bana akıl verin üzülüyorum.

ya biliyorum bende her detayı inanın ki düşünüyorum ama babasına da ihtiyacı var. bana göre hala ile de vakit geçirmeli o da kızımın ailesi. evet düşünür tabiki düşünmez olur mu, ama çalışıyrum ve ben sürekli dükkandayım. kızımı dükkanda 6 7 ye kadar tutmam çok zor annem gelip 7 den sonra alıp ilgileniyor ama gerçekten zor. dükkan açtığıma bin pişmanım kendi işimi kurup rahat ederim diye düşündüm daha zormuş :) Allah yardımcınız olsun.en kötü ihtimalle yaz okuluna vericem yapıcak birşey yok.

haklısınız, ama benden kaynaklı değil bu iletişim sorunu tamamen karşı tarafla alakalı. halasıyla da konuşsam babası bunu farklı yerlere çekiyor ne yazık ki. o yüzden kimse ile iletişim kurmak istemiyorum onun ailesinden. kızımın da kendi hattı var ordan ararım diye düşündüm gittiğinde bile babasıyla iletişime geçmiyoruz. değişiik bir aile yapısı var benim kimseyle düşmanlığım yok ama bana herkes düşman. halası yıkıyor ama kızımı ben soruyorum her detayı anlatıyor

valla hiç göndermek istemiyorum inanın ki zaten o yüzden üzülüyorum. ama elim kolum bağlı dükkan çok sıcak burda dursa bunalıyor bilgisayardan çizgi film izlemek istiyor sürekli,
bende bu konuda biraz sıkıyım. sürekli izlesin istemiyorum kısıtlıyorum. ama buradayken kısıtlayamıyorum bu durumu. bayramda gelip alıcak biraz vakit geçirsin getirsin benim de zaten içim rahat etmiyor.

3 ay çok uzun duruyor canım sen de özlersin kesin. Bence süre vermeden konuş eşinle, çocuğun da istediği her an dönebileceğinin bilincinde olarak gitmesini sağla ki rahat olsun. Belki 3 hafta bile sürmeden seni özleyecek bilemezsin. Eğer dönmek isterse de yaz okulları var ingilizce olur, spor olur ya da herhangi bir müzik aleti. Canı da sıkılmaz

Ne yazacağımı bilemedim, nereden tutsam elde kalıyor.
Küçük küçük 3 5 günlük şekilde belki birkaç defa gider gelir, diğer zamanlarda da en azından 1 dönem yaz okulu, sonrasında bir kurs vs atlatırsınız bu dönemi.
Allah yardımcınız olsun.

öyle yapıcam gelmek istediği zaman gelsin yapacak birşey yok.

amin teşekkür ederim yaz okulu aklımda zaten

Caninizi sikmak degil, hic gormediginiz bir bakis acisi gostermek icin yazdim. Ben de calisan anneyim, her iki cocugum da iki yaslarindan itibaren krese gittiler. Ama bana duskun olduklarini bile bile uzun sureli hicbir yere gondermedim, gondermem de.

Kizinizin halasi varmis bakabilecek olan, onunla direkt iletisiminiz yokmus. Babasi var e o da gunduz calisiyor, anca bayram zamani bakabilir. Bu durumda zaten uzun sureli bir seceneginiz kalmiyor. Kiziniz baska baska durumlarda uzulebilir ya da sizi ozleyebilir, bunun riskini almayin diyorum. Siz de maantikli dusunerek bu sonuclara varabilirsiniz

bende zaten bunların hepsini düşünerek üzüldüğümü söylüyorum. benim kızım da kreşteydi hep. sadece bu sene yaz okuluna gönderebilir miyim bilmiyorum eğer davayı kazanırsam zaten direk yaz okuluna yazdırıcam. bu durumu düşünmek bile beni üzüyorken zaten kızımı fazla süre bırakamam orda bakmayın sadece düşündüm.

1 hafta tatile gitseler birlikte olabilir ama tüm yaz hem de babayla böyle mesafeliyken uygun gelmedi bana. Kızınız için yarım günlük aktiviteler yapabileceği yaz okulu tarzı yerler ayarlasanız nasıl olur?

Dükkanınızda küçük küçük sorumluluklar verebilirsiniz belki o kadar sıkılmaz. 2 ayda sizden ayri kalmasi icin sanki uzun bir süre. Hem siz de yapamazsınız o kadar ayri kalmaya

1 hafta tatile gitseler birlikte olabilir ama tüm yaz hem de babayla böyle mesafeliyken uygun gelmedi bana. Kızınız için yarım günlük aktiviteler yapabileceği yaz okulu tarzı yerler ayarlasanız nasıl olur?
tam gün gönderebileceğim bir yer var fiyat sordum.

genelde ablasına bırakıyor gündüzleri. halası bakıyor yani.
Halasi bakacagina iş yerinde sıkılsın senede bikac kere gören baba ihmalde eder cocugu yazık kız cocugu birde anneden bu yasta bikac ay ayrı kalamaz belediyelerim filan yaz okullar gibi seyler var maddi olarak zorlanacaksaniz onlari arastirin en azindan yasıtlari ile eglenir illaki bulunur bir yaz okulu bütcenize uygun ne olursa olsun cocugun yeri annesinin yani zaten bikac seneye yanimda yat desenizde yatmayacak bu günlerin yorgun ama güzel yanlarina odaklanin

Benim elti 6 yaşındaki çocugu otobüse bindirip yaklasik 500 km lik yolculugu tek basina yaptirip 3 ay neneye dedeye yolluyor köye siz babasina yollamissiniz cok mu

Şaka bir yana uzun bir süre bence cocuk istemiyorsa zorla kalacaksin babanla da vakit gecireceksin denecek yasta degil.

Yazlik aktiviteler kursllar vs bulun cocuga oyalansin

Jameya yanlış anlama ama sen sürekli araları iyi olsun istiyorum diyip yeni bir hamle yaptıkça buradaki üyeler kızını kullandığını düşünüyor.
Daha önceki konularında da defalarca konuşuldu bu konu ve sende hepsine "evet haklısınız artık uğraşmayacağım vs vs " tarzı cevaplar verdin. Adamın almayacağını alsa da kızının kötü etkileneceğini bildiğin halde hala 2 aylığına göndermeyi düşünüyorsun. Bende artık yavaş yavaş kızını kullandığını düşünmeye başladım. Sana önceki konularında da o adamı ölmüş kabul et dediler sen de öyle yapacağını söyledin. E şimdi nerden çıktı bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…