Eşinizin çocuğu alıp annesini bırakıp sen arkadan gel demesini ya da karşılaşınca çocuğu alıp kadını bırakmasını mı bekliyorsunuz gerçekten?anlatmak istediğim bir konu var..
2 yıllık evliyim bir oğlum var mutluyum da.. ama en başından beri canımı sıkan mevzular var. Benim eşimin ikinci evliliği..( kesinlikle benim yüzümden ayrılmadılar.) Eşimin o hanımefendiden de bir kızı var.. tabiki çocuğuyla ilgili ne varsa muhattap olacaklar.. hanımefendi zaten hala eşimin ailesine ait olan evde ikamet ediyor, her türlü ihtiyacı sağlanıyor.. (bu arada biz de kirada oturuyoruz) her neyse kızımız hasta olmuş babası pek âlâ kendisi doktora götürebilir. Ya da annesi de arkadan gelmek istiyosa -ki hastane yakın- gelebilir. Ama bizimki hep beraber böyle ailecek arabayla gitmişler.. benim kızdığım nokta bana bunu söylemedi, ben ısrarla sorunca söyledi. Daha sonra yine aynısını yaşadık çarşıda geziyorlarken anneli kızlı, babası görmüş hadi sizi bırakayım demiş hoop yine aynı şey. Kızı sosyal medyada paylaşınca gördüm. Arabanın arkasindaki eşyalardan tanıdım arabayı. Yani yine gizlenmiş benden.. arkamdan sürekli iş ceviriliyor. Şimdi ben bu kadının gurursuzluguna mı yanayım, kendi salaklığıma mı? Düşünüyorum ki bunlar ilk değil son değil ve daha duyup görmediğim nicesini yaşamışımdır. Aynısını tekrar yaşarsam ne yapmalıyım..
Bana da bir el atar mısınız?
Sıkıntı konu sahibinde, kocasında da değil eski eşte de.Sıkıntı kocanızda kadında değil.
Ortada bir çocuk varken gerekirse, çocuk isterse vs pikniğe de gidebilir o iki insan. Çocuklu adamla evlenip eski eşi tamamen hayatından çıkarmasını istemek dünyanın en saçma beklentisi.Esinizin kizi hastalanmis ve hep beraber ayni araba ile hastaneye gitmisler bunda bir tuhaflik yok. Eski esine sen baska araba ile gel mi demeliydi? Iyi de ortada bir hastalik var piknige gidilmemis ki. Ayni sekilde kizini disarida gormus ve eve birakmak istemis annesi sen gelme ben kizimi eve birakacagim diyemezdi. Baska seyler varsa bilemem ama su anlattiginiz iki durum bana anormal gelmedi.
Kızını kendi kızım gibi seviyorum, elbette bırakabilir. Ya şöyle bir şey de var ki ben eşimden ayrı olsam neden onun arabasına bineyimm. Bu çok saçma değil mi..
Ne yapsın kadın sen kızı eve bırak ben arkadan yürüyerek geleyim mi diyecek ?Kızını kendi kızım gibi seviyorum, elbette bırakabilir. Ya şöyle bir şey de var ki ben eşimden ayrı olsam neden onun arabasına bineyimm. Bu çok saçma değil mi..
Abartmayın ne oluyor arabaya binince. Konuyu ilk okuduğumda adam neden gizliyor demiştim ama neyse gizlemekte haklıymış cidden.Kızını kendi kızım gibi seviyorum, elbette bırakabilir. Ya şöyle bir şey de var ki ben eşimden ayrı olsam neden onun arabasına bineyimm. Bu çok saçma değil mi..
anlatmak istediğim bir konu var..
2 yıllık evliyim bir oğlum var mutluyum da.. ama en başından beri canımı sıkan mevzular var. Benim eşimin ikinci evliliği..( kesinlikle benim yüzümden ayrılmadılar.) Eşimin o hanımefendiden de bir kızı var.. tabiki çocuğuyla ilgili ne varsa muhattap olacaklar.. hanımefendi zaten hala eşimin ailesine ait olan evde ikamet ediyor, her türlü ihtiyacı sağlanıyor.. (bu arada biz de kirada oturuyoruz) her neyse kızımız hasta olmuş babası pek âlâ kendisi doktora götürebilir. Ya da annesi de arkadan gelmek istiyosa -ki hastane yakın- gelebilir. Ama bizimki hep beraber böyle ailecek arabayla gitmişler.. benim kızdığım nokta bana bunu söylemedi, ben ısrarla sorunca söyledi. Daha sonra yine aynısını yaşadık çarşıda geziyorlarken anneli kızlı, babası görmüş hadi sizi bırakayım demiş hoop yine aynı şey. Kızı sosyal medyada paylaşınca gördüm. Arabanın arkasindaki eşyalardan tanıdım arabayı. Yani yine gizlenmiş benden.. arkamdan sürekli iş ceviriliyor. Şimdi ben bu kadının gurursuzluguna mı yanayım, kendi salaklığıma mı? Düşünüyorum ki bunlar ilk değil son değil ve daha duyup görmediğim nicesini yaşamışımdır. Aynısını tekrar yaşarsam ne yapmalıyım..
Bana da bir el atar mısınız?
O zihniyette bir insan değilim lütfen çarpıtmayınız ve saldırıya geçmeyiniz. Böyle bir durumda gerçekten boşandığınız adamın arabasına biner miydiniz.. gerçekten bunu yapar mıydınız? Ben gayet seviyeli saygılıyım ve o hanımefendiye rahatsız edecek hiç birşey yapmadım.. aynı saygıyı hak ettiğimi düşünüyorum..Eşinizin çocuğu alıp annesini bırakıp sen arkadan gel demesini ya da karşılaşınca çocuğu alıp kadını bırakmasını mı bekliyorsunuz gerçekten?
Ne oluyor aynı arabaya binince boşanmış iki insan? Üstelik yanlarında çocukları varken? Ne yapacaklar bir anda sevişmeye falan mı başlayacaklar?
Keşke boşanmış çocuklu bir adamla evlenmeseymişsiniz. Adam saklıyorsa da haklı, bu zihniyetten herşey saklanmalı zaten.
Ortada bir çocuk varken gerekirse, çocuk isterse vs pikniğe de gidebilir o iki insan. Çocuklu adamla evlenip eski eşi tamamen hayatından çıkarmasını istemek dünyanın en saçma beklentisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?