bana akil verin ne yapmaliyim ?

ben de senin gibiyim canım politikanın p sini yapamam. yapmam. birşey varken asla yokmuş gibi davranamam. ama kimse bu yüzden bana madalya takmadı. hep de kaybettim.
kazandığım kimseye eyvallah etmemiş olmanın iç huzuru.
ama bunu da bedeli var tabi. şu an yaşadığın duyguları başkalarının seni olmadığın bir şekilde görmelerini ve bundan zevk almalarını seyrederek yaşayacak ve ömür boyu kendi kendine konuşacaksın. kimse de seni duymayacak.
neysen osundur tabi insan kendini değiştiremiyor ki başkasını nasıl değiştirsin. eşin de senin istediğin gibi olamaz ki.
büyüğün olarak, becerebilirsen yapmanı öneririm. karşındakinin hamlesine göre hamleni yapmalısın. bunu da gurur meselesi yapma. oyunun kuralı bu canım.

canım zaten için temizse, kalbinden kötülük geçmiyorsa mutlaka görüyorsun onların da neler çektiğini.zaten oh iyi oldu diyecek olsak belki de allah bizim yanımızda olmayacak. ben de onca şeye rağmen eşimi kardeşinin doğum gününde zorla arattırmıştım.ama malesef karşı taraf yine aynı.olsun biz yine kendimizden ödün vermeyelim bizi üzenleri allaha havale edip eşimize,çocuklarımıza bakalım.zaten onların içindeki kin yiyip bitiriyor onları...eminim senin de bu olayında üzülen taraf siz olmayacaksınız.belki de kazdıkları kuyuya kendileri düşecekler.gün gelip aynı şeyleri onlar da yaşayacaklar.allah büyük....

Bunlar beni aramadı ya birinin evine haciz diğeride iflas etti 50bin tl batırdı bende onları aramadım

yerinde olsam giyinir kuşanır eşimin koluna girer oraya giderimpolitik olamıyorum diyorsun ama senin eşini tek oraya göndermen onları daha çok memnun edecektir kimseyi sevindirme13 yılda çok badire atlatmışsın artık tecrübesiz değilsin yeri geldiğinde politik olmak gerektiğini öğrenmiş olman gerek canımeşinle hiç tartışma tek de gönderme beraber gidin

canım yerden goge kadar haklısın bence gıtme esın tek gıtsın kız tarafı senın olmadıgını gorunce onlarda bı anormallık oldugunu anlar rezıl olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…