• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verin kızlar ne yapacağımı şaşıdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye yeni üyelik aldığını anladım ben şimdi
Diğer üyeliğinde eşinin nasıl bir insan olduğunu biliyorduk
Eşinin kadın görünce değiştiğini ailesinin önünde kendini dövdüğünü filan anlatmıştı
Kendini aklayamıyordu
Yeni üyelikle yemi sayfa açmaya çalışmış

Yerim ben böyle aşkı
Adam uçan kuşa halleniyor sizi annesinin önünde saçınızdan sürüklüyor ama siz deli gibi aşıksınız hala
Olsa olsa bu saatten sonra ancak mal para aşkıdır işte
Konu benim için kapandı şahsen
Başkası valla eşim sessiz beni onların önünde dövecek ha o kadar saygın ve kaliteli insanlar bu duruma düşmem böyle olsa bir dakika durmam

Oradaki anlatımmi buradaki mi doğru merakım bitmiyor 😂😂

İkisi de doğru kp hastaydı vefat etti kaynım herşeyle ilgileniyor eşim ses çıkarmıyor elinden alırsam üzülür ayıp olur diyor böyle bir koca

Aaa. Ben değilim hiç böyle bir şey yazmam çünkü böyle şeyler yaşamadım 🤣yeni üyeyim
E burada kabul ettiniz aynısı olduğunu
Daha neYi anlatıyorsunuz?

Abi nolur şaka deyin ya. Eltım bütün işleri kendi yapıyor mutfağa beni sokmuyor. Allahın sana geliyorum. Ya ne kadar meraklısınız iş yapmaya ben tembelim herhalde :) sürekli birilerine yaranma telaşı çok zor olmuyor mu ya?
Paylaşılamayan kayinvalideyi de gördü bu gözler 🙂
Paylaşılamayan kv değil başka bişey gibi geldi bana

E burada kabul ettiniz aynısı olduğunu
Daha neYi anlatıyorsunuz?
Hukuk bölümü doğru onların yanında dövüyor falan demiş biri haşa kadınlara bakıyormuş öyle konum varmış eşimi 20 yıldır tanırım bir kadına baktığını görmedim

bana daha çok miras peşindesiniz gibi geldi. kadın kimin yanında rahat ederse orda kalır sizene. demek ki orda daha rahat . eltini bırak biraz kendini sorgula bence. belki de yapmacık tavırlarının farkına varmıştır kadın

Evet bilmiyordum nesi var yok üniversitede tanıştık bitirince çalıştı 13 yıl iş yeri kapandı öyle işsiz kaldı öyle eşim Ailesiyle tanışınca öğrendim neleri olduğunu
İyi de, onun için sormamıştım ki. Ne iş yapıyordu eşiniz? İyi kazanır mıydı? İnsan 3 yıl çalışmadan nasıl durur? Hiç mi iş bulamadı 3 yılda? Mesleği neydi?

Hukuk bölümü doğru onların yanında dövüyor falan demiş biri haşa kadınlara bakıyormuş öyle konum varmış eşimi 20 yıldır tanırım bir kadına baktığını görmedim
Ahh ahh diyorum o siz siniz..😊 ama ispatlayamam. keşke açık açık konussaniz amacımız sizi yermek değil zor durumdasınız belli .. şeffaf olsanız çok güzel fikirler alabilirsiniz burada.

kv nin sevilip sevilmemesi, yatıya kalıp kalmamasını bir kenara bırakırsak elti ve kaynın yaptığı şark kurnazlığı. Bu şark kurnazlığına sanıyorum misliyle karşılık verecek olanlar bile konu sahibine püüü paragöz seni demiş:)

miras konusunda elti, damat kısmının karışmasını yakışık bulmuyorum. Mesela eşim dahil olsa mevzuya soğurum ondan. O eltinin bunu yapması da öyle değil mi? Sen kimsin ya? Adam ölünce konuşmayı kesmek nedir? Bunu size yapan birine ohh ne güzel konuşmuyor benimle, kv de alıp köşe kapmaca oynuyor ne güzel mi dersiniz? İsterse ölene kadar o baksın, eşim nasılsa hukukun verdiği yetkiye dayanarak payını alacak mesele o değil, bilmiyor ki cahil elti. Cahil işte.

Evet çalışıyor eşi çalışmıyor bizde ben çalışıyorum evi geçindiriyorum idare ediyorum zaten kimseye kızmadım burada yanlış anlattım herhalde eşime güvenmemişler değil kp beceriksiz dedi eşim için halbuki çok akıllı ve düzgün bir insan
Valla ablacım kusura bakma ama.. Kayınpederih emin ol senden iyi tanıyordur oğlunu.. ki beceriksiz ki işe girmemiş çalışmayıp baba parası yemeye çalışıyor 😏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X