- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
Tahmin ettigim gibi yaslar gencmis. Bu yaslarda korkutuk asik olmaniz cok normal. Su an karakterden ziyade dis gorunuse daha fazla odaklanir insan. Siz de dis gorunusunu cok anlatmissiniz ve anlattiginiz kadariyla fizigi ve yuzu iyi. Siz bunun nasil farkinda iseniz sizin gibi o ve diger kizlar da bunun farkinda. Dolayisiyla kendisine guveni tam ve bu yaslarda bunun tadini cikariyor muhtemelen. Bunu yasam tarzi haline getirdiyse bu omurboyu surer zaten. Bence siz onu fiziken cok begendiginiz icin ona asik olmussunuz. Bazi ilkler yasadik vs demissiniz onlar da sizi iyice baglamis ona. Bir de o hayati ozgurce yasamak istiyor gezip tozmak istiyor anlattiginiz kadariyla. İstemiyorum demis orada is bitmis zaten. Cerez kiz vs. Bunlar hikaye ve hic hos degil zaten. Universite kazanip gidince bir sure daha dusunursunuz onu ama unutursunuz zamanla. Kendi telaseniz yeni okul arkadas cevreniz size yeni bir hayat ve secenekler sunacaktir.
vhallahi sana yazık kızım ya...
bu takıntın paranoya halin de ne böyle?
lütfen kendine gelirmisin?
bak sen ondan soğumaya bak bu enerjiyi ona yay bak nasıl geri geliyor sana
ama ben olsam hiç uğraşmam ...bu çocuk güzel bir intikamı hak ediyor
ama ben çok ciddiydim onunla gerçekten artık başkasını düşünmek bile istemiyorum hem fiziki hemde karakterini de sevmiştim onun tabi artık değişti ama o zamanlar öyle değildi ağırbaslı efendi samimi canayakın cok tatlı bişidi hiç bi kötü alışkanlıgı da yoktu arkadasları da iyi cocuklardı zararsızdı yani aklımın ucundan geçmezdi bi gün böyle olcagı..artık tam kafamdakini buldum diyodum bana yaptıgına bak şimdi istemediğim ne varsa yapıyo ayrılmamızdan 3 gün sonra havuza bile gitti eğlenmeye bi sürü kız kuzeniyle ve onlarn arkdaslarıyla ben de ordaydım gözümün önünde eğlendi yapytı herseyi..şimdi 'tesadüfen'çıkmaya calısıyorum karsısına ara sıra beni unutmasını istemiyorum ben de onun için farklıydım biliyorum bunu ayrılmamıza hi bi sebep yok onun can sıkıntısından baska hayır anlamıoyrumki sanki ben ondan çok aşağıyım ben de istesem bulurum 50tane fiziki olarak iyi sayılırım yani beğenir beni insanlar genelde boyumu posumu..ne sanıyoki bu cocuk..
hala güveniniz sarsılmadı mı ona karşı, dönse tekrar nasıl güveneceksiniz ki. umarım kırıcı olmam ama; sebepsiz yere bırakan siz olsanız o zaman size sinirinden size nispet yapabilir belki ama seven insan yapmaz o ayrı. ama bu zaten kendisi ben istemiyorum sıkıldım diyip terk etmiş, size nispet yapacak bir durumu yok yani, kimseye sorumluluğu yok, sadece hayatı yaşamak istediği gibi yaşıyor, siz de gözünüzü açın artık bence, kendinizi avutmayın...
Koşarak uzaklaşacağınıza geri dönsün istiyorsunuz,enteresan:44:
haklısınız kabullenmek zor geliyo hala bugun ay dönümümüzdü bide ayrılmasaydık 14ay olcaktı..onu bile unutmustur eskiden bana dair en kücük tarihleri bile hatırlardı ilk olan..zaten belliydi ilk ara verdiğimiz zaman değiştirmişti face şifresini ve bi daha asla vermedi ayrılana kadar telefonu hiiç hiiç cebinden cıkarmıyodu cıkarsada parola vardı zaten sanki FBI ya önlemlere bak..inş burdan bi süre uzaklasıp tatile falan gidersem en azından düşündürürüm onu ne kaybettiğini anlasın hala ona muhtac oldugumu düşünüyo bu izlenimi kafasından silmem lazım
siz onu kafanızdan, gönlünüzden silerseniz, o zaman ona muhtaç olmamış olursunuz ve o zaman onun da ne düşündüğü, ne yaptığı zaten umrunuzda olmaz.
siz onu kafanızdan, gönlünüzden silerseniz, o zaman ona muhtaç olmamış olursunuz ve o zaman onun da ne düşündüğü, ne yaptığı zaten umrunuzda olmaz.
Çok sevmişsin belli ama takıntı haline de gelmiş sende, bu bambaşka bir şey... Benim gibisin diyebilirimNe olacak biliyor musun? Şimdi burada herkes sana uzaklaş ondan diyor ya sen bunu yapamayacaksın,sana yaptıklarını gün geçtikçe daha açık br şekilde göreceksin ama daha çok bağlancaksın.Bir gün tamam artık bitirdim diyeceksin ertesi gün yine dayanamayıp ona ulaşma,azcıkta olsa konuşma peşine düşeceksin,aklın hep onda olcak ve bunun gibi büssürü şey... Peki o ne yapacak hiç düşündün mü? Senin onu devamlı seveceğini bilerek hayatına başkalarıyla devam etcek.Yani acı çeken taraf sen olacaksın.Üzgünüm ama ondan sana hayır yok. Bir başkasının sana gerçekten değer verdiğini gördüğünde ondan vazgeçersin,dilerim bu zaman içinde herhangi bir hata yapmazsın.Kendini üzmemeye bak. Böyle erkeklerin kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkarasım geliyor
ilk defa bu kadar sessiz kaldım ben 1 haftadr atmadım mesaj falan normalde hayatta durmam ya benim hayatımı karartıyosa onun da mutlu olmaya hakkı yok böyle.ama hedefe kilitlendim içimden mesaj atmak geçince hemen hedefi hatırlıyorum güya takmıyo görüncem ya onu kaybettiğini hissettircem ya ona..nereye kadar dayanırım bilmiyorum valla inş.o zaman kadar o yapar bişi kendi hatasını anlayıp (hala salak gibi bunu diyorum evet almıyo kafam benim./ )
Ben de seninle aynı şeyleri yaşadım hep içimde bir umut vardı ''anlayacak değerimi ve geri dönecek '' diyordum, günlerce kendimi tuttum ona yazmamak için ama özellikle geceleri dayanamayacak hale gelrdim ve yazrdım, her defasında böyle oldu... Sonuç hiçbir zaman değişmedi üzülen taraf ben oldum :)
ne zor bu iş böyle ya..öyle kararlı konustuki bi de dedi işte herseyi..'ben bişiyi yapmadan önce cok düşünürüm bu kararı da 2 günde almadım o yüzden artık olmıcak artık dönüş olmıcak' dedi ya..
Ya bak bir erkek ayrılıklarda öyle kesin cevap şeklinde konuşabilir,yeminler edebilir dönmemek için,çok kararlı da görünebilir ama belli bir zaman geçtikten sonra seni sevdiğini bir şekilde anlarsa o yeminlerini hatırlamaz ve sana geri döner :) Ben erkekleri çözdüm artık ya çok iyi karakter analizlerini yapıyorum
ay inş. öyle olurr yaa ben de o yüzden dayanmaya çalısıyorum şimdi bide üniye gidersem bu sene anca unutursamda öyle unuturum ama içimde hep yara kalır o benim bundan sonra biriyle cıkarsamda ben artık sevmem kimseyii onun intikamını üzgünüm ama alırım baskalarıyla bundan sonra erkek milletine baglanmam birazda onlar üzülsün yeter ya kimle cıktıysam terkedilen ben oldum bu sefer ben terkedicekken kısa bi süreliğine o benden önce davrandı pişkince hem aldat hem terket ohh bee ne güzel..hiç vicdan azabı da mı cekmıyo anlamıoyrumkiii..
Geri döner diye sakın beklemeeee...Sana yazık olur.Unutma bekleyen taraf acı çeker.Bu böyle diye herkeste öyledir diye bir şeyde yok.Başkasını sevemem de deme.Birinin sana gerçekten değer verdiğini görürsen sen de onu seversen karşı tarafa şans verebilirsin ve istediğin bir şey olmuyorsa zorlama hakkında hayırlısı olan buymuş demek ki bunu kabul et. Eğer zorlarsan inan sonu kötü oluyor bunu yaşamış biri olarak söylüyorum.Zarar gören taraf sen olursun yapma bunu kendine boşvermeye bak dediğim gibi seviyorsa zaten dönecektir o sana.
boşveririm veririm belkide ama şuan o kadar kızla konusuyo takılıyoki sabahlara kadar teselli ediyo heralde kendini..ya onlardan biriyle çıkarsa?napcam ben o zaman?gidip döverim kızı olacaı bu ayırana kadarda bırakmam yakalarını..istemiyorum böyle şeyler olsun benim emek verdiğim birine o kadar süre benimle o oldu ya benim sayemde birazda suan bu konumunda o.ben soktum ortama ben biraz kattım hayata çevreye.alalal ben o kadar emek vereyim baskası mı yesin işin kaymagını yok canımm valla dayanamam ben buna ya Allah korusun gercekten..zaten cıksada biriyle kesinlikle gizli tutar bunu biliyo benm neler yapcagımı tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?