- 7 Ocak 2018
- 27.506
- 79.899
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşandığın insanın arabasına binince ne oluyor?Ben gerçekten anlamadım.Ki ortada çocuk var.Ne olmasını bekliyorsunuz?Ben senin arabana binemem,ben arkadan koşar yakalarım sizi demesini falan mı?O zihniyette bir insan değilim lütfen çarpıtmayınız ve saldırıya geçmeyiniz. Böyle bir durumda gerçekten boşandığınız adamın arabasına biner miydiniz.. gerçekten bunu yapar mıydınız? Ben gayet seviyeli saygılıyım ve o hanımefendiye rahatsız edecek hiç birşey yapmadım.. aynı saygıyı hak ettiğimi düşünüyorum..
Ay çekmiyor zaten siz nasıl okuyorsunuz acaba yazdıklarımı. Benim kıskançlık yaptığımda yok. Kızımızı seviyorum kendi cocugumdan ayrı görmüyorum benim evladımın ablası o.. çarpıtmayalım lütfen. Hiç bana söyleyerek bişey yapılmadı hep arkamdan yapıldı ama.. tepkimi hiç görmediler ki.düşman değiller sonuçta tabi ki görüşecekler. Yazdıklarınızda absürt bir durum yok. Siz aşırı kıskançlık yapıyorsunuz.
O kız çocuğu zaten parçalanmış bir ailenin çocuğu bir de üvey annenin nazını kaprisini çekmesin bir zahmet
Bunu niye özellikle belirtme ihtiyacı duydunuz?( kesinlikle benim yüzümden ayrılmadılar.)
Cümle sanki ev bizim hakkımız o niye oturuyora devriliyor.hanımefendi zaten hala eşimin ailesine ait olan evde ikamet ediyor, her türlü ihtiyacı sağlanıyor.. (bu arada biz de kirada oturuyoruz)
çocuğu hasta olan anne baba yeni eşi kızar diye düşünememiştir o an.Ya da annesi de arkadan gelmek istiyosa -ki hastane yakın- gelebilir.
bukadar irdeleyip takip etmek neden her hareketlerini?Kızı sosyal medyada paylaşınca gördüm.
kızın annesinde bir gurursuzluk göremedim ben.Şimdi ben bu kadının gurursuzluguna mı yanayım,
Binerim tabi ki niye binmeyeyim? Düşmanım mı adam, yıllarımı geçirdiğim, iyi kötü zamanlar paylaştığım çocuğumun babası.O zihniyette bir insan değilim lütfen çarpıtmayınız ve saldırıya geçmeyiniz. Böyle bir durumda gerçekten boşandığınız adamın arabasına biner miydiniz.. gerçekten bunu yapar mıydınız? Ben gayet seviyeli saygılıyım ve o hanımefendiye rahatsız edecek hiç birşey yapmadım.. aynı saygıyı hak ettiğimi düşünüyorum..
Boşandığın insanın arabasına binince ne oluyor?Ben gerçekten anlamadım.Ki ortada çocuk var.Ne olmasını bekliyorsunuz?Ben senin arabana binemem,ben arkadan koşar yakalarım sizi demesini falan mı?
O zihniyette bir insan değilim lütfen çarpıtmayınız ve saldırıya geçmeyiniz. Böyle bir durumda gerçekten boşandığınız adamın arabasına biner miydiniz.. gerçekten bunu yapar mıydınız? Ben gayet seviyeli saygılıyım ve o hanımefendiye rahatsız edecek hiç birşey yapmadım.. aynı saygıyı hak ettiğimi düşünüyorum..
Kardesim güzelce okudun mu yazdıklarımı.. arabaya binmesi değil mevzuu.. neden arkamdan iş çevriliyor.Çocuk hastalanmis Allah korusun çocuğuma bir şey olsa düşmanımın arabasına bile biner götürürüm çocuğumun babasıyla götürmekte ne var. Kabullenip yaşamayı ogrenmelisiniz bunları
Kardesim güzelce okudun mu yazdıklarımı.. arabaya binmesi değil mevzuu.. neden arkamdan iş çevriliyor.Çocuk hastalanmis Allah korusun çocuğuma bir şey olsa düşmanımın arabasına bile biner götürürüm çocuğumun babasıyla götürmekte ne var. Kabullenip yaşamayı ogrenmelisiniz bunları
Neden üzüldün tatlım.. ne anladın da yazdın bunları çok merak ediyorumkocanızın kızına çok üzüldüm. yazık ya. madem böyle durumlara düşmeyecektin evlenmeyecektin
kızımız hasta olmuş babası pek âlâ kendisi doktora götürebilir. Ya da annesi de arkadan gelmek istiyosa -ki hastane yakın- gelebilir. Ama bizimki hep beraber böyle ailecek arabayla gitmişler..Sorun ne kadında ne sizde kocanızda bence. Yani neden söylemiyor? Bunlarda söylenmeyecek ne var? Kızını elbette araba ile bırakabilir. Kadına da sen otobüsle gel diyecek değil.
Hayır konu sahibide kendince haklı. Adam anormal.Normal bir olayı gizleyerek dikkat çekip şüphe uyandırmak istiyor.Sıkıntı konu sahibinde, kocasında da değil eski eşte de.
Hayır daha önce hiç böyle bir tepki vermedim çünkü yaşamadık ki ona kızıyorum ben de. Ne yapicam yani ben bu kadar mı geri kafalıyım neden benden gizlenerek yapılıyor herşey.. sürekli gizlenip ortaya çıkması sinir bozucu..Eşinizin sizden gizlemesi yanlış onda da çok mu tepki gösteriyorsunuz acaba bu gibi durumlarda?
Ama hastaneye giderlerken nasıl ayrı gitmelerini bekleyebilirsiniz? Eşiniz çocuğu alsın evden,annesi de sonradan mı gelsin? Çok saçma gelmiyor mu kulağınıza?
Dışarıda gördüğünde de kızı babasının bırakmasıni ister, bu durumda yine annesini alacak arabaya.
Bu iki durumda eski eşinin bir gurursuzluğunu göremedim.
Yooo adam normal. Karısını tanıyor, saçma sapan tepkiler vereceğini biliyor, o yüzden gizliyor.Hayır konu sahibide kendince haklı. Adam anormal.Normal bir olayı gizleyerek dikkat çekip şüphe uyandırmak istiyor.
Sonradan çaktım durumu ve adama hak verdim. Duyan da baş başa gezmeye gitmişler sanacak.kızımız hasta olmuş babası pek âlâ kendisi doktora götürebilir. Ya da annesi de arkadan gelmek istiyosa -ki hastane yakın- gelebilir. Ama bizimki hep beraber böyle ailecek arabayla gitmişler..
Anne arkadan gitsin istiyor onu sahibi. Sanırım koca, sorun olmasın diye saklamak zorunda kalıyor. Hastaneye götürdüğü çocuğun annesine seni arabaya alamam gelme, diyemez ki adam.
Kızını kendi kızım gibi seviyorum, elbette bırakabilir. Ya şöyle bir şey de var ki ben eşimden ayrı olsam neden onun arabasına bineyimm. Bu çok saçma değil mi..