bana akıl verin lütfen..

Gülmem geldi delikafadulden
Hic bu yüzden ayrilinirmi ????
Cocuk yorgunmus uya kalmis bu sana deger vermiyor anlamina gelmez
Bence fazla abartmissin

bak buna katılıyorum :)
kendini üzmediği sürece çektirebildiği kadar çektirsin,
ölesi yaranıyo bu devirde
kötükedihüso

bi insan konuşurken nasıl uyuyabilir ki???
Demekki o değil sen konuşuyordun....
Vee bi süre sonra da uykusunu getirdin çocuğun.. Belki yorgundu, belki hiiiç ilgisini çekmeyen gereksiz şeylerden bahsediyordun... O da dayanamadı ve uyudu...
Neden beni sevmiyor mu artık dye düşüneceğine, sevgilimi uyanık tutacak kadar cazip sohbetler edemiyorum diye kendinde aramıyorsun ki suçu....

Şaka bir tarafa... İnsanlık hali, yorgun olabilir hasta olabilir içtiği bir ilacın yan etkisi olabilir... İnsan hiç istemese de uykuya dalabilir... BUnun sevgi ile alakası yoktıur...
Gereksiz yere kapris yapmışsın....

Ama ben yorgun olsam ve çok uykum gelmiş olsa telefon sohbetini keser, uykum var çok orgunum yarın konuşalım derdim... Konuşurken konuşurken uyuyakalmaktan daha iyidir bence...
Ama sen öyle deseydi de ayrılırdın bence....

Ayy ben de uyuyakaldım geçen gün, hem de burnunun dibinde film izlerkene... düşünüyorum da bu yüzden bana kapris yapsa, ayrılalım falan dese ondan önce ben basardım tekmeyi valla... insanız yahu, ne var bunda.

Çok abartmışsın bence nolmuşki uyumuşsa ben neredeyse her gece elimde telefon uyuyakalıyorum bu değer vermediğinin bir göstergesi değil ki yorgunluktan insan uyuyakalabiliyor çok doğal insani bişey yani...

sen hiç mi uyuyakalmadın güzelim kaydirigubbakcemile3

bu durum benim başımada çok geldi gerçekten sinir bozucu konuşma arasında uyuması yorgun olduğunu söylemiş bu bir gerekçe işte ben sinir olurdum ağlardım seni çok iyi anlıyorum konuyu okuyunca eski cahilliklerim aklıma geldi

uyuyacağı zaman söylesin uyuyacağım diyeöyle tembih edin

canım tabiki hos degil ama bence ayrılcak kadarda büyütme seviyorsan gercekten cok yorgunmus demekki

Haaaahahaaahahahaha : ) Çok iyi yaa. Her zaman hemcinslerimin yanında olan, erkekleri her konuda haksız bulan ben bile şaşırdım bu işe. ohaoldumsmile Sen bence düşün arkadaşım sevmiyorsun, sevginden emin değilsin de bahane arıyosun gibi geldi bana.

sonucu merak eden arkadaşlar olabilir söyleyim AYRILMADIMM.Bir anlık sinirle düşündüğüm şeydi ayrılmak aynı şeyi yaşayan arkadaşlar anlarlar...konuştuk hallettik.önce ben bi özür mesajı attım ardından sevgilimin bana gönderdiği mesajı aynen yazıyorum.özür dilemene gerek yok haklısın meleğim bu kadar önemli bi konuyu konuşurken uyumamalıydım ama çok yorgundum beni affet.ben bidaha uyuyup kalmıcam sende ayrılık kelimesini bir daha anmayacaksın=)sen benim herşeyimsin süpürgesiz cadımm=)

Ayrılmak mı? Ne ayrılması ya:) Tamam tavır yaparsın belki uyudu diye ama bu ayrılık sebebi olamaz. Olur mu canım öyle şey :uhm: Yorgunum demiş işte olabilir insanlık hali.. Sende yapabilirdin aynı şeyi.. Neden ayrıldınız? Uyudu da :) O zaman hiç uyutma sen bu adamı senin için 24 saat ayakta dursun, başında beklesin:) yapma güzelim yaa yerimseniben

bi önceki sayfaya yazmıştım ayrılmadığımızı..

arkadaşım sen sen ol böyle bir sevgilin olduğu için kıymetini bil sen ayrılalım diyorsun bir anlık sinirle saçma bir sebepten o senden yine özür diliyor ayrılmanı istemiyor güzel bir mesajla sana cevap veriyor...gerçekten seni seviyormuş ki bırakmamış başkası olsa sen ne diyorsun böyle bir sebepten ayrılmayı nasıl düşünebilir deyip ayrılabilirdide...

ii yapmıssın özür mesajı atmakla vereliniortak ben ugruna ölebilecegim insanla konusurken defalarca uyuyakaldım o da öyle düşünsene uğruna ölebilecegim insan diorum degerle alakası yok gercekten

benimde konustugum biri vardi aman allahim uyudum diye yapmadigini birakmamisti
99 cevapsiz arama gormustum telefondaki telefon sessizdeydi :)
genclik iste

benim sevgilim de uyumuştu telefonda konuşurken; hem de ilişkinin başındaydık daha.
ama benim çok hoşuma gitmişti bu durum.boshayallersmile
defalarca, uykun geldiyse kapatıp uyuyalım, dememe rağmen, uykum yok konuşalım, demişti ve gücünün son noktasına kadar benimle konuşmak istemesi çok hoşuma gitmişti.:asigim:
bende mi bir sorun var acaba?:uhm:

ya da siz adama kızmak için bahane aramışsınız.

Bunun değer vermekle bir alakası yok. Şahsen benim aşkım benle konuşurken bi çok kez uyudu. Omuzumda uyuya kaldı hemde sohbetin en güzel yerinde. Uaynınca hiç bişey demedim ve açılmasıda sesin ninni gibi geldi. oldu ve bu benim çok daha hoşuam gitti. Demekki seni kendine yakın görmüş yanında rahatlamış ve uyumuş. Bence siz abartmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…