bana akıl verinnn!!!

ta mavra

Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
1.616
225
73
merhaba arkadaşlar 5 aylık kızım var ve 10 günlükken bi ağlamaya başladı akşamları hiç susmazdı birkez battaniye arasında sallandı o günden sonra alıştı. hamakbile aldık iki gün sallandı ondan da sıkıldı. çok büyük zorluk yaşıyorum bu konuda. çoğu zaman emerek uyuyo ama emmek istemeyip onu istediği de çok oluyo o kadar huysuz oluyor ki sallar sallamaz susuyo nasıl unutturabilirim bunu??????????

canım çok zor bir durum, alışkanlıklarından vazgeçirmek, ben 25 ay emzirerek uyuttum mesela, yol yakınken farklı bir uyutma tarzına geçmelisin kim west metodunu ve uyku meleğini bir araştır belki işine yarar

emzik kullanmıyo çoğu zaman emerek uyuyo o da saatlerce bırakmıyo. hemen bakıyorum o metoda

ilk doğunca vermedim ama ramazanda verdim çok zorlandım çünki akşam yemeklerini 10 da yiyordum. ramazan boyunca emdi ama bayramdan sonra almadı daha

tekrar neden bıraktı bende çok vermek istedim ama almiyor atıyor malesef alsa biraz rahat edebilirdim :-)

istemedi valla bilmiyorum. rahat etmiştim aslında sadece uyuyacağı zaman veriyordum zaten çabuk uyuyordu ama kendiliğinden bıraktı şimdi de almıyor biberon bile almıyor diliyle yitiyor :)

ucu silikonlular var belki onu alırlar. ben biberonu silikonlu kullanıyorum.çok seviyor..ama emzikle çok rahat edenleri gördüm:-)

biberon kullanmıyorum zaten çok nadir. emzik kauçuk olanı deneyecem bi de

chicco da var kauçuk emzik bi dene bakalım çok kadından duydum bebeklerin silikon emzik almayıp kauçuk aldığını

yok o markanın ismi gittigidiyora gir chicco kauçuk emzik yaz çıkar

Merhaba benim de bir oglum var 8 aylik.uyku problemi ben de yasiyorum. gece cok sk uyaniyor.bazen uarim saatte bi uyanip emmek istiyor ve ben cekmezsem birakmiyor.sabaha kadar dursa duracak yani.
uyku melegimin youtube de videolari var.simdi emmeden uyutmaya calisiyorum.biraz zor oluyor ve zaman istiyor.

Ancak uyku melegim sitesinde cok ayrintili aciklamalar yok danismanlik almak gerekiyor.

Emzik mevzusina gelince benim oglan almadi hic emzik :( en.basindan zor oluyor uyumasi.

Bakalim simdiki yontem tutacak gibi ama beni zor geceler bekliyor.. O_o

evet aynen benim kızım da öyleben çekersem bırakıyoo da çoğunlukla uyanıp ağlıyo tekrar veriyorum. ben de bakayım o yönteme.

Back
X