bana akıl verin ne yapıcam ben

hadiya.valla sonuna kadar haklsının ozmaan cnm ama yinde sakin olmaya çalış.haklıyken haksız duruma düşme.erkekler bu konuda başarılı çünkü insanı haklıyken haksız çıkarmada.ama mutlaka söyle yani seni arayıp neden gelmediğini sorduklarını

söylüycem tabiki
benimkide ustadır haksızken haklı çıkma konusunda

büyük bi yerde çalışıyo eşim
bazı arkadaşlarını tanıyorum
beni aradılar sen niye gelmedin diye
sence hala boşunamı tepkiliyim

valla çok haklıymışsın o zaman.aldatma olayı olduğunu sanmam da demekki sizinle gitmekten zevk almıyor.ya da şu olabilir.dediği gibi içkili bir ortamsa sizi o orama sokmak istemiyor olabilir.bence geldiğinde önce güzelce konuş niye beni götürmedin diye sor.içkili ortama seni sokmak istemiyorum derse ve ikna olursan sorun yok.ama bahane gibi gelirse o zaman tavrını koy

tabiki tepkinde haksız değilsin ama enson yapacağın şey annene gitmek olmalı. daha 6 aylık evliymişsin böyle bikonuda evi terketmeye kalkmak çok yanlış olur.eşin geldiğinde sakin bişekilde eşinle konuşmayı deniyebilirsin.bu arada arkadaşlarının seni aramalarına bi anlam veremedim niye seni aryolarki eşin gelmeme sebebini söylemiştir onlara zaten

hepinizi çok tşk ederim
rahatladım sinirlerim yatıştı
mantıklı düşünebildim
yarın anlatırım olanları
iyiki varsınız

tabiki tepkinde haksız değilsin ama enson yapacağın şey annene gitmek olmalı. daha 6 aylık evliymişsin böyle bikonuda evi terketmeye kalkmak çok yanlış olur.eşin geldiğinde sakin bişekilde eşinle konuşmayı deniyebilirsin.bu arada arkadaşlarının seni aramalarına bi anlam veremedim niye seni aryolarki eşin gelmeme sebebini söylemiştir onlara zaten

sormamış eşime
açtım teli nerdesin dedi evdeyim dedim niye gelmedin dedi hastaydım dedim bide kıza benimki getirmedi diyemezdim
yanında görmeyince aradım merak ettim seni dedi

bir kez yapsa bir bildiği verdır derim
aldatma yoktur arkadaşı da aramış zaten ama hep tek gidiyorsa bir çözüm bul bu duruma

Madem başka yerlere götürüyor o kadar telaşlanacak bir şey yok.
İçkili ortamlara sokmak istemiyebilir.

dün akşam oturduk konuştuk
sakin bi şekilde sordum
bana gerçekten iyi bi ortam olmadığını sadece arkadaşı olduğu için gitmek zorunda olduğunu söyledi daha fazla üstüne gitmek istemedim çünkü kavga ve huzursuzluk olsun istemiyorum

sakin bi şekilde sordum
bana gerçekten iyi bi ortam olmadığını sadece arkadaşı olduğu için gitmek zorunda olduğunu söyledi daha fazla üstüne gitmek istemedim çünkü kavga ve huzursuzluk olsun istemiyorum

İyi olmuş sorduğun arkadaşım içinde kalmamış :delphin:

Sormasaydın için içini yiyip duracaktı kuruntuların büyüyecekti...

Eğer bir sorun olsaydı hiçbir yere götürmezdi ama gezmeye felan götürdüğünü söylemişsin.O yüzden abartmadığına olayı büyütmediğine sevindim..

canım bencede en iyisini yapmışsın boşver takma kafana bizde 9 aylık evliyken eşimde arkadaşının düğününe gitmişti beni götürmedi evet içki içeceğiz falan dedi arkadaşlarla bende bu durumu anlayışla karşıladım sonuçta çocukluk arkadaşı zaten çok kıskançtır bizimkisi neyse hemde düğüne giderken ben hazırladım onu parfüm falan sıktım ona yani takma böyle şeyleri alttan al

dügün aileler arasinda olan bir sey niye sizi götüremezmis
herkez esini götürmiycekmiski
olmaz ben yollamazdim esimi yanlliz nisanmis dügünmüs
koluna takmiycaksa nerede takicak beni koluna
bir anormallik var canim maleseff tabi kimsenin günahini almak istemem
ama ben olsam iskillenirdim

sakin bi şekilde sordum

sevindim yeterki sizin iciniz rahat etsin

ne tesadüf geçen hafta bu konu bizimde gündemimizi meşgul etti. eşimin askerden arkadaşı sık sık olmasa da görüşürlermiş bi başka asker arkadaşı daha onla çok samimiler görüşürler sürekli telefonla falan adapazırına arkadaşlarının düğününne gidiceklermiş hesabı yapmışlar eşime de emri vaki yapıyo benim yanımda sen de gelceksin diye. bu arada ısrar eden arkadaş bekar. ben hiç istifimi bozmadan gideriz aşkım tabi neden olmasın ki değişikli olur dedim arkadaşın gözleri faltaşı gibi oldu sen de mi gelceksin yenge biz erkek erkeğe gidicektik diye. zırvalama o artık evli bi adam beni koluna takıp götürmeye utancak hali yok tabi beraber gidicez dedim. eşim sadece bakarız demekle yetindi eve geldiğimizde çıngar çıkarmaya hazırlanırken gitmicez dedi sebebi de içkili bi ortam olur rahatsız olursun ben de rahat edemem dedi bu konu da böyle kapandı. ben olmadan böyle bi yere gitmesine katiyyen müsade edemem. hele düğün falan asla.

düğünde sadece erkek olmaz ki kaldı ki alkollü ortam her yerde olabilir insanlar bir iki kadeh içer bunda kötü bir sey yok bizde alkollü ortamda bulunuyoruz allaha şükür,ne laf yedik suana kadar ne bişey oldu birimize
bence ya sizle vakit geçirmekten hoslanmıyor ya,sizin bir ortamı kaldıramayacağınızı düşünüyor yada,aldatıyor.

sorun için çözüldü demişşiniz şimdi okudum.sevindim..peki ona su soruyu sordunuz mu madem içkili uygusuz ortam senin ne işin var?belki orda baska kadınlar var alkol var zemin uygun.....
yani varmak istediğim yer belli işte.
birbirini tutmuyor bu davranıslar

birsencim sakın yanlış anlama ancak birşey soracağım...acaba eşinin seninle görrülmekten utanıp çekindiği bii durummu var....kibarrca sorayım dedim en kibar böyle oldu...yani benim bi akrabamın kocası kadını kendine yakıştıramıyormuş(ama kadın kendine yüz çeker kendi tipsiz)o yüzden karısıyla asla bi yere gitmezmiş...yanlış anlama canım...belkide işyerindeki kadınlarla senin tarzın zıttır..

giydiğine özen gösteren bakımlı bi bayanım
sanmıyorum öyle düşündüğünü

Back
X