Bana akil verin.

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
3 ay sonra yurt disina tasinacagiz. Oglum var 5 yasinda. Amerikan okuluna gidicek. Cok korkularim var. Nasil olucak alisabilecekmi. Ingilizce ogrenebilecekmi .dusuekten kafayi yemek uzereyim nerdeyse...

3 ay sonra yurt disina tasinacagiz. Oglum var 5 yasinda. Amerikan okuluna gidicek. Cok korkularim var. Nasil olucak alisabilecekmi. Ingilizce ogrenebilecekmi .dusuekten kafayi yemek uzereyim nerdeyse...
Yaşamadan bilemeyeceksiniz ama çocuklar yeni ortama uyum sağlama konusunda ve dil öğrenme konusunda yetişkinlerden daha başarılılar.

sakin ol. herşey çok güzel olacak kasma kendini böyle. yeni Ortam yeni yaşam. alışmaya bak tadını çıkar.

Cocuklar herzaman daha cabuk alışır
Kendin için endişelen ufaklık size ders bile verebilir
Eğer dil yoksa sizde

Oglunuz cabuk alisir..en önemli kisiler yani sizler yaninda olduktan sonra sorun olmayacaktir...dili tam kavramadi en az 1 seneyi bulur.

Okulunu sever inşallah ya dil konusunda da sıkıntısı olmaz yani benim yaşlı başlı teyzem almanyaya gitmişti bir sene şakır şakır almaca konuşmayı öğrendi , çocugunuz daha çabuk öğrenir.

Konunu hatirliyorum. Gitmeye karar vermenize sevindim.
Karakteri nasil?Oglun kucuk bu sure icinde biraz kursa da gitsin İngilizceye alisir hemen. Arkadas edindikten sonra kolay.
Oglun icin de buyuk bir sans ne kadar kalacaktiniz hatirlamyorum. Ama İngilizceyi ana dili gibi ogrenme bir suru milletten arkadasi olma sansini olacak.
Sen de oradaki gunlerini iyi degerlendirir mutlu olursun umrim.

Daha çok küçükmüş, o kadar kolay alışır ki. İlkokula başladıktan sonra okulundan ayrılması daha zor olurdu. Çok iyi bir yaşta gidiyorsunuz bence.

Çocuklar çok daha çabuk öğrenir. Ana okuluna mı gidecek ilkokul mu? Orada ilkokula kaç yaşında başlanıyormuş? Umarım anaokuludur.

Cok sagolun arkadaslar. Buraya yazinca rahatliyorumm . 5 yil kalacagiz gibi gorunuyor. Orada anasinifin dan basliycak.

Çocugunuz kolaylıkla öğrenir gidince, merak etmeyin şimdi buradaki günlerinizin keyfini çıkarın strese gerek yok :)

Okulda çocuğunuza dil eğitimi konusunda yardımcı olmak için onunla birebir ilgilenen öğretmen eşlik ediyor. Çok yakın tarihte giden bir yakınımdan biliyorum. Ayrıca çocukların yabancı dil konusunda daha çabuk öğrendiğini biliyorum. Korkularınızı atın kafanızdan
Çocuklar daha çabuk alışıyor, rahat olun.

Merak etmeyin, çocuklar çabuk öğrenir, rahat olun ufacık çocuklar annelerine Tercümanlık yaptığına çok kez şahit oldum

Bir bakmissiniz oglunuz sizden iyi ingilizce konusuyor. Cocuklar bu konuda mukemmeller. 1 gunde bakicisinin sivesini alan cocuklar varken sizin cocuk en kisa surede dil ogrenir zaten.

Çok çabuk öğrenecektir, hatta evde türkçe konuşun, ingilizceye hakim olunca türkçeyi tercih etmeyecektir, unutabilir, ve zaten yarı türkçe yarı ingilizce konuşacaktır, babaannesine "babaanne yatağımda jump yapıyorum" falan diyebilir telefonda Hiç canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…