• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verin lutfen

Hazal melek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
986
554
43
Eşime yaranamadim herşeyden suçlandı.3 gündür annem ve kız kardeşim geldi.ilk gün iyiydi sonra annem kızımıdeğişiklik olsun diye götürmeye geldim diyince bu dozuttu.2 gündür annemle konuşmuyor beni tehtit ediyor ve bugünde yapacağını yaptı hamileyim ve bana hakaret etti.bende bitane vurdum .oda kalkıp yatak odamızda bile bile karnima vurdu ve göğüslerini sikti hamileyim karnım agriyor..

Kızlar sinirlendim ve eşime uyuma dedim seni uykundan gebertecegim dedim.biliyorum dogru bir davranis degil ama karnım halen agriyor ve gogusum simsiyah olmuş suan ve oda agriyor.

Canım sakinleş lütfen.. eşinle probleminiz var mıydı ? Ona istinaden mi annen seni hava değişimine çıkarmak istiyor? Hamilelik gergin geçiyor maalesef hormonlardan dolayı. Ama eşinin yaptığı tabi ki affedilemez bir şey

Canım sakinleş lütfen.. eşinle probleminiz var mıydı ? Ona istinaden mi annen seni hava değişimine çıkarmak istiyor? Hamilelik gergin geçiyor maalesef hormonlardan dolayı. Ama eşinin yaptığı tabi ki affedilemez bir şey
çok sinirliydi ve sürekli aile lafı dinliyordu ve sonra vurdu bana 1 senedir aileni görmedim hiç. Annem ondan götürüyordu beni.

Daha doğmayan bebeğine vurmuş yazıklar olsun öyle babaya
Hastaneye görünün hemen Allah korusun bebeginize birsey olmuş olabilir...
Oğlumu hak etmiyor .ben rezil etmişim ailesini.annesiyle babasıyla tesisleriyle konuşmuş gönder o kızı demis

Lise mezunuyum ama işaret dili dersi verdim bir ara
E ne güzel.
Evladın doğana kadar da ailenle kalırsın,tutup seni sokağa atacak değiller ya.
Normal koşullarda paranı biriktir birikim yap ayrı eve çık derdim ama sen bekleme,doğmamış evladına sabi sübyana bunları yapan insan,9 aylıkken yerde tekmeler seni acımaz.
Bekleme,ailene durumunun vahimiyetini anlat ve kaç o evden.
Bebeğinle herşeyin üstesinden gelirsiniz.

Lütfen hastaneye görünün bebeğin sağlığı nasıl diye. Hamile karısının karnına vuran adamdan insan olmaz. Kusura bakmayın ikinizinde psikolojik tedaviye ihtiyacı var.

Lütfen hastaneye görünün bebeğin sağlığı nasıl diye. Hamile karısının karnına vuran adamdan insan olmaz. Kusura bakmayın ikinizinde psikolojik tedaviye ihtiyacı var.
Bencede en çok koca diyecem ama hak etmiyor .onun ihtiyacı var.

E ne güzel.
Evladın doğana kadar da ailenle kalırsın,tutup seni sokağa atacak değiller ya.
Normal koşullarda paranı biriktir birikim yap ayrı eve çık derdim ama sen bekleme,doğmamış evladına sabi sübyana bunları yapan insan,9 aylıkken yerde tekmeler seni acımaz.
Bekleme,ailene durumunun vahimiyetini anlat ve kaç o evden.
Bebeğinle herşeyin üstesinden gelirsiniz.
Gelirim demi yarın memleketime gideceğiz annemle boşanma acarsam hemen bosanirmiyiz kurtulurmuyum bu hapisten

çok sinirliydi ve sürekli aile lafı dinliyordu ve sonra vurdu bana 1 senedir aileni görmedim hiç. Annem ondan götürüyordu beni.
Ailenle git, hem ortam sakinleşir hem de size yaptığı haksızlığı görür de kıymetinizi anlar azıcık. Hamile kadına şiddet uygulamak ne demek! Densize bak ya ! Ona en güzel cevap çek git ailenle.

Ailenle git, hem ortam sakinleşir hem de size yaptığı haksızlığı görür de kıymetinizi anlar azıcık. Hamile kadına şiddet uygulamak ne demek! Densize bak ya ! Ona en güzel cevap çek git ailenle.
Yarın gideceğiz sabah 9da ben bosanma davasını acarsam seni bosamam diyor .öylece surun diyor bana bosanirmiyiz hemen

Back
X