Merhaba. Ben 5 yıllık evliyim 15 aylik bir kızım var. Evliliğin ilk 3 yılı kayınvalidem kaynım görümcem eşim ben ve kayınpederim aynı evde ysssdik bir çok sorunlar oldu haklı olduğum yerlerde bile eşimin ailesidir huzursuzluk olmasın diye özür dileyen alttan alan hep ben oldum. Ailemle aynı şehirde değilim ne yszikki gurbetteyim.yeri geldi aileme gitmeme laf edildi suratlar asıldı eşim dolduruldu. Neyse hamile olmadan 1 ay önce benim çabalarım üzerine calistim cogu esyami kendim aldım ve ayrı eve çıktık ama ayrı eve çıkınca eşim ailemi hiç bı şekilde gelmelerini istemedi anneme babama saygisizliklar yaapti geliyorlar diye surat asti laf söyledi. banada sürekli şöyle gelmesinler istemiyoeuisende mesafe koy arana sende bayramdan bayrama falan dedi eşim ne derse kabul ettim yuvam bozulmasın diye sürekli annemi ara anneme git anneme yardim et vs vs hamileliğimde beni hiç arayıp sormayan hatta aradığımda telefonlarımı bile açmaya zahmet etmeyen de annesiydi ben yine de alttan aldım. Doğum yaptigimda görümcem annemi ve aablami evimden kovdu sırf gıcık olduğu için. Arada çok fazla kültür farklılığı var zaten. 3 ay eşimle ayriydik annemlerin yanındaydım. Sonra geri döndüm bu süre içinde de eşim sürekli her tartışmada git istemiyorum ayrılalım vs dedi yine ben alttan aldim. Ama artık o kdr biriktiki herşey eşime yakın olamıyorum şimdide bazen çocuk olmasa ayrılırdım diyor ama bzende çok iyi. Ailemi hala istemiyor zoraki kabul ediyor. Ben gittiğimde ise kavga gürültü oluyor. Aslında evliliğin geleceğini göremiyorum 3 4 aydır aklımda boşanmak tabi onunda. Karı koca hayatımız bile nerdeyse kalmadı ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Ailem arkandayiz boşanırsnda diyor. Bana akıl verin yardımcı olun. Uzun oldu. Teşekkür ederim