bi de gce yatmadan önce rahat edemedim dedim kendi kendime bari böyle kavgalı bitmesin yinede..güzel bi mesaj hazırladım tesekkür falan ettm ona beni aldatmasna ragmen ya neyse sabah yollıcaktım ama bir de ne göreyim.. engellemiş beni yine whatsaptan. benm nefret etcegm yerde o ediyo benden suan
E aferin sana. Bu kadar vaktini heba etmiş bir de kavgalı bitmesin diye mi uğraşıyorsun. Bırak bitsin. Sana kıymet veriyor mu ki? Umrunda değil ki onun nasıl bittiği. Hala totosunu kaldırıyorsun o çocuğun.
kız delirdin mi sen kendine gel
böyle yaparak onun gözünde iyice küçük düşüyorsun farkında değil miisin
hiç umrunda değilmiş gibi yap, arkadaşlarınla gez kafanı dağıt hiç umrunda değilmiş gibi anladınmı!!
sen onun gözünde zaten ceptesin nasıl yeedirceksin bunu kendine??
baksana bi tarafları fena kalkmış acıncak halde resmen :)
Sana sadık kalamayan birini neden hala hayatında istiyorsun ki?
Sürekli aranıza başka kızlar girmiş. Sende kıskançlık yaptım diye suçu kendinde arıyorsun.
Demek ki erkek arkadaşın memnundu ki başkalarının aranıza girmesine izin vermiş.
Hayır dönse ne olacak ki? Güvenebilecek misin? Hep tetikte olacaksın başka biri var mı diye.
Zaten onunda dönmeye niyeti yok apaçık.
Hiçte arayıp ulaşma, onun egosu yeterince iyi yerlerdeymiş zaten.
çok haklısınız yapılması gerekenler belli aslında evet aynen onun yaptıgı gibi takmamak etmemek..bi tatile çıkmayı istiyorum Bodrum gibi.. onun kıskancagı bişi yapmak istiyorum cünkü o pek çıkmaz tatile ve beni de yollamadı gecen yaz onunla cıkarken mırın kırın etti gitmedm ben de bütün yaz onunla geçirdim olduugm yerde ama yinede o kadar sorun değildi benm için..şimdi gitsem acaba kıskanır mı dikkatini çeker miyim bilmiyorum öyle olmasını umuyorum ama ./
bak diyorum ya hiç umrunda değilmiş gibi davran gez toz istediğini yap
umrunda olmadığına inansın o zaman dikkat çekersin
ama bence böyle birini geride bırakmalısın, inan sen ona fazlasın
ayyy kızı böyle mi teselli etti şaka gbiii
yazık kıza ya üzüldüm yemin ederim..
canım bu çocuk sadece takılma peşinde baksana, kızlar buna pas attıkça bunun egosu tavan yapıyo resmen, kolay kolay vazgeçmez o kızlardan bence..
ki seven insan zaten başkasına gitmez, sen umrunda değilmiş gibi davrandığında sadece dikkatini çekersin hani argo olucak ama ona kapak olur biraz bak ben seni unuttum gibilerinden...
sen onun peşinden koştukça ona itici geliceksin..
bu kadar kızla takılan bi çocuğun benim gözümde karekteri oturmamış ve olgunlaşmamıştır..
senin çok canını yakar..
şimdi anlıyorum çok duygusal yaklaşıyosun senden büyükde değilim çok 22 yaşındayım ve 7 yıllık bi ilişkim var ama bugün erkek arkadaşım başka kızlarla ilgilenmeye başlasa biter , karekteri bozuk derim...
diyorum bak sen ona fazlasın, o resmen aciz, kim nereye çekerse oraya gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?