ya biliyorum bende her detayı inanın ki düşünüyorum ama babasına da ihtiyacı var. bana göre hala ile de vakit geçirmeli o da kızımın ailesi. evet düşünür tabiki düşünmez olur mu, ama çalışıyrum ve ben sürekli dükkandayım. kızımı dükkanda 6 7 ye kadar tutmam çok zor annem gelip 7 den sonra alıp ilgileniyor ama gerçekten zor. dükkan açtığıma bin pişmanım kendi işimi kurup rahat ederim diye düşündüm daha zormuş :) Allah yardımcınız olsun.en kötü ihtimalle yaz okuluna vericem yapıcak birşey yok.sorularımın cvplarina göre psikolojisi bozulabilir diye dedim. yani mesela halanin oğlu vardır kocası sapkın bir tiptir (çevre tarafından bilinmiyordur) vs vs durumları çocuğunuzun psikolojisinin bozulmasının başlıca nedenleri olurdu. kızınız halasının kızlarına bakarak içinden "halam kızları ile beraber ben neden annemin yanında degilim" diye dusunur mu acaba? bilemiyorum ki cocuk psikolojisi cok başka bir durum. siz elbette annesi olarak en doğru kararı vereceksinizdir. biz ne desek boş. ben yollamazdim. mesela bayram sonrası küçük çocuğumun kresi 1 hafta kapalı olacak şu an kara kara ne yapacağımı düşünüyorum. (şu an raporluyum bayram zaten tatil sonrası izin almam mümkün değil) allah hepimizin yardımcısı olsun. çalışan annenin cocuk baktırmasi vs çok zor. kim bakacak nerede kalacak orda kalsa sorun burda dursa sorun... sağlık olsun gerisi hallolur diyip yola devam edeceğiz sanıyorum başka çare yok
haklısınız, ama benden kaynaklı değil bu iletişim sorunu tamamen karşı tarafla alakalı. halasıyla da konuşsam babası bunu farklı yerlere çekiyor ne yazık ki. o yüzden kimse ile iletişim kurmak istemiyorum onun ailesinden. kızımın da kendi hattı var ordan ararım diye düşündüm gittiğinde bile babasıyla iletişime geçmiyoruz. değişiik bir aile yapısı var benim kimseyle düşmanlığım yok ama bana herkes düşman. halası yıkıyor ama kızımı ben soruyorum her detayı anlatıyorNiyetiniz iyi ama hayata geçirmeniz pürüzlü
Kendi ailemden yola cikiyorum. Annem göndermeden önce babam ve halamla gayet planliyordu. Sonuçta babamla zaman geçirsem bile bazı durumlarla halam ilgileniyordu.
Ben şahsen babamin beni yikamasini istemiyordum mesela. Halam yardimci oluyordu. Konu böyle uzar gider
O zaman sizin yanınızda sıkılsa daha iyi.. Yapmayın aranızdaki bağları zayıflatırsınızbaba farklı şehirde bu arada.
valla hiç göndermek istemiyorum inanın ki zaten o yüzden üzülüyorum. ama elim kolum bağlıOhoo işler bayağı karışık.
Ben olsam çocuğumu yollamam ama babası tatil ayarlasın alsın götürsün derim.
Şöyle düşünüyorum hala olsam ‘bana mı güvendiniz yahu ayrılırken bakmıyorum’ derim, bana bağıran adamın niye yükünü hafifleteyim?
2 3 gün neyse ama hayat boyu bana ne yahu, eşek kadar adam baksın kızına derim.
E böyle yaptım adam da işe gidiyor, olan evlada oluyor.
Anlatabilmişimdir umarım, kırmadan incitmeden yazmaya çalışıyorum sizi handikabınızın farkındayım lakin olasılıklar silsilesi mevcut.
Doğru düzgün bir plan ayarlasın babası olacak adam, ondan sonra emanet edin evladınızı.
3 ay çok uzun duruyor canım sen de özlersin kesin. Bence süre vermeden konuş eşinle, çocuğun da istediği her an dönebileceğinin bilincinde olarak gitmesini sağla ki rahat olsun. Belki 3 hafta bile sürmeden seni özleyecek bilemezsin. Eğer dönmek isterse de yaz okulları var ingilizce olur, spor olur ya da herhangi bir müzik aleti. Canı da sıkılmazkızlar yaz geldi ve okullar kapanıyor. kızımı her gün dükkana getirmek istemediğimden okullar açılıncaya kadar babasına göndermek istiyorum ama bu konuda da vicdan yapıyorum. bu zamana kadar hiç o kadar süre kalmadı, adam gelip almıyor yada vakit geçirmiyor senede 3 gün filan anca alıp zaman geçiriyor. bende kızım büyüdü 6 yaşına geldi, diyorum ki sorumluluk alıp yazları onunla zaman geçirmesi için göndermek istiyorum. bir yandan da vicdan yapıyorum ya kızım üzülürse diyehergün iş yerine getirsem burada çok sıkılıyor annem de çalışıyor, ona da bırakamıyorum. ne yapacağımı bilmiyorum babasının da açıkçası artık biraz sorumluluk almasını istiyorum. ben tüm hayatımı kızıma adadım onu yalnız bırakmamak için bir yere bile çıkmıyorum. haliyle bana karşı da biraz fazla bağlı bensiz uyumuyor. ben yataktan kalktığım zaman uyanıp beni çağırıyor. biraz babayla vakit geçirirse bu huyundan vazgeçer belki diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum?
Ne yazacağımı bilemedim, nereden tutsam elde kalıyor.valla hiç göndermek istemiyorum inanın ki zaten o yüzden üzülüyorum. ama elim kolum bağlıdükkan çok sıcak burda dursa bunalıyor bilgisayardan çizgi film izlemek istiyor sürekli,
bende bu konuda biraz sıkıyım. sürekli izlesin istemiyorum kısıtlıyorum. ama buradayken kısıtlayamıyorum bu durumu. bayramda gelip alıcak biraz vakit geçirsin getirsin benim de zaten içim rahat etmiyor.
öyle yapıcam gelmek istediği zaman gelsin yapacak birşey yok.3 ay çok uzun duruyor canım sen de özlersin kesin. Bence süre vermeden konuş eşinle, çocuğun da istediği her an dönebileceğinin bilincinde olarak gitmesini sağla ki rahat olsun. Belki 3 hafta bile sürmeden seni özleyecek bilemezsin. Eğer dönmek isterse de yaz okulları var ingilizce olur, spor olur ya da herhangi bir müzik aleti. Canı da sıkılmaz
Ya ben nedense aynı evde yaşıyorlar akşam baba eve gelecek gibi düşündüm6 yaşında çocuğun 1 ay halayla ne işi var yahu
amin teşekkür ederim yaz okulu aklımda zatenNe yazacağımı bilemedim, nereden tutsam elde kalıyor.
Küçük küçük 3 5 günlük şekilde belki birkaç defa gider gelir, diğer zamanlarda da en azından 1 dönem yaz okulu, sonrasında bir kurs vs atlatırsınız bu dönemi.
Allah yardımcınız olsun.
ayrı yaşıyorlar ama akiam gidip alıyor eve tabiki.Ya ben nedense aynı evde yaşıyorlar akşam baba eve gelecek gibi düşündümama konu sahibi detaylandırınca gönderme dedim zaten
En doğrusu oöyle yapıcam gelmek istediği zaman gelsin yapacak birşey yok.
Caninizi sikmak degil, hic gormediginiz bir bakis acisi gostermek icin yazdim. Ben de calisan anneyim, her iki cocugum da iki yaslarindan itibaren krese gittiler. Ama bana duskun olduklarini bile bile uzun sureli hicbir yere gondermedim, gondermem de.sadece yorum yapmak insanın canını sıkmak için yazdığınız o kadar belli ki :) benim anneliğimi çocuğumu babasına gönderiyorum diye sorgulayacak hakkı nasıl buldunuz ki kendinizde hanımefendi? klavyeye dokunduğunuzda kendinizi tutamamışsınız saydırmışsınız resmen. çocuğu babasına gönderiyorum farkında mısınız? halası da zaman geçirmeli, ben çalışırken anaokuluna gidiyor öğretmenleri ilgileniyor sizin değiminize göre o zaman ben ne biçim anneyim çocuğu çalışırken anaokuluna kreşe verdim? biraz mantık lütfen.
bende zaten bunların hepsini düşünerek üzüldüğümü söylüyorum. benim kızım da kreşteydi hep. sadece bu sene yaz okuluna gönderebilir miyim bilmiyorum eğer davayı kazanırsam zaten direk yaz okuluna yazdırıcam. bu durumu düşünmek bile beni üzüyorken zaten kızımı fazla süre bırakamam orda bakmayın sadece düşündüm.Caninizi sikmak degil, hic gormediginiz bir bakis acisi gostermek icin yazdim. Ben de calisan anneyim, her iki cocugum da iki yaslarindan itibaren krese gittiler. Ama bana duskun olduklarini bile bile uzun sureli hicbir yere gondermedim, gondermem de.
Kizinizin halasi varmis bakabilecek olan, onunla direkt iletisiminiz yokmus. Babasi var e o da gunduz calisiyor, anca bayram zamani bakabilir. Bu durumda zaten uzun sureli bir seceneginiz kalmiyor. Kiziniz baska baska durumlarda uzulebilir ya da sizi ozleyebilir, bunun riskini almayin diyorum. Siz de maantikli dusunerek bu sonuclara varabilirsiniz
1 hafta tatile gitseler birlikte olabilir ama tüm yaz hem de babayla böyle mesafeliyken uygun gelmedi bana. Kızınız için yarım günlük aktiviteler yapabileceği yaz okulu tarzı yerler ayarlasanız nasıl olur?kızlar yaz geldi ve okullar kapanıyor. kızımı her gün dükkana getirmek istemediğimden okullar açılıncaya kadar babasına göndermek istiyorum ama bu konuda da vicdan yapıyorum. bu zamana kadar hiç o kadar süre kalmadı, adam gelip almıyor yada vakit geçirmiyor senede 3 gün filan anca alıp zaman geçiriyor. bende kızım büyüdü 6 yaşına geldi, diyorum ki sorumluluk alıp yazları onunla zaman geçirmesi için göndermek istiyorum. bir yandan da vicdan yapıyorum ya kızım üzülürse diyehergün iş yerine getirsem burada çok sıkılıyor annem de çalışıyor, ona da bırakamıyorum. ne yapacağımı bilmiyorum babasının da açıkçası artık biraz sorumluluk almasını istiyorum. ben tüm hayatımı kızıma adadım onu yalnız bırakmamak için bir yere bile çıkmıyorum. haliyle bana karşı da biraz fazla bağlı bensiz uyumuyor. ben yataktan kalktığım zaman uyanıp beni çağırıyor. biraz babayla vakit geçirirse bu huyundan vazgeçer belki diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum?
Dükkanınızda küçük küçük sorumluluklar verebilirsiniz belki o kadar sıkılmaz. 2 ayda sizden ayri kalmasi icin sanki uzun bir süre. Hem siz de yapamazsınız o kadar ayri kalmayaya öyle zaten ablası bakıyor ablası ilgileniyor. annesi de babası da öldü. kendi bakmıyor ama en azından 1 hafta bi tatile filan götürür diye düşünüyorum. ay vallahi bilmiyorum ne yapacağımı o kadar karışığım ki.
tam gün gönderebileceğim bir yer var fiyat sordum.1 hafta tatile gitseler birlikte olabilir ama tüm yaz hem de babayla böyle mesafeliyken uygun gelmedi bana. Kızınız için yarım günlük aktiviteler yapabileceği yaz okulu tarzı yerler ayarlasanız nasıl olur?
yapamam zaten bende bakmayın düşündüm sadece.Dükkanınızda küçük küçük sorumluluklar verebilirsiniz belki o kadar sıkılmaz. 2 ayda sizden ayri kalmasi icin sanki uzun bir süre. Hem siz de yapamazsınız o kadar ayri kalmaya
Halasi bakacagina iş yerinde sıkılsın senede bikac kere gören baba ihmalde eder cocugu yazık kız cocugu birde anneden bu yasta bikac ay ayrı kalamaz belediyelerim filan yaz okullar gibi seyler var maddi olarak zorlanacaksaniz onlari arastirin en azindan yasıtlari ile eglenir illaki bulunur bir yaz okulu bütcenize uygun ne olursa olsun cocugun yeri annesinin yani zaten bikac seneye yanimda yat desenizde yatmayacak bu günlerin yorgun ama güzel yanlarina odaklaningenelde ablasına bırakıyor gündüzleri. halası bakıyor yani.
Jameya yanlış anlama ama sen sürekli araları iyi olsun istiyorum diyip yeni bir hamle yaptıkça buradaki üyeler kızını kullandığını düşünüyor.boşanma protokolünde yazları 1 ay alması lazım normalde. 1 kere ilk boşandığımız zaman almıştı 1 ay bir daha da almadı 10 gün 15 gün filan kaldı 1 sene önce. son 1 senedir sadece 3 kez geldi görmeye. git gide azalıyor yani süre. ben de aralarında ki iletişim iyi olsun istiyorum belki bu şekilde çözüm olur diye düşündüm ama haklısınız kızımın üzülmesini istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?