- Konu Sahibi merve_0689
-
dün akşam(saat21,30 civarı) erkek arkadaşımla telefonda konuşuyorduk konuşurken uyudu.ben de uyuduğunu anlayınca telefonu kapattım.arkasından da bana değer vermiyorsun değer verseydin uyumazdın diye msj attım.msjdan 5 dk sonra defalarca aradı açmadım.bugün de aradı bu kez açtım çok yorgundum ne desen haklısın dedi ama benim düşüncem hala değişmedi değer verse uyumazdı diye düşünüyorum.bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum.hata mı yapıyorum çok mu abartıyorum sizce??CADIARZU
ben böyle nazını kaprisini karşındakine geçirebilen kızlara bayılıyorum..:asigim:
kızlar kıza kızıyorsunuz ama karşısında da uyuduğu için özür dileyen bi erkek var yani bunu es geçmeyin..
hanginizin sevgilisi uyudu diye özür diledi...
şeytan azapta gerek boşver kız..
ayhh bi ben böyle kaprisimi çekicek herüf bulamadım.. boshayallersmile
sonucu merak eden arkadaşlar olabilir söyleyim AYRILMADIMM.Bir anlık sinirle düşündüğüm şeydi ayrılmak aynı şeyi yaşayan arkadaşlar anlarlar...konuştuk hallettik.önce ben bi özür mesajı attım ardından sevgilimin bana gönderdiği mesajı aynen yazıyorum.özür dilemene gerek yok haklısın meleğim bu kadar önemli bi konuyu konuşurken uyumamalıydım ama çok yorgundum beni affet.ben bidaha uyuyup kalmıcam sende ayrılık kelimesini bir daha anmayacaksın=)sen benim herşeyimsin süpürgesiz cadımm=)
sonucu merak eden arkadaşlar olabilir söyleyim AYRILMADIMM.Bir anlık sinirle düşündüğüm şeydi ayrılmak aynı şeyi yaşayan arkadaşlar anlarlar...konuştuk hallettik.önce ben bi özür mesajı attım ardından sevgilimin bana gönderdiği mesajı aynen yazıyorum.özür dilemene gerek yok haklısın meleğim bu kadar önemli bi konuyu konuşurken uyumamalıydım ama çok yorgundum beni affet.ben bidaha uyuyup kalmıcam sende ayrılık kelimesini bir daha anmayacaksın=)sen benim herşeyimsin süpürgesiz cadımm=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?