Ya tabikide koyabilir sadece benim çocuğuma özel bi isim değil bana sadece doğuma gitmeden önce yaşadığın abarttığın kadar büyük bişey değil dedi sonra bi öğrendim ki gitmiş o ismi koymuşBizim ailedede öyle bi durum olmuştu Dedemin abisinin oğlu vefat etti, dedemde onu yaşatmak için torununa yani abime adını verdirdi.. Kimse birşey demedi . Ama sanırım bende istemezdim acıkcası yani sana sorulsa daha iyi olurdu..
Bu kolay birşey değil..
Ama dedikler gibi eşinle beraberken ailesiylede malesef kopamıyorsun, ama eşin seninleyse yanındaysa kimsey umursama, yapılanlara çok takılsaydık yaşayamazdık
Yasadiklariniz üzücü evet ama eviniz pamuk baglarken esiniz ne yapıyordu?İşte noldu biliyonuz mu ben çok zor hamilelik geçirdim yemin ederim kalkıp tuvalete tek gitmem bile yasaktı sürekli yatmak zorundaydım ve hiç bi iş yapamıyodum evimiz çok yakın bi kere gelip bakmadı evimin pamuk bağladığını bilirim yemin ederim çocuk öldü hastaneye geldi sonra geri eve döndü bi daha da hiç gelmedi yani benim ailem hep benim yanımdaydı ve ben çok isterdim yanımda durmalarını çünkü kimsem yoktu evladım gitmişti annem gil çalışıyordu
Of ben napacam bilmiyom o çocuğa seslendikçe benim içim parçalanıyoGeline sorulmaliydi evlat acısı cok başka bsey
Ya eşim tabiki yapıyodu ama ben onlardan beklerdim şöyle düşününün ben yatıyom kanamam var hastaneye gidiyom yatıyom eşim gece hastanenin önünde yatıyo iş çıkışı yine geliyo eve geldiğim zamanlar normal olarak pis oluyodu evYasadiklariniz üzücü evet ama eviniz pamuk baglarken esiniz ne yapıyordu?
Canım bende bi düşük yapmıştım eltimde hamileydi kotu haberi verdiğimiz gün eltimle k.validem 2 saat telefonda bebek muhabbetti yapmışlardı bizim yanimizda s.lak kiz bunlar düşüncesizler Allah bildiği gbi etsin hepsini...Napacan icin acıdıkça Allaha havale edecenOf ben napacam bilmiyom o çocuğa seslendikçe benim içim parçalanıyo
Yaşadığın abartıığın kadar büyül birşey değilmi dedi , nasıl kafa bu anlamadım , allah kolaylık versinYa tabikide koyabilir sadece benim çocuğuma özel bi isim değil bana sadece doğuma gitmeden önce yaşadığın abarttığın kadar büyük bişey değil dedi sonra bi öğrendim ki gitmiş o ismi koymuş
Evet çok haklısın yapacak bişey yok bi de bana diyolar ki kız o daha çok küçük mezar taşı yaptırmanıza gerek yok niye bi can değil mi o da 5 buçuk ay ben o çocuğun karnımda tekmelerini hissetim nasıl unutabilirimCanım bende bi düşük yapmıştım eltimde hamileydi kotu haberi verdiğimiz gün eltimle k.validem 2 saat telefonda bebek muhabbetti yapmışlardı bizim yanimizda s.lak kiz bunlar düşüncesizler Allah bildiği gbi etsin hepsini...Napacan icin acıdıkça Allaha havale edecen
Peki kendi aileniz hic yardim etmedimi? Evet olan olmuş, yapan yapacağını yapmış. Şimdiden sonrasina bakin. Madem esiniz yaninizda, koyverin gitsin.Ya eşim tabiki yapıyodu ama ben onlardan beklerdim şöyle düşününün ben yatıyom kanamam var hastaneye gidiyom yatıyom eşim gece hastanenin önünde yatıyo iş çıkışı yine geliyo eve geldiğim zamanlar normal olarak pis oluyodu ev
Ya onunda evlatları var hiç bişey demek istemiyorumYaşadığın abartıığın kadar büyül birşey değilmi dedi , nasıl kafa bu anlamadım , allah kolaylık versin
Kız kardeşim fırsat buldukça gelip yardım etti kaldı ama sonra da anneme ona mı kalmış gidip orayı temizlemek demişPeki kendi aileniz hic yardim etmedimi? Evet olan olmuş, yapan yapacağını yapmış. Şimdiden sonrasina bakin. Madem esiniz yaninizda, koyverin gitsin.
Sen bildiğini oku canım boyle şeylerde ona neymiş yaşamayan ne anlar Allahini seversen... eşinde yanında duruyor bu en güzeli ona sarıl eve girdiğiniz an diğerleri kapının dışındaEvet çok haklısın yapacak bişey yok bi de bana diyolar ki kız o daha çok küçük mezar taşı yaptırmanıza gerek yok niye bi can değil mi o da 5 buçuk ay ben o çocuğun karnımda tekmelerini hissetim nasıl unutabilirim
İşte ben bunu yapamıyorum daha neler neler yaşadık onlarla alakalı ama eşim eve gelince herşeyi unutur siler lafını bile açmaz ama ben ya ağlarım ya da suratımdan belli olur psikologa gitmeyi düşündüm ama eşim izin vermiyor ilaç kulanmamı istemiyormuşSen bildiğini oku canım boyle şeylerde ona neymiş yaşamayan ne anlar Allahini seversen... eşinde yanında duruyor bu en güzeli ona sarıl eve girdiğiniz an diğerleri kapının dışında
Oda icin icin üzülüyordur ben eminim , ama erkekler daha mantıklı yaklaşıyor. Degistiremeyecekleri durumları kafalarından uzaklaştırmaya çalisiyorlar bence. Biz kadınlar daha duygusaliz tum ayrintilar kafamizin icinde maalesef... bol bol dua edin insanin yardimcisi ne anasi ne babasi ne esi ki kaynana kayinbaba olsun...İşte ben bunu yapamıyorum daha neler neler yaşadık onlarla alakalı ama eşim eve gelince herşeyi unutur siler lafını bile açmaz ama ben ya ağlarım ya da suratımdan belli olur psikologa gitmeyi düşündüm ama eşim izin vermiyor ilaç kulanmamı istemiyormuş
Biraz cahiller eşimi öpüyo bana diyo ki kıskandın mı ya o benim eşim seninde oğlun neyini kıskanabilirim benim ailem her konuda beni hep düşünüyolar şu an bile ama işte ben bunlarda böyle olur dedim ama malesefOda icin icin üzülüyordur ben eminim , ama erkekler daha mantıklı yaklaşıyor. Degistiremeyecekleri durumları kafalarından uzaklaştırmaya çalisiyorlar bence. Biz kadınlar daha duygusaliz tum ayrintilar kafamizin icinde maalesef... bol bol dua edin insanin yardimcisi ne anasi ne babasi ne esi ki kaynana kayinbaba olsun...
Beklentiniz olmazsa canınız daha az sıkılır
Düşünceli olmalarını beklemeyin
Fıtratlarında yok belli ki yada işlerine öyle geliyor
Yok artık ya bunlara dişli bi gelin lazimmiş yüzüne gülüp inceden inceden laf tikistiran biri lafa bakBiraz cahiller eşimi öpüyo bana diyo ki kıskandın mı ya o benim eşim seninde oğlun neyini kıskanabilirim benim ailem her konuda beni hep düşünüyolar şu an bile ama işte ben bunlarda böyle olur dedim ama malesef
Bu mu çok anlayışlı hep sizin yanınızda olan eş? Kolunuz bacağınız kırılsa doktora gitmek için izin mi isteyeceksiniz kocanızdan? İzin vermiyorum dese evde acıdan bayılacak mısınız? Ne vicdansız adam bu, kadın ölü doğum yapmış tedaviye ihtiyacı var ama beyimiz uygun görmüyor doktoru tedaviyi.İşte ben bunu yapamıyorum daha neler neler yaşadık onlarla alakalı ama eşim eve gelince herşeyi unutur siler lafını bile açmaz ama ben ya ağlarım ya da suratımdan belli olur psikologa gitmeyi düşündüm ama eşim izin vermiyor ilaç kulanmamı istemiyormuş
Peki bundan esinin haberi var mi ?Evlilkle ilgili hiç bir sorunum yok ufak tefek şeyler dışında ama eşimin ailesini hayatımdan tamammen silmek istiyom yani onları düşünmemek yaptıklarını düşünmemek ama yapamıyorum
Beddua etmeyeceğim beddua etmeyeceğim beddua etmeyeceğim.. çok ağır şeyler yaşamışsınız konu sahibi başınız sağ olsun Rabbim cennetinde buluştursun siziYa tabikide koyabilir sadece benim çocuğuma özel bi isim değil bana sadece doğuma gitmeden önce yaşadığın abarttığın kadar büyük bişey değil dedi sonra bi öğrendim ki gitmiş o ismi koymuş
Cahil değiller salt kötüler..Biraz cahiller eşimi öpüyo bana diyo ki kıskandın mı ya o benim eşim seninde oğlun neyini kıskanabilirim benim ailem her konuda beni hep düşünüyolar şu an bile ama işte ben bunlarda böyle olur dedim ama malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?