bana akıl verirmisiniz.

2 yıllık evliyim
benim gibi yeni evlilere bakıyorum insanlar bizden çok başka şeyler yaşıyolar tabiki kavgada olur herşeyde olur.
ama benim ondan gördüğümüde kimse görmez

kendi evindede öyle yapıyor bende diyorum ki kayınvaldem temiz kadın ama bu tuvalaet neden bu kadar pislik içinde ? utanması gerekir normal şartlarda normal bir insanın...

önyargılı davranmak istemiyorum ama pisliğini böyle ortada bırakan insan her konuda saygısız ve bencildir diye düşünüyorum. eşiniz de böyleyse çok zor gerçekten. kardeşi size gelince siz de annenize gitseniz nasıl olur acaba?

birgün arabada gidiyoruz aramız gene limoni hadi bi yemek yiyelim dılarda dedik
neyse orda bi erkekler varmış bende onlara bakmışım
ne or..puluğumu bıraktı nede kal. tk ağzımın üstüne bi vurdu dudağım patladı ertesi gün işe o halde gittim kırmızı rujla kapatmaya çalıştım..
boşanıcam senden bitti dedim. ertesi gün kalktı sabah ayaklarıma kapandı ağladı zırladı birdaha olamyacak özür dilerim sakın gitme sensiz olamam fln filan. genede yürütmeye çalıştım...

onuda düşündüm 10 numara olur tabiki =)

onuda düşündüm 10 numara olur tabiki =)

evet eğer bu aklınıza yattıysa o evdeyken siz evden çıkın ayaklarına dönecek kimse kalmayınca belki kardeşi bi daha gelmez eşiniz de sizin yokluğunuzu anlar. eğer başka problemler varsa da bırakın inceldiği yerden kopsun

aynen bunu denicem bi arkadaşımda bu fikri vermişti...

Derincim gerçekten sinirlenmeyecek gibi değil..
Ortaya bağırıp çağırsan? Bunu kim böyle bıraktı falan diye? Allah Allah ben çalışıyorum, bir de piilik temizliyorum azıcık utan falan de eşine.. Tabi bunlar bağırarak olacak kardeşin yanında.. Eşin ben yapmadım falan derse, yapan utansın Allah Allah ya falan de sinir anı gibi.. Azıcık yüzü varsa utanır dicem ama azıcık yüzü varsa bu şekilde yapmaması lazım..
Vallahi sinir oldum.

aynen bunu denicem bi arkadaşımda bu fikri vermişti...

sanırım size el kaldırmış yok açıkçası eşiniz ciddi bi ders istiyor. ayrıca başka erkeklere baktın diye paranoya yapması cidden çok zor bir durum. ya başka erkeklere neden bakasınız size güvenmiyorsa çalışmanızdan rahatsız olmuyor mu bence ciddi sorun var eşinizde.

valla aşağı tükürsen sakal yukar bıyık derler ya inanki arkadaşım o durumdayım.

ben bir daha gelmesini bekliyorum kardeşim geldiği an işin rengi değişecek

2 yıllık evliyim
benim gibi yeni evlilere bakıyorum insanlar bizden çok başka şeyler yaşıyolar tabiki kavgada olur herşeyde olur.
ama benim ondan gördüğümüde kimse görmez

Bu biraz da dediğim gibi kişiye bağlı. Benim çalışma arkadaşım erkek hem de üretimci yani genelde ayakta ctsi de çalışır. Bir de eve gidip çalışıyormuş. Eşi çalışmıyor.
Anlatıyor elek süpürgesi tutarmış, WC leri temizlermiş, hatta cam bile silermiş dış camları. Annesi de kızıyormuş” karın çalışmıyor neden yapıyorsun” diye.
Bana bir şey anlattı şok oldum.
Dedim içerde izinlerimiz çokken şöyle birer hafta alsak.
Bana dedi ki: ipek hnm alsam nolacak ki sabah yine kalkıp oğlanın kahvaltısını hazırlayıp okula göndereceğim. Sonra da uyuyamam. Okullar tatilken alayım bari de bir işe yarasın.
Yuhh dedim içimden eşiniz kalkmıyor mu dedim sabah.
“yok onlar yatar 11 e kadar” dedi. Ben aynen böyle

11 kadar yatan kadının bence sorunları vardır.yataktan çıkamadıgına gore depresyondadır ya da gece uzun sürmüştür yoksa hiç normal değil

bende şuan o vaziyetteyim...kuzenimle konuşuyorum eşi için diyorki o olmasa ben bir hiçim.yorgun geliyorum allah razı olsun yardımcı oluyor bana diyor....
dedim aynı benim ki :44::44:

valla aşağı tükürsen sakal yukar bıyık derler ya inanki arkadaşım o durumdayım.
anlıyorum, eşinizin kardeşinin dışında başka sorunlarınız da var sanırım o yüzden ilişkinizi gerçekten gözden geçirin herşeyi anlarım da kadına el kaldırılmasına tahammülüm yok asla. sizi kışkırtmak istemem birebir tanımadığım için yorumlarım çok isabetli olmayabilir ama bence kardeşinin size gelmesinden daha büyük sorun size şiddet göstermesi ve anladığım kadarıyla sizi bu konuda epey ürkütmüş çünkü bişey desem üzerime yürüyor vuracak gibi o yüzden diyemiyorum demişsiniz. allah kolaylık versin umarım herşey gönlünüzce olur.

doğru yerden bakmışsın arkadaşım...inanırmısın ben 1 ay sonra ne olur boşanırmıyız acaba diye düşünüyorum.o yüzden ne ev almak istiyorum nede çocuk yapmak...bilseydim böyle olacağını asla...

konuya cvp veren tüm arakadşlarım saolun varolun..allah size gönlünüz güzelliklerini versin. buaraya anlatınca içim bi rahatlıyo sanki herşey yoluna giriyomuş gibi oluyo..

şu aşamada çok akıllıca davranıyorsun, eğer evliliğin geleceğini göremiyorsan ileriye döünk hiçbir adım atmamak gerek hele ki çocuk aslaa... ben de sorunlu evlilik yaşadım ve bana çevremdekiler hep çocuk yap bak evliliğin düzelir diye aptalca bir öneri sunmuşlardı düzelmeyecekse çocukla filan düzelmez ayrıca sorun eğer erkeğin karakteriyse çocuk olmuş adamın huyu mu değişecek...iyi ki çocuk yapmamışım diyorum şimdi

Seboşum bu adam hem babadan şanslı hem de kpederden şanslı. İki taraf da baya zengin. Buranın en iyi yerlerinde hem babadan hem de kpederden dünya malları var cicim.
Kadın da tam bir zevk-i sefa hastası. Gece film falan izliyormuş takılıyormuş kendi, kızı var 4 yaşında birlikte oturuyorlarmış gece 2 ye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…