Bana akıl verin lütfen!

silemelis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
154
15
118
İstanbul
Bayanlar merhaba,

Daha önce de erkek arkadaşımla yaşadığım sorunları sizinle paylaşıp akıl almıştım.
8 senedir devam eden bir ilişkim vardı bütün çocukluğum herşeyim onunla geçti gözümü onda açtım diyebilirim. Şimdi öyle bir şey oluyor ki anlam veremiyorum.
Yaklaşık 1 hafta önce ablaları ile yemeğe gitmişti ve beni de çağırdı. Bana son dakika sende gel dediği için gitmek istemedim. Daha sonra bana neden gelmedin diye sorduğunda ise son dakika söylediğin için gelmedim diğip ciddi boyutta surat yaptım. Sonrasında ise bir daha benimle konuşmadı. Kendi dükkanı var 4 gün önce yanına gittiğimde ise ben seninle evlenmeyi düşünüyorum ya evlendiğimiz zaman da bana böyle surat yaparsan o zaman ne olacak boşanacak mıyız diye sordu. Ben ne kadar yalvarıp bir şans ver bu ilişkiye desemde fayda etmedi daha kaç şans vereceğiz dedi. Bizim tüm tartışmalarımız benim yaptığım suratlardan çıkıyor ve bunun öncesinde en son 5 ay önce kavga ettik. Bayanlar ALLAH aşkına kimin 5 ayda 1 kavga eden tartışma çıkan bir ilişkisi var. Ben nerede hata yapıyorum şuan bana bitti diyor ama etrafındaki hiç bir arkadaşı ile bu durumu paylaşmamış anlam veremiyorum nasıl davranmam gerektiği konusunda hiç bir fikrim yok ne olur bana akıl verin.

8 yıl uzun bir süre canım ve artık birbirinizin huyunu suyunu herşeyini biliyorsunuzdur.. Ancak ben erkek arkadaşını haksız gördüm çünkü yerinde ben olsam son dakika haber verildiği için bende gitmezdim ve surat yapardım. Sen neden dükkanına gidip yalvardınki ? Bunu güzelce söyleseydin bana son dakika haber verdiğin için gelmek istemedim haksızmıyım bir dahaki sefere erken bir vakitte haber verirsen gelirim böyle son dakikalardan hoşlanmıyorum deseydin keşke.. ama erkek arkadaşının tavrı çok çirkin bu sebepten dolayı bi ilişki neden bitsin ki.. bence sen hiç yalvarmamalıydın kendini onun gözünde haksız duruma düşürmüşsün bence canım..

Bana neden gelmedin diye ilk sorduğu zaman son dakika haber verdiğin için gelmek istemedim diye belirttim zaten, ama sonucun bu kadar ağır olacağını tahmin etmedim. Ertesi gün aradım meşgule veriyor mesaj atıyorum cevap vermiyor. En son ablasının vastasıyla telefonda konuştum. Bitsin olmayacak böyle dedi. O zaman zaten kendisine sert çıkıştım ama baktım ki olmuyor bende çareyi yanına gidip konuşmakta buldum. Gayet sakin konuştu bitti mi diyorsun dedim yüzüme bakmadı öle dedi sadece elimden başka türlüsü gelmedi kendimi kusurlu gibi hissettim. Bu yüzden yalvardım.

Son dakika derken yemege giderken mi haber verdi size eger yemeğe giderken haber verdiyse benimde canım sıkılır tabi bende surat yapardım,hem sen neden iş yerine gidip yalvardın ki biraz kendini geri plana çekseydin o gelseydi senin yanına.Bu arada yaşlarınız kaç hemen küçük bir tartışmada bitti diyorsa senin bu adamla işin var.

8 yıllık bir ilişkiyi surat yaptın diye bitirmek çok mantıklı değil..hiç tartışma olmayacak mı..

bizde 8 sene sonunda evlendik..ilişki sırasında yersiz tartışmalar oldu yeri geldi kaprisin dibine

kadar vuruluyor karşılıklı ama bu sebepten biter mi bilmem..hiç durmadan kavga oluyorsa vara yoğa kapris yapıyorsanız

belki de ilerde bunlardan sorun yaşayacağınızı düşünüyor..ama bana göre size ders vermek istiyor..

bukadar ufak bir nedenden dolayı bitirebiliyorsa senin bu kişiyle gerçekten işin var .. Ama bu çocuk oyuncağı değilki sonuçta ikinizinde birlikte geçirdiğiniz bir 8 yılınız var bitti diyebilmek bukadar kolay olmamalı.. keşke kendini biraz çekseydin mesaj atmasaydın aramasaydın emin ol ozaman o seni arardı.. sen onunla konuşmaya çalıştıkça o kaçmış belli.. Bence sen bilirsin nasıl istiyorsan öyle olsun deyip gitmeliydin yalvarark kendini haksız duruma düşürmüşsün keşke bunu yapmasaydın.

Ben çalıştığım için yemeğe zaten yetişemedim. Daha sonrasında tatlı vs. oturup muhabbet etmişler. Ben işten çıktım istersen daha sonra görüşelim dedim yok ben yetişicem dedi önce daha sonra ben geldim neredeyse dediğimde ise ya kalkamadık sen gelsene dedi. Son dakika bu şekilde.. Çok büyük zorluklar atlattık biz ama her düşüşümüzde kalktık. Bu çok ufak bi sebep ve bu enli kararlı oluşu beni korkutuyor hiç gelmeyecekmiş gibi.. O an ne yapacağımı bilemedim tek düşündüğüm kaybetmek istemediğimdi..

İnanın böylre bir yapım yok zaten ben çok neşeli ve gülen bir insanım dedim ya 5 ayda 1 kere tartışan insanız biz. bende aynı görüşteyim tabiki de kavgalarımız atışmalarımız olacak ama sonuç bu olmamalıydı. Onun bu yaptığına anlam veremiyorum

bizim tüm yaptığımız tartışmalar benim surat asmalarımdan çıkıyor demişsin demek ki gerekli gereksiz surat asıyorsun ki bu da karşı tarafı bezdirip acaba mı demeye itmiş..

bu konuda evet siz haklısınız son dakikada yemek daveti ısmarlama gibi olmuş ama önceki surat asmalarınızın nedeni ve boyutu neydi..

bir iki saat surat asıp konuşup hallettiniz mi yoksa suratlar tavırlar hep devam etti mi.. karşı taraf bundan bezmiş bence.

Yapmamam gerektiğini çok iyi biliyorum ama o an tek düşündüğüm şey bu kadar sene ve benim kaybetmek istemediğimdi tüm mantığım bir anda yok oldu. Hiç bir şey düşünemedim

Bir önceki yazımda da belirtmiştim. İnanın devamlı surat yapan bir insan değilim ben gayet gülen ve neşeli bir insanım ve hiç bir zaman durduk yere tavır yapan bir insan değilim. Bana diyor ki sen beni tanıyorsun ben sana gel dediysem geleceksin ben muhabbete daldım unuttum ama senin bunu yapmaman gerekirdi diyor. E bende insanım davetsiz misafir gibi nedir o öyle gelmek olabilir mi sizce

Canım 8 yıl bir flört için uzun bir zaman .Düşünsene ben 10 yıllık evliyim 2 çocuğum var nerdeyse evliliği bile eskitmişim. sen hala flört aşamasındasın... :44::44: geçen gün tv.de bir uzmanda aynı şeyi söylüyordu İlişkilerde evlilik düşünüyor ise çok fazla uzun tutmamak lazım mış.Hatta böyle durumlarda uzun bir ilişkiden sonra yapılan evliliklerde çok uzun sürmüyormuş falan filan ..Neyse bu bir genelleme değil tabiki ama ;
Şöyle bir durumda varki anladığım kadarı ile çok erken yaşta başlamışsınız ,çocukluğunuz birlikte geçmiş nerdeyse ergenliği atlatmışsınız ve artık yaşınız kaç bilmiyorum ama kişiliğinizin oturmaya başladığı bir dönemde belki erkek arkadaşın sıkılmış yada eski hisleri hissetmediğini düşünüyor olabilir. Bu durumda bu konuyu açıkca söyleyemediği için de suçu sana atıp ayrılık için bahaneler yaratıyor olabilir. Bence madem ayrılmak istiyor bir süre üzerine gitme ve sende üzerinde düşün..Araya giren zaman gerçekten seviyor iseniz bunu anlamanıza yada vazgeçebilecekseniz bunuda anlamanıza yardımcı olabilecektir diye düşünüyorum....
Hakkınızda hayırlısı olsun...

Bu dediğiniz mümkün değil inanın her gününü dolu dolu geçiren bir çifttik biz bir uzaklaşma vs. söz konusu olsa bunu söyleyecek kadar açık yürekli bir insan kısa süre önce tüm ailesini kaybetti buda mantıklı düşünmesine engel olabilir diye düşünüyorum ama bilmiyorum çıkamıyorum ki içinden. AMİN İNŞAALLAH..

Seninki fazla abartmış konuyu ben evliyim 4 yılda eşimle çıktık 16 aylıkta evliliğim var çıkarken çok sık tartışıp surat yapar inat ederdim... Şimdi ben böyle yaptım diye evlenmesemiydi eşim benimle... İnsanlar tartışır ortak bir nokta illaki bulur.. Önemli olan yaşanan olumsuzluklardan ders almak ve hayatı akışına bırakmak Sürekli kendini kontrol altına alamaz insan... Kendine hiç tartışmayan surat yapmayan birini bulsun o zaman ki anca bunu rüyasında görür sevgilin canım...

Ben böyle yapısı olan bir insan değilim işte pek çok şeyi hoşgörü ile karşılayabilmekteyim. Takılmam yani fazla detaylara ama anlamsız büyüdü bu konu hem bana bitti diyor hemde hiç bir arkadaşına etrafındakine söylemiyor buda farklı bir şey

Son dk davet etmis bende olsam gitmezdim sebebinide soylerdim ama cokta abartip buyutmeseydin ama bu bir sebep degil komik yani bana surat yaptin 8 yil cope sende arama kendini degistir kedinle ugras mecbur arayacak erkekler kolay kolay alistiklarindan vazgecmez :)

Yapı derken ? Yapıyla alakalı bir şey demedim... Ayrılık kararını buna bağlamak ne derece doğru siz düşünün... Her tartışmada sorun olur, konu hiç bir zaman ayrılığa gelmemeli tabi sevgi yoksa bir şey diyemem.. Ya siz en ufak olumsuzlukta bitti diyen biriyle yuva kurabilirmisiniz bir de bunu düşünün o zaman

Etrafımda konuyu kime anlattıysam aynı şeyi söylüyorlar saçma sapan bir şey bu bende bunu kabullenip sindiremiyorum. 8 yıl bütün çocukluğum bu yılların içinde benim üzülmemek de elde olmuyor böyle olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…