile ziyareti yapıyor hatta beraber yapıyoruz bunu ...Nesi garip? bişeyler mi seziyorsun ?

Arıyor da ne konuşuyor mesela sizin hakkınızda mı konuşuyorlar, ya da annesiyle konuşmak için sizi ihmal ediyor da ailecek birşey yapamıyor musunuz?

mesela hsonu aradığında mutlaka annesi bişey ortaya atıyor yada gelin diyor yada bi ziyaret bişey varsa sizde gelin diyor eşim hayır demiyor asla bende istemediğimde bana bozuluyor bi özelimiz kalmıyor[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…