Sevgılım oldugundan suphelenmeye basladım onun gıbı konusuyorsun..:jeyyar:
Demek kı aklın yolu bir bu kadar kişi çok fazla diyorsa buna hakkaten fazldır. ben fazla değil dememle olmuyor.
amacım karşımdakinin hayatını zehretmek değil o yuzden de çözüm bulmak istiyorum.
olmadığım kişi gibi davranma konusunda da bilmiyorum, ya buysam ve sevgilim kafasında olmadığım kişiyi çizmişsse? asıl beni endişelendiren de bu.
belkide diğer ihtimal sevgilin seni ikna edebilmek için farklı hesaplar açtı ve farklı kullanıcı adlarından sana benzer cevaplar yazdı :asigim:
amacın elbetteki karşındakilere hayatı zindan etmek değil, ama düşünsene insanlar en ufak şeyde bile alınıp kırılırken hep benzer olumsuz bir tavır sergilemek nasıl sonuçlar doğurur orta ve uzun vadede? Olduğun kişi olup olmadığını belirleyecek bir çok faktör ve etken var, sadace buna bakılar birşey söylenemez, ama bu tip sürerlilik göstreren bir durumun ilişkiyi yıpratıcı etkisi olduğunu kimse inkar edemez. Bence sen sevgilinin kafasında çizdiği kişisin, ve bu da onu fark etmişki hala bir beraberliğiniz var, ve seni gerçekte olduğun haline geri getirmek için çabalıyor. Belki zaman alacak ama sonuçta güzel olacak. :asigim: