Bana akıl verseniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya tabikide koyabilir sadece benim çocuğuma özel bi isim değil bana sadece doğuma gitmeden önce yaşadığın abarttığın kadar büyük bişey değil dedi sonra bi öğrendim ki gitmiş o ismi koymuş

Yasadiklariniz üzücü evet ama eviniz pamuk baglarken esiniz ne yapıyordu?

Yasadiklariniz üzücü evet ama eviniz pamuk baglarken esiniz ne yapıyordu?
Ya eşim tabiki yapıyodu ama ben onlardan beklerdim şöyle düşününün ben yatıyom kanamam var hastaneye gidiyom yatıyom eşim gece hastanenin önünde yatıyo iş çıkışı yine geliyo eve geldiğim zamanlar normal olarak pis oluyodu ev

Of ben napacam bilmiyom o çocuğa seslendikçe benim içim parçalanıyo
Canım bende bi düşük yapmıştım eltimde hamileydi kotu haberi verdiğimiz gün eltimle k.validem 2 saat telefonda bebek muhabbetti yapmışlardı bizim yanimizda s.lak kiz bunlar düşüncesizler Allah bildiği gbi etsin hepsini...Napacan icin acıdıkça Allaha havale edecen

Ya tabikide koyabilir sadece benim çocuğuma özel bi isim değil bana sadece doğuma gitmeden önce yaşadığın abarttığın kadar büyük bişey değil dedi sonra bi öğrendim ki gitmiş o ismi koymuş
Yaşadığın abartıığın kadar büyül birşey değilmi dedi , nasıl kafa bu anlamadım , allah kolaylık versin

Evet çok haklısın yapacak bişey yok bi de bana diyolar ki kız o daha çok küçük mezar taşı yaptırmanıza gerek yok niye bi can değil mi o da 5 buçuk ay ben o çocuğun karnımda tekmelerini hissetim nasıl unutabilirim

Peki kendi aileniz hic yardim etmedimi? Evet olan olmuş, yapan yapacağını yapmış. Şimdiden sonrasina bakin. Madem esiniz yaninizda, koyverin gitsin.

Peki kendi aileniz hic yardim etmedimi? Evet olan olmuş, yapan yapacağını yapmış. Şimdiden sonrasina bakin. Madem esiniz yaninizda, koyverin gitsin.
Kız kardeşim fırsat buldukça gelip yardım etti kaldı ama sonra da anneme ona mı kalmış gidip orayı temizlemek demiş

Sen bildiğini oku canım boyle şeylerde ona neymiş yaşamayan ne anlar Allahini seversen... eşinde yanında duruyor bu en güzeli ona sarıl eve girdiğiniz an diğerleri kapının dışında

Sen bildiğini oku canım boyle şeylerde ona neymiş yaşamayan ne anlar Allahini seversen... eşinde yanında duruyor bu en güzeli ona sarıl eve girdiğiniz an diğerleri kapının dışında
İşte ben bunu yapamıyorum daha neler neler yaşadık onlarla alakalı ama eşim eve gelince herşeyi unutur siler lafını bile açmaz ama ben ya ağlarım ya da suratımdan belli olur psikologa gitmeyi düşündüm ama eşim izin vermiyor ilaç kulanmamı istemiyormuş

Oda icin icin üzülüyordur ben eminim , ama erkekler daha mantıklı yaklaşıyor. Degistiremeyecekleri durumları kafalarından uzaklaştırmaya çalisiyorlar bence. Biz kadınlar daha duygusaliz tum ayrintilar kafamizin icinde maalesef... bol bol dua edin insanin yardimcisi ne anasi ne babasi ne esi ki kaynana kayinbaba olsun...
Beklentiniz olmazsa canınız daha az sıkılır
Düşünceli olmalarını beklemeyin
Fıtratlarında yok belli ki yada işlerine öyle geliyor

Biraz cahiller eşimi öpüyo bana diyo ki kıskandın mı ya o benim eşim seninde oğlun neyini kıskanabilirim benim ailem her konuda beni hep düşünüyolar şu an bile ama işte ben bunlarda böyle olur dedim ama malesef

Yok artık ya bunlara dişli bi gelin lazimmiş yüzüne gülüp inceden inceden laf tikistiran biri lafa bak

Bu mu çok anlayışlı hep sizin yanınızda olan eş? Kolunuz bacağınız kırılsa doktora gitmek için izin mi isteyeceksiniz kocanızdan? İzin vermiyorum dese evde acıdan bayılacak mısınız? Ne vicdansız adam bu, kadın ölü doğum yapmış tedaviye ihtiyacı var ama beyimiz uygun görmüyor doktoru tedaviyi.

Neler neler yaşarken eşiniz de oturup seyirci mi oluyordu? Kendinizi ruh sağlığınızı korumanız için yazıyorum. Eşiniz susup oturmayacak, ailesine yeter susun karışmayın bize diyecek ve mezar taşı niye yaptırıyorsunuz diyenin ağzına lafını tıkayacak.
Bakın herşeyi unutup lafını bile açmayan koca yarın size ya yeter amma uzatıyorsun bıktım devamlı dır dır diyebilir. Ailesiyle böyle ilişkisi olan erkeğin daha sonra rest çekebildiğine ben şahit olmadım ama.

Bebeğinize üzüldüm, ben görümceniz olsam asla koymazdım ismini. Ömür boyu acaba koymasa mıydım diye pişmanlık duyardım heralde. Böyle cahil aileyle böyle karısını ezdiren erkekle çocuk işini erteleyin derim.

Evlilkle ilgili hiç bir sorunum yok ufak tefek şeyler dışında ama eşimin ailesini hayatımdan tamammen silmek istiyom yani onları düşünmemek yaptıklarını düşünmemek ama yapamıyorum
Peki bundan esinin haberi var mi ?
Bugun ailemi silen yarin beni siler demez mi bu adam ?
"Senin aileni tamamen silmek istiyorum,keske yok olsalar" dese,ne tepki verirdin.
Bana sunu yaptilar,bunu yaptilar desen,akil veririzde silmek istiyorum deyince bi anlamsiz oluyor.
Nasil duzeliri sorsan amenna ama bu biraz tuhaf bence.

Beddua etmeyeceğim beddua etmeyeceğim beddua etmeyeceğim.. çok ağır şeyler yaşamışsınız konu sahibi başınız sağ olsun Rabbim cennetinde buluştursun sizi

Bebek işi olmasaydı görmezDen gelin derdim. Ama yapılan vicdansizlik.
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah size.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…