bana akıl verin lütfen..

Bu genç kızlarında aşk kaprisleri çekilmez

Ay gece gece çok güldüm yaa, nasıl uyumuş ki konuşurken kaydirigubbakcemile3
Sesin ninni gibi geldi demek ki :hulya:

Tatlim naptin sen ya sempatiksalakcinni

Ne basit böyle ayrilmak.

Benimki gectigimiz aylarda telefon acmadan bile uykuya daldi defalarca.

Insanlik hali uyur kalir, bu kadarda sIk bogaz etmeyin adamlari be yahuşakkıdı

bizde evlenmeden önce eşimle uzun telefon konuşmaları yapardık. bazen ben yorgun olurdum bazen o. uykumuz gelirdi ama konuşmakta isterdik. haliyle ibenimde onunda uyuyakaldığımız zamanlar olurdu. ama hemen teli kapatır uykumuzu bölmezdik... eğer sen bu sebeple ayrılmayı düşündüysen yap bence. yazık ona.

Fazlası ile egzaşere etmişsiniz hemde :1closedeyes:

İnsan yorgun olabilir. Bunun değerle ne alakası var. Çok yanlış düşünüyorsunuz. Değer vermese aramaz sormaz. Alınmayın ama siz değer vermeyen adam görmemişsiniz... Bence karşı tarafa daha fazla haksızlık yapmayın...

uyumak istem dışı yapılan bir harekettir.
çocuk dayanamamış ve uyumuş. değer vermeyle ne alakası var... yorgunmuş işte.
nasıl bir kapristir bu. yazık erkek arkadaşınıza.acıdım valla
bunun için ayrılacaksanız ,olayın yönü farklı diye düşünürüm ben.
bahane arıyorsunuz bitirmek için bunu koydunuz ortaya, ama olmamış daha iyi bir bahane bulun siz.:hulya:

hay Allahım
bence sen bu çocuğu sevmiyosun sevsen böyle saçma bi olay için ayrılmayı düşünüyorum demessin
diline bu kadar sakız yapmaktansa bence de ayrıl
çünkü en ufak bi şeyde ayrılma tehditleri hiç ama hiç çekilmez

YUH DİYORUM SANA BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM. lmaz:lmaz:

Hacıyatmaz değil herhalde bu adam.. tabi uyuyacak.. Abartmayın allah aşkına lmaz:

ne güzel bak okadar yorgun olmasina ragmen tüm cabalarini gösterip seninle
konusmaya calisiyor daha ne istiyosun
ben olsam yaticam der kaparim hic uyanik kalcam diye ugrasmazdim

Bence hemen git özür dile gönlünü al....Sen hiç iki gün uyumayıp, birde bedensel bir iş yapmamışsın anlaşılan...Uyku bastırdımı...engel olamazsın...elinden de hiçbirşey gelmez...ah yazık valla bir de seninle telefonda konuşmaya çalışmış....ben olsam telefonu dahi açmazdım....yazık...günah...

Bnim kocam da akşam koltukta uyuyakaldı
boşanayım bari
kaydirigubbakcemile3
çok deil çokk çok çok abartmışsın canım... yaşın da küçük sanırım... :)

ben böyle nazını kaprisini karşındakine geçirebilen kızlara bayılıyorum..:asigim:
kızlar kıza kızıyorsunuz ama karşısında da uyuduğu için özür dileyen bi erkek var yani bunu es geçmeyin..
hanginizin sevgilisi uyudu diye özür diledi...
şeytan azapta gerek boşver kız..
ayhh bi ben böyle kaprisimi çekicek herüf bulamadım.. boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…