- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi my_angel_87
-
kafanda çok büyütmüşsün küslük durumunu bu kadar kafana takmana kendini eşini bunaltmana hiç gerek yokmerhaba herkese,
benim kayınvalidemle ve kayınpederimle olan bazı sorunlarımdan dolayı 3 senedir görüşmüyorum bayramda dahil.birde eşimin erkek kardeşi var.onlarlada çok samimi olmasakta arada yolda denk gelince konuşuyoruz.biz evimizi yeni taşındık 1,5 ay önce.eşimin kardeşi de ev arıyor.eşime tlf etmiş sizin evin yanında bir ev var boş diye eşimde bilmiyorum demiş.ben çok kızdım onları yan apartmanda düşünemiyorum bile her gün her gün yüz yüze birde kayınvalidem onlarda kalıyor bebeklerine bakıyor.eşime çok kızdım sen benim huzursuz olucağımı bilmiyor musun parkta,yolda bile denk gelince ailen ne kadar moralim bozuluyor.eşimle annemin durumunu biliyorsun pek iyi olmaz o ev diyebilirdin dedim çok kızdım.ben hiç sevmem aynı mahallede kendi annemle bile aynı mahallede tutmadım uzak tuttum eşimin ailesiyle barışık olsamda istemezdim çünkü sevmiyorum birde küsken düşünemiyorum bile.ben ev ararken onların şu an oturdukları mahalleden bakmadım bile ev.ne yapmam lazım lütfen bana akıl verin sinirden elim ayağım titriyor.daha evi tutmadılar ama tutabilirler de....
benim sorunum küslük veya başka birşey değil ben ne kendiailemle nede eşimin ailesiyle hiç bir zaman aynı mahallede oturmak istemedim bu benim kendi düşüncem.birde küsken ve de yan apartman düşünemiyorum bile her gün karşılaşmak istemiyorum nefret ettim hepsindenkafanda çok büyütmüşsün küslük durumunu bu kadar kafana takmana kendini eşini bunaltmana hiç gerek yok
bi de şöyle düşün insan insana her zaman muhtaçtır sen bu kadar onları istemezken yarın ilerde ya onlara muhtaç olursan
ne olursa olsun sen sana taş atana ekmek at
merhaba herkese,
benim kayınvalidemle ve kayınpederimle olan bazı sorunlarımdan dolayı 3 senedir görüşmüyorum bayramda dahil.birde eşimin erkek kardeşi var.onlarlada çok samimi olmasakta arada yolda denk gelince konuşuyoruz.biz evimizi yeni taşındık 1,5 ay önce.eşimin kardeşi de ev arıyor.eşime tlf etmiş sizin evin yanında bir ev var boş diye eşimde bilmiyorum demiş.ben çok kızdım onları yan apartmanda düşünemiyorum bile her gün her gün yüz yüze birde kayınvalidem onlarda kalıyor bebeklerine bakıyor.eşime çok kızdım sen benim huzursuz olucağımı bilmiyor musun parkta,yolda bile denk gelince ailen ne kadar moralim bozuluyor.eşimle annemin durumunu biliyorsun pek iyi olmaz o ev diyebilirdin dedim çok kızdım.ben hiç sevmem aynı mahallede kendi annemle bile aynı mahallede tutmadım uzak tuttum eşimin ailesiyle barışık olsamda istemezdim çünkü sevmiyorum birde küsken düşünemiyorum bile.ben ev ararken onların şu an oturdukları mahalleden bakmadım bile ev.ne yapmam lazım lütfen bana akıl verin sinirden elim ayağım titriyor.daha evi tutmadılar ama tutabilirler de....
Telefon nasil butun konusmalari kaydediyor. Program falan mi yuklediniznefret konusunda bende seninle aynıyım.. geçen gün eşimin telefonu bütün konuşmaları kaydeder bende annesiyle olan konuşmasını dinliyiim dedim inanamadım duyduklarıma ama eşime sorsan ben büyütüyorum o şaka yapıyor...... amaann senin konuna dönersek çok haklısın bende yakınıma taşınacak olsalar çıldırırdım
sorunlarımı yazmaya kalkarsam çok uzun sürer sonuç olarak eşimin ailesinden çok soğudum ve adı bile geçince içim acayip oluyor.aynı yerde oturmak sadece küslükten dolayı değil ben barışık olsaydımda kendi annemlede aynı mahallede hiç istemedim ve ev ararken özellikle yakın olsun istemedim.sonuçta torun bakıyor ama bunun yazı var her dışarı çıktığımda onlarla balkonda karşılaşmak istemiyorum bulunduğum yer zaten küçük yer.o kadar ev varken bizim evin yanını mı bulduYakınınıza taşınsalar ne olacak 3 senedir görüşmüyormuşunuz evinize ayak basmamış yani rahatsızlık vermek istese oğlumun evi der yine gelirdi uzak filan demezdi yani sanmıyorum ki evinize gelsin şimdi. Hem zaten eltinizin çocuğuna bakıyormuş zaman bulamaz ama sizn sokakta bile görmeye tahammülünüz yok aranızda ne geçti hiç anlatmamışsın ama sokakta bile görmek istemeyecek kadar nefret fazla değil mi görmezlikten gelirsiniz zaten çocuk bakıyor nasıl karşılacaksınız. Peki eşiniz hiç mi ailesiyle görüşmüyor gidip gelmiyor şöyle düşünün bu şekilde eşinizide zor durumda bırakıyorsunuz sorun yapmakla. Eşiniz anne eşim istemiyor yakına taşınmanıız taşınmayın diyemez yani insanlar uygun bir ev buldularsa ki kaynınız tutacak evi, ev bulmak kolay değil sırf siz kaynananızla karşılaşmayın diye tutmaktan neden vazgeçsinler ben eltiniz olsam ve bunu eşimin kardeşinden duysamne münasebet taşınacağımevede mi karışacaklar benim için uygun olan eve taşınırım derim kaynanamla eltim arasındaki sorun beni hiç bağlamaz yani.
eğer benim kardeşim olsaydı ben güzel bir dille annemle eşim konuşmuyor eğer taşınırsanız sıkıntı olabilir derdim.onlarda bilipduruyorlar küs olduğumuzu bula bula yan apartmanı mı buldular ben napim yani mecbur muyum sürekli onları görmeye söyleyebilir güzellikle sonuçta ben onları görünce huzursuz olucamHaklisiniz ben de küs dahi olmasam esimin ailesinin, akrabalarinin yan apartmanima tasinmalarini istemezdim. Ancak esinize de cok sert cikmayin bence, benim de kardesimle esim konusmasa, kardesim sizin yan apartmandaki daire bos mu diye sorsa, ben de ne diyecegimi bilemez, "bilmiyorum" derdim en kötü ihtimalle. Yani kalkip da kardese yakinimiza tasinmayin diyemezdim sanirim.
benim ne kadar sıkıntı çektğimi,ailesi hakkında ne düşündüğümü eşim çok iyi biliyor.yolda dahi annesini görünce sinirlerim bozuluyor o kadar soğudum Allah kimseyi kimseye muhtaç bırakmasın ama gerçekten nefrete dönüştü onlara duygularım.haa barışık olsaydım yine aynı şeyi düşünürdüm.sadece onun ailesi için değil kendi ailem içinde annemin oturduğu apartmanın yanı boştu herkes taşınsa ya dedi aklıma bile gelmedi ne annemin ne benim ben sevmiyorum dip dibe onlarda bunu anlıcak insan değiller bu yüzden en iyi eşim söyleyebilir ben söylersem daha kötü olur çünküHakliniz yanliz esinize cok sert cikmissiniz, bence o an oda ne diycegini bilemedi, yani olayin sokuyla...
Biraz sakin olun, esinizle güzelce konusun, oda kardesini arasin ve hic iyi bi fikir olmadigini söylesin...
Nekadar faydali olur bilmiyorum,akillarina koyduysalar tasinirlar, ama denemis olursunuz, baskada care
Yok gibi, ancak ordan sizin tasinmaniz eger gerceklesirse onlarin gelmesi...
benim ne kadar sıkıntı çektğimi,ailesi hakkında ne düşündüğümü eşim çok iyi biliyor.yolda dahi annesini görünce sinirlerim bozuluyor o kadar soğudum Allah kimseyi kimseye muhtaç bırakmasın ama gerçekten nefrete dönüştü onlara duygularım.haa barışık olsaydım yine aynı şeyi düşünürdüm.sadece onun ailesi için değil kendi ailem içinde annemin oturduğu apartmanın yanı boştu herkes taşınsa ya dedi aklıma bile gelmedi ne annemin ne benim ben sevmiyorum dip dibe onlarda bunu anlıcak insan değiller bu yüzden en iyi eşim söyleyebilir ben söylersem daha kötü olur çünkü
Telefon nasil butun konusmalari kaydediyor. Program falan mi yuklediniz
zaten biz bu eve yeni taşındık biraz yüzü olan insan da zatende taşınmaz yan apartmana eşime olurda taşınırlarsa ben kızımı alır annemin evine giderim sen oturursun onlarla dedim napim çok sinir oldumOkadar sinirlisiniz ki ne yazdigimi anlamamissiniz
Bende size haklisiniz diyorum, ilk etapta esinizde sasirip kelimeleri toparlayip bisi diyememistir, cok sert cikismisiniz diyorum...
Zaten Esiniz arasin bidaha onlari ve söylesin, siz muhattap olmayin, ama kafaya koydusalarda bisi yapamazsiniz tek cözümünüz sizin tasinmanz olur maalesef
sorunlarımı yazmaya kalkarsam çok uzun sürer sonuç olarak eşimin ailesinden çok soğudum ve adı bile geçince içim acayip oluyor.aynı yerde oturmak sadece küslükten dolayı değil ben barışık olsaydımda kendi annemlede aynı mahallede hiç istemedim ve ev ararken özellikle yakın olsun istemedim.sonuçta torun bakıyor ama bunun yazı var her dışarı çıktığımda onlarla balkonda karşılaşmak istemiyorum bulunduğum yer zaten küçük yer.o kadar ev varken bizim evin yanını mı buldu
merhaba herkese,
nefret konusunda bende seninle aynıyım.. geçen gün eşimin telefonu bütün konuşmaları kaydeder bende annesiyle olan konuşmasını dinliyiim dedim inanamadım duyduklarıma ama eşime sorsan ben büyütüyorum o şaka yapıyor...... amaann senin konuna dönersek çok haklısın bende yakınıma taşınacak olsalar çıldırırdım
valla hiçte ayıp değil hakedene yapılır kusura bakmayın.hiçte huzurumu bozamam mantıklı olan insan zaten o evi tutmaz.ayrıca eşim bugün aradı öğleden sonra arayıp söylicem başka yerden tutun durumu biliyosunuz diye dedi ama gerek kalmadı çünkü evi tutmaktan vazgeçmişler çokta iyi oldu.kaldı ki ben küs olsamda barışık olsamda aynı mahallede istemem bu benim düşüncem!!eşimde anladı çok şükür durumumu..Ben diyemezdim kardeşime annemle eşim konuşmuyor yakına taşınma diye.
Böyle şeymi söylenir abim bana tutup böyle bişey dese doğduğuna pişman ederim.
Eşiniz en güzel cevabı vermiş bilmiyorum demiş.
Makul şeyler düşünün allah aşkına nasıl kurulur öyle cümle.
Haklı bile olsanız ayıp bence.
rAma sonuçta ev arayan kaynananız değil kaynınız ve siz onları da cezalandırmış oluyorsunuz. Başka ev mi yok diyorsunuz ama hem para olarak hem evin içi olsun insanın istediği gibi bir ev bulması kolay değil yan apartmanmış zaten balkona çıkınca hemen onların balkon mu gözüküyor gelecek olan insan 3 senedir oradan da gelirdi demek ki onunda gönlü yok zaten. Hem durun bakalım beğenecekler mi tutacaklar mı sadece bir ev var demiş yani eşinizde taşınmayın diyemez ki dediğim gibi eltinizin yerine koyun kendinizi eltinizin kaynananızla sorunları var diye tutmak istediğiniz evden vazgeçer miydiniz. Tüm gün çocuk bakıyor zaten hem eşinizde arada kalacak. Hem belki tutmazlar konusu geçmiş kaynananda istemez belki de yan apartmana taşınmayı. Eşiniziin ne suçu var ki annemin evine giderim diyorsunuz çok sert olmuş eşinizle aranızı bozacak ne var merak etmeyin 3 sene ayak basmamış insan daha da gelmez hem dediğim gibi sanmam ki kaynananızda sizin yan apartmanınıza gelmek istesin hem herkesin kapısı bacası ayrı boşverin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?