birgün arabada gidiyoruz aramız gene limoni hadi bi yemek yiyelim dılarda dedik
neyse orda bi erkekler varmış bende onlara bakmışım
ne or..puluğumu bıraktı nede kal. tk ağzımın üstüne bi vurdu dudağım patladı ertesi gün işe o halde gittim kırmızı rujla kapatmaya çalıştım..
boşanıcam senden bitti dedim. ertesi gün kalktı sabah ayaklarıma kapandı ağladı zırladı birdaha olamyacak özür dilerim sakın gitme sensiz olamam fln filan. genede yürütmeye çalıştım...
Tamda benim kanayan yarama parmak bastın arkadaşım2 yıllık evliyim çalışan bi bayanım.
konuya gelince
eşimin anlayışsızlıkları işten yorgun argın geliyorum beni hiç düşünmesi yok.
2 haftadır erkek kardeşini getiriyor yatıya kalıyor eşimin ısrarları üzerine.
çok pis kendisi bi çekirdek yiyo papağan ondan daha derli toplu yer ortalağı çekirdek yapıyo
tuvalate giriyo pislik içinde bırakıp çıkıyo sanki 5 yaşındaki çocuk gibi
ben onun pisliğini temizlemek zorundamıyım eşime kardeşin burda kalmasın evi zaten çok yakın dedim
benim kardeşim istediği zaman burda kalır diyor. ve bundan tartıştık
tek bu konu değil zerre kadar ne yardımı ne anlayışı var ne yapabilirimm kıymetimi anlaması için???????
gelişme oldu yazayım dedim...bu sabah işe gitmek için hazırlanırken babamı akşam yemeğe çağırdım sen istemediğin için söylemedim dedi.bende akşam işten geç çıkıcam neden bana haber vererek hareket etmiyorsun dedim. olay döndü dolaştı kardeşine gel. bende söylicemi söyledim.
SOĞUDUM SENDEN BU OLAYDAN SONRA DEDİ NERDE İNCELMİŞSE ORDA KOPSUN DEDİ ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN ZATEN HİÇBİRŞEYİNE KARIŞMIYORUM DEDİ.ANNEMLE KONUŞACAKMIŞ ONU SÖYLEDİ. BENDE SEN BİLİRSİN DEDİM VE SONRADA İŞE BIRAKTI BENİ
ÜZÜLMÜYORUM İÇİM RAHAT
Bu olaylardan sonra...annem bize geldi ayrılacağını anneme söyledi kafamda bitirdim dedi.
Bende kalktım anneme gittim 10 gündür annemdeyim.
Bu süre zarfında eşimin pişmanlıkları oldu taaaki kayınvaldem şehirdışından gelinceye kadar.eşim 360 derece değişti bana karşı.
Benim şartlarım bu geliyosan gel gelmiyosan sen bilirsine döndü iş.
çünkü kayınvaldem hep onu tutarak konuşuyo ben kadınım ya hep ben alttan alıcam da o oöyle yola gelecek
dövdü kıskandı oldu hakaret etti sinirle söyledi oldu.
Böyle nereye kadar.?
derin neler yaşamışsın yaNe olur allaha sığın
bugün evlilik yıl dönümümüz allaha havale ediyorum o annesini..dua ediyorum
içime oturuyo ya sevse değer verse merak etse....bunların hiçbiri yok.
nasıl böyle birden oldu anlayamıyorum bende bazen eşime diyorum anneni istemiyorum yeter gelmesin diye.böyle dememelimiyiz.peki barışma umudu yokmu aramıyormu
tamda benim kanayan yarama parmak bastın arkadaşım
bende senin gibi 2 senelik evliyim ve çalışıyorum
benim eşimde aynı senin eşin gibi yardım etmiyor bana
işten yorgun argın gidiyorum eve mutfağa giriyorum tek başıma yemeği yapıyorum sofrayı kurup kaldırıyorum,bulaşık,etrafı toplamak derken
eşim başlıyor çay getir,meyve getir demelere
bazen bağırıyorum ona bazen güzellikle söylüyorum ama zerre değişiklik yok
durduğun kabahat, bir de seni ayrılmakla annene söylemekle tehdit ediyor kusura bakma ama çok yüz vermişsin hem kıymetini bilmiyor hem el kaldırıyor olmaz böyle, akşam o eve gitmezdim ben olsam anlatsın ne anlatıyorsa kime bırak bu adamla ömür geçmez
aradı ama tartıştık hep.
Annesiyle konuştum 3 4 defa hep oğlu haklı.onunda ağzından burnundan geldim git karını al dedim diyo ama şöye dediğine eminim.
Senin içkin yok kumarın karı kız davan yok neden evini terkediyo.bunlar evliliği yıkmak için sebep değil...sonraaa da git karını al.
Beddua etmek istemiyorum ama her aklıma düştüğünde allah belasını versin diyorum.
eğer öyle diyorsa belasını bulacak zaten emin ol.ayrıca eşin seni evden kovmuşki sen gitmedinki.allahım ya ne olur düzelsin
bazen üzülüyorum bazen de bitmesi gerek diyorum ne yapayım...annesiyle birlikte resim çeklip faceye koymuş...anam benim yazmış bide
sırf inadına.evlenemden önce anasını danasını duymazdım azından
sadece yatıya gelen değil eve gelen herkesin wc banyo mutfak kullanışından çok rahatsız oluyorum. :26:
oturup anasıyla evlensin o zaman töbe yarabbim.sen yinede gemileri yakma sabırla bekle.mesaj atsana bugün evlilik yıldönümümüz diye.sen neden adım atmıyorsun.eve gittikten sonra belki değişebilir birşeyler ne dersn ?
insanlar başkasının evinde dikkat etmez tabiki. ama hadi buna katlanıyoruz arkadan temizlik yapıyoruz. aslında konuda bu değil eşimin vermediği ilgi alaka.buna hasretim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?