bana akıl verin ne olur!!

Olabilir siz bakmayabilirsiniz ama eltiniz bakabilir yani sizin kaynananızla aranızdaki sorun eltinizi hiç bağlamaz ben olsam beni de bağlamazdı yani hem ortada fol yok yumurta yok ev bakılmamış tutulmamış hemen eşinize parlamanız ben de anneme giderim demeniz hiç mantıklı değil boş yere sorun yaşıyorsunuz eşinizle. Hem sizin de çocuğunuz varmış torununu göstermiyor musunuz babaannesine ya da eşiniz gitmiyor mu hiç. Ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın torununu görmek hakkı babaanne olgusunu bilmesi lazım. Ne kadar bu kadar nefret besliyorsunuz hiç yazmıyorsunuz nedense ama yani rahatsız etmek istese 3 senede ne yapar eder torunu bahane eder görüşürdü bunu söyleyende kaynananız değil kayınınız, kaynananızda zaten 3 sene görüşmedikten sonra istemiyordur yan apartmanınıza taşınmayı. Yapsa 3 senede ne yapar eder yakınınız taşınırdı eski evinizde de ama öyle bir niyeti olmamış dereyi görmeden paçayı sıvamışsınız evin tutulduğu filan yok yaygaraya vermeyin hemen.

Dipdibe olmayı bende sevmem
Ama siz küs olduğunuzdan yan apartmanda da olsalar görüşmeyeceğinizden sorun olmaz sanırım

benim konum kayınvalidemin yaptıkları değil öyle olsaydı başka bir konu açardım...
ben sadece bu durumda olsanız ne yapardınız diye soruyorum.birşeyler yaşandı ve görüşmeme kararı aldım eşimde bana her zaman hak verir çünkü haklı olduğumu biliyor.torununu da bir kere bile arayıp sormadıkları için göstermiyorum ama eşim görüşüyor.babaanne olmayı hak etseydi görürlerdi torunlarını zaten benimde konum bu değil...
ortada fol yok yumurta yok demişsiniz doğru aten bunun düşüncesi bile beni sinir etmeye yetti.tutabilirlerdi de bende iş işten geçmeden eşimin söylemesini istedim bu kadar...

Zaten üzerinde durmadım sadece bu kadar nefret besleuecek ne olmuş olaibilir dedim. Ne yapardınız diye sormadınızki fikir almadınız ki rahatsızlığınızı söylediniz ve zateb bildiğinizi okudunuz buradaki yorumları pek dikkate de almadınız. Yani sonuçta sadece oralarda ev varmış denmiş bakılmamış bile eve ortada birşey yokken daha eşiniz kaynınıza yok tutmayın dese kaynınızda daa orta birşey yok neden korkuyorsunuz zaten görüşmüyorsunuz diyecekti ve kardeşler arasına soğukluk girecekt daha ortada birşey yokken. İş işten geçmeden diyorsunuz ama eşinizi dezor durumda bırakıyorsunuz ikikardeşi kaynananızla sorununuz yüzünden karşı karşıya getirecektiniz iyi ki eşiniz birşey dememiş henüz kardeşiyle arası bozulacaktı ayrıca ben eltiniz olsam banane kaynanamla olan sorunundan ben istediğim evi tutarım kimseye soramam bana uygunsa tuıtarım derdim aynen bu yani. Kadın bilerek yapıyor taşındık yer mi kalmadı diyorsunuz ama bakan gören kaynın kaynanan değil kadın 3 senedir görüşmemiş emrivaki yapmamış birşey yapmamış o da istemezdi zaten yakınınıza taşınmayı gerginlik olurdu sanırım kaynınızı da bunu düşünmüş ki vazgeçmiş. Sadece herkesin size göre karar almasını beklemeyin. Öbür eltinizin çocuğuna bakıyormuş kaynananız bu torununu neden görmek istemesin yani sizinle ne kadar sorun yaşarsa yaşasın torununun görmek sevmez ister yani her babaanne gibi eşinizle gönderebilirdiniz tabii sizin kararınız sonuşta ev tutulmamış rahatlamışsınızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…