- 20 Mart 2009
- 653
- 307
- 323
- Konu Sahibi Mutlu_sonn
-
Aldığınız maaşla kendinizi şımartın motive olursunuz. Ay başı pamuk gibi oluyordumMerhaba benim sorunum guncel hayatimla ilgili. Bir isiniz var ama o ise mutlu gelip gitmiyorsunuz ama calismaniz maddi acidan da iyi olacak siz ne yapardiniz? Okadar karmasik bir haldeyim ki biri beni bu karmasadan cikartsin istiyorum
+1 görmek istedigim yanıtAldığınız maaşla kendinizi şımartın motive olursunuz. Ay başı pamuk gibi oluyordum
Asla katlanamam demiyorsaniz işinizi birakmayin. Evde takilmak da bi yere kadar sonra boğuyor arti maddi kaygilar vs çalışan insansiniz alışkın degilsiniz evde oturmayaMerhaba benim sorunum guncel hayatimla ilgili. Bir isiniz var ama o ise mutlu gelip gitmiyorsunuz ama calismaniz maddi acidan da iyi olacak siz ne yapardiniz? Okadar karmasik bir haldeyim ki biri beni bu karmasadan cikartsin istiyorum
Şuan ülke şartları o kadar yorucu ki ; insanlar ek iş yapma peşine düştü. Bence asla işinizi bırakmayın, evliyseniz eşinizin kazancına güveniyorsanız hiç güvenmeyin.. Bekarsanız şimdiden birikim yapmaya bakın. Çok özür dilerim ama büyük bir problem yoksa iş beğenmemek bana şımarıklık gibi geliyor.Merhaba benim sorunum guncel hayatimla ilgili. Bir isiniz var ama o ise mutlu gelip gitmiyorsunuz ama calismaniz maddi acidan da iyi olacak siz ne yapardiniz? Okadar karmasik bir haldeyim ki biri beni bu karmasadan cikartsin istiyorum
Bu ülkede kaç kişi sevdiği işi yapıyor ki? Başka bir iş yapma imkanınız var mı?Merhaba benim sorunum guncel hayatimla ilgili. Bir isiniz var ama o ise mutlu gelip gitmiyorsunuz ama calismaniz maddi acidan da iyi olacak siz ne yapardiniz? Okadar karmasik bir haldeyim ki biri beni bu karmasadan cikartsin istiyorum
Maddi açıdan sorun olmazsa çıkardım. Ama bu işe maddi açıdan ihtiyacım varsa, çok mutsuzsam iş bulup öyle çıkardım. Orta halli mutluluk varsa, işimde rahatsam devam ederdimMerhaba benim sorunum guncel hayatimla ilgili. Bir isiniz var ama o ise mutlu gelip gitmiyorsunuz ama calismaniz maddi acidan da iyi olacak siz ne yapardiniz? Okadar karmasik bir haldeyim ki biri beni bu karmasadan cikartsin istiyorum
Çoğu insanımız zaten çalıştığı işte mutlu değil ama yapacak bir şey yok şükredin ki bu zorlu süreçlerde bir işiniz var .Merhaba benim sorunum guncel hayatimla ilgili. Bir isiniz var ama o ise mutlu gelip gitmiyorsunuz ama calismaniz maddi acidan da iyi olacak siz ne yapardiniz? Okadar karmasik bir haldeyim ki biri beni bu karmasadan cikartsin istiyorum
eğer çalışmak zorundaysanız mutlu olabileceğiniz işi buluna kadar devam edin. bir yandan da yeni işler arayınMerhaba benim sorunum guncel hayatimla ilgili. Bir isiniz var ama o ise mutlu gelip gitmiyorsunuz ama calismaniz maddi acidan da iyi olacak siz ne yapardiniz? Okadar karmasik bir haldeyim ki biri beni bu karmasadan cikartsin istiyorum
Calisinca başına gelecek olanı mi engelleyecekBugünün yarını da var. Yarın ordan gelecek paraya çok ihtiyacınız olabilir, çünkü bu ülkede kimse yarın başına ne geleceğini ve hakkını savunup savunanayacağını bilmiyor.
Kendi başına birşey gelecek olursa birikim yapmış olabilecek, kendi çalışmazsa geçimini sağlayacak kişinin başına bir iş gelirse alternatif geçim kaynağı devam edecek.Calisinca başına gelecek olanı mi engelleyecek
Egitim fakultesi mezunuyum ama ilk kez ucretli ozel egitime basladim bu yilNe iş yapiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?