bana akıl verin üzülüyorum.

Yorumları okumadım ama 3 ay göndermeyin. Sizi özler hele de kız çocuğu. Hafta da 3-4 gün alsın. Bir de devletin yaz okulları var oraya da yazdırın. Bazen okula gider bazen babaya bazen de sizle takılır. Devletin yaz okulları 4-5 bin civarıdır. Ben 2,5 yıl önce boşandım. Kızım küçük hiç yatılı vermedi hakim ama oğlumu verdi. Neyse 2 kere aldı yatılı çocuğu. İkisinde de 3 er gün kaldı. Başka ildeydi neyse hasta geldi yavrum ikisinde de. Olmuyor anne gibi maalesef. Artık çocuk gitmek istemiyor ben de canıma minnet diyorum zaten aklım kalıyordu

Tek seferde o kadar uzun göndermek hiç doğru olmaz. Bence maksimum 2 hafta bi gönder tatil bitmesine yakın 2 hafta daha gönderisin

adamla niye iletişimde kalmak isteyeyim?? bana bunu açıklayın lütfen.
öyle birşey yok benim de bir hayatım var baba ile de vakit geçirmeli tüm sorumluluk annede olmamalı. bu çocuk ikimizin neden tüm hayatımı feda ediyorum tek başıma? neden yani?

Ben gondermeyin demiyorum. Bilen bilir, kizimla ilgili hicbiseyin sorumluluğunu tek basima almam. Doktoru, ilaci bile buna dahil. Dogal olarak kizimin babasi kizima 2 ay bakabilir cunku ikiside birbirine aliskin.
Dogru duzgun gitmeyen cocuk bi anda 2 ay birakilmaz.

Sizin tavriniz aynen şöyle: oturup dusunup sorun bulup adama yuklenme.
Baba sorumluluk mu alsin diyosunuz? O zaman her haftasonu gonderirsiniz, 1-2 gun kalir. Yaz gelincede buyur cocuk 1 ay sende diye gonderirsiniz.
Cocugun ayagini denize sokmadan direkt suya atiyosunuz. Buda sorun cikarmak gibi gorunuyor

hayatımda yeterince sorun varken kendime yeni bir sorun daha çıkarmak inanın hiç istemem. bazı şeyler mecburiyetten de yapılabilir. bir insanın neler yaşadığını bilmeden gelip burada bu şekilde yorum yapmayın nelerle uğraştığımdan gram haberiniz yok fazlasıyla üzerimde yük var hiçbirşeyle başedemiyorum artık.çocuğumun da bütün ama bütün sorumluluğu benim üzerimde olması benim için sıkıntı değil, ama birşeylere yetişemiyorsam devreye babasının girmesi gerekiyor. bende çocuğumdan uzak kalmak istemem elbette.

Ben size cocugu alistira alistira gonderin diyorum.
Siz bana sorumluluk bende, ne yasiyorum bilmiyosunuz falan diyorsunuz. Ne alaka?

Konuya iliskin fikrim ayni. Cocugu once parca parca göndererek alistirmalisiniz. Aksi halde cocuk kendini bir yük olarak gormeye başlar.

daha önce çocuk gtti parça parça sadece 1 buçuk senedir gitmiyor. daha önce hiç göndermedim demedim ben gönderdim ama bu 1 buçuk senedir fazla zaman geçirmedi. kızıma herhangi bir kötülük yapmak gibi bir derdim yok.

Ben de ayrı anne baba çocuğu olarak büyüdüm. Bazen 2 gün babamda kalırdım, o 2 gün bana zehir olurdu. Eğlenirdim güzel yer içerdim babam gezdirirdi ama annemi çok özlerdim. Zaten hep 5 gün diye niyetlenir 2. gün dönerdim. Lütfen kızınıza bunu yapmayın. Çok üzücü inanın. Çocuk kalbi kaldıramıyor.

sadece bayram tatilinde vakit geçirecekler geri getirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…