• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verir misiniz..

Abartıyorsunuz bence zaten mutlu olsalar ayrılmazlardı ama çocuk için illaki bir araya gelecekler tabikisi de böyle yaparak olayı büyüterek eşinin daha çok gizlemesine sebep oluyorsun rahat ol kendine güven✅✅

O zihniyette bir insan değilim lütfen çarpıtmayınız ve saldırıya geçmeyiniz. Böyle bir durumda gerçekten boşandığınız adamın arabasına biner miydiniz.. gerçekten bunu yapar mıydınız? Ben gayet seviyeli saygılıyım ve o hanımefendiye rahatsız edecek hiç birşey yapmadım.. aynı saygıyı hak ettiğimi düşünüyorum..
Boşandığın insanın arabasına binince ne oluyor?Ben gerçekten anlamadım.Ki ortada çocuk var.Ne olmasını bekliyorsunuz?Ben senin arabana binemem,ben arkadan koşar yakalarım sizi demesini falan mı?

düşman değiller sonuçta tabi ki görüşecekler. Yazdıklarınızda absürt bir durum yok. Siz aşırı kıskançlık yapıyorsunuz.
O kız çocuğu zaten parçalanmış bir ailenin çocuğu bir de üvey annenin nazını kaprisini çekmesin bir zahmet
Ay çekmiyor zaten siz nasıl okuyorsunuz acaba yazdıklarımı. Benim kıskançlık yaptığımda yok. Kızımızı seviyorum kendi cocugumdan ayrı görmüyorum benim evladımın ablası o.. çarpıtmayalım lütfen. Hiç bana söyleyerek bişey yapılmadı hep arkamdan yapıldı ama.. tepkimi hiç görmediler ki.

Bastan bu evliliği onaylamayacaktiniz bunları kafaya takıyorsanız. Her an bir kıvılcım da olabilir,bilinmez. Onlar ebeveyn ister istemez görüşecekler. Çocuk hastalanır,okulda töreni olur vb olur. Bunlar sorunsa çocuklu adamla evlenmemek en guzeli

( kesinlikle benim yüzümden ayrılmadılar.)
Bunu niye özellikle belirtme ihtiyacı duydunuz?
hanımefendi zaten hala eşimin ailesine ait olan evde ikamet ediyor, her türlü ihtiyacı sağlanıyor.. (bu arada biz de kirada oturuyoruz)
Cümle sanki ev bizim hakkımız o niye oturuyora devriliyor.
Ya da annesi de arkadan gelmek istiyosa -ki hastane yakın- gelebilir.
çocuğu hasta olan anne baba yeni eşi kızar diye düşünememiştir o an.
Kızı sosyal medyada paylaşınca gördüm.
bukadar irdeleyip takip etmek neden her hareketlerini?
Şimdi ben bu kadının gurursuzluguna mı yanayım,
kızın annesinde bir gurursuzluk göremedim ben.

Sorun eşinizin saklaması ve sizin işi gücü bırakıp onlara bu denli takmanız belkide o yüzden saklıyor?
Çocuklu bir adamla bunu göz önünde bulundurup evlenmiş olmanız lazım.
Mutluyum diyorsunuz eşinize güvenip mutlu yuvanızda yaşayın.
Diğer türlüsü siz üstlerine gittikçe birbirlerine kenetlenme olarak geri dönecek size.

O zihniyette bir insan değilim lütfen çarpıtmayınız ve saldırıya geçmeyiniz. Böyle bir durumda gerçekten boşandığınız adamın arabasına biner miydiniz.. gerçekten bunu yapar mıydınız? Ben gayet seviyeli saygılıyım ve o hanımefendiye rahatsız edecek hiç birşey yapmadım.. aynı saygıyı hak ettiğimi düşünüyorum..
Binerim tabi ki niye binmeyeyim? Düşmanım mı adam, yıllarımı geçirdiğim, iyi kötü zamanlar paylaştığım çocuğumun babası.

Çocuk hastalanmis Allah korusun çocuğuma bir şey olsa düşmanımın arabasına bile biner götürürüm çocuğumun babasıyla götürmekte ne var. Kabullenip yaşamayı ogrenmelisiniz bunları

Boşandığın insanın arabasına binince ne oluyor?Ben gerçekten anlamadım.Ki ortada çocuk var.Ne olmasını bekliyorsunuz?Ben senin arabana binemem,ben arkadan koşar yakalarım sizi demesini falan mı?
😄 Yaaa arabaya binmede sıkıntı yok tamam. Bana söylenmiyor ama ben öğreniyorum bir şekilde. Eşim söylese ondan duysam da bana şok olmasa..mesela. ben o güveni nasıl vericem. Hani saldırmak yerine yardımcı olsanız.o yüzden yazdım buraya.yardim istemek için. Linç yemek için değil..

Iyi de kadin size bir saygisizlik yapmamis ki. Arabaya binince ne oluyor ki? Ortada bir cocuk var ve kizinin babasinin arabasina binmis garip olan bir durum yok. Siz bundan neden rahatsizlik duyuyorsunuz?

Çocuk hastalanmis Allah korusun çocuğuma bir şey olsa düşmanımın arabasına bile biner götürürüm çocuğumun babasıyla götürmekte ne var. Kabullenip yaşamayı ogrenmelisiniz bunları
Kardesim güzelce okudun mu yazdıklarımı.. arabaya binmesi değil mevzuu.. neden arkamdan iş çevriliyor.

Eşinizin sizden gizlemesi yanlış onda da çok mu tepki gösteriyorsunuz acaba bu gibi durumlarda?

Ama hastaneye giderlerken nasıl ayrı gitmelerini bekleyebilirsiniz? Eşiniz çocuğu alsın evden,annesi de sonradan mı gelsin? Çok saçma gelmiyor mu kulağınıza?
Dışarıda gördüğünde de kızı babasının bırakmasıni ister, bu durumda yine annesini alacak arabaya.
Bu iki durumda eski eşinin bir gurursuzluğunu göremedim.

Kardesim güzelce okudun mu yazdıklarımı.. arabaya binmesi değil mevzuu.. neden arkamdan iş çevriliyor.
kocanızın kızına çok üzüldüm. yazık ya. madem böyle durumlara düşmeyecektin evlenmeyecektin
Neden üzüldün tatlım.. ne anladın da yazdın bunları çok merak ediyorum 😂

Sorun ne kadında ne sizde kocanızda bence. Yani neden söylemiyor? Bunlarda söylenmeyecek ne var? Kızını elbette araba ile bırakabilir. Kadına da sen otobüsle gel diyecek değil.
kızımız hasta olmuş babası pek âlâ kendisi doktora götürebilir. Ya da annesi de arkadan gelmek istiyosa -ki hastane yakın- gelebilir. Ama bizimki hep beraber böyle ailecek arabayla gitmişler..

Anne arkadan gitsin istiyor konu sahibi. Sanırım koca, sorun olmasın diye saklamak zorunda kalıyor. Hastaneye götürdüğü çocuğun annesine seni arabaya alamam gelme, diyemez ki adam.

Eşinizin sizden gizlemesi yanlış onda da çok mu tepki gösteriyorsunuz acaba bu gibi durumlarda?

Ama hastaneye giderlerken nasıl ayrı gitmelerini bekleyebilirsiniz? Eşiniz çocuğu alsın evden,annesi de sonradan mı gelsin? Çok saçma gelmiyor mu kulağınıza?
Dışarıda gördüğünde de kızı babasının bırakmasıni ister, bu durumda yine annesini alacak arabaya.
Bu iki durumda eski eşinin bir gurursuzluğunu göremedim.
Hayır daha önce hiç böyle bir tepki vermedim çünkü yaşamadık ki ona kızıyorum ben de. Ne yapicam yani ben bu kadar mı geri kafalıyım neden benden gizlenerek yapılıyor herşey.. sürekli gizlenip ortaya çıkması sinir bozucu..

Gerçekten şaka yaptıgınızı düşünmek istiyorum.Her insan evlenmeyi tercih ettiği gibi ayrılıgı da tercih edebilir.Her ayrılıkta kavga dövüş şeklinde gerçekleşmez.Eşiniz ve eski eşi ne güzel ki çirkinleşmeden bitirmeyi başarmışlar,gerçekten takdir edilesi durumlar.
Ayrılan eşler çocukları için bir araya gelebilir,birlikte yemeğe çıkabilir,konuşulması gereken bir durum var ise her medeni insan gibi bir arada bulunabilirler,okula ,hastaneye,pastaneye her nereye gerekiyorsa oraya birlikte gidebilirler.
Esas problem bunun altında bir art niyet arayan insanlarda.
Eşiniz sizden bunu saklayarak hata etmiş ama onu bu hataya sürükleyen sebebin sizin tavrınız olduğu o kadar aşikar ki.
Birde kadını gurursuzluk ile ihtam etmişsiniz ne ayıp cümleler bunlar.
Bir evlilik yapmış,evladı olan bir insanın elbette başka sorumlulukları olacak,zaten olmuyorsa orda sıkıntı var demektir.
Hayatınızı birleştirirken keşke kendinizi biraz daha iyi tanısaydınız hayatı kendinize ve eşinize zorlaştırmaz böyle bir evlilik yapmazdınız belki.

kızımız hasta olmuş babası pek âlâ kendisi doktora götürebilir. Ya da annesi de arkadan gelmek istiyosa -ki hastane yakın- gelebilir. Ama bizimki hep beraber böyle ailecek arabayla gitmişler..

Anne arkadan gitsin istiyor onu sahibi. Sanırım koca, sorun olmasın diye saklamak zorunda kalıyor. Hastaneye götürdüğü çocuğun annesine seni arabaya alamam gelme, diyemez ki adam.
Sonradan çaktım durumu ve adama hak verdim. Duyan da baş başa gezmeye gitmişler sanacak.

Back
X