Bana akıl verseniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında laf da edemiyolar bana görümcem mesela karışmaması gereken şeylere karışıyodu en son sana ne ya annen söylesin bunu bana sen niye karışıyon dedim bu seferde tutuştular bana yalvarıyolar eşime söylemeyim diye

Çünkü daha önce de gittim daha önce de ilaç verdi bu konu olmadan önce sürekli uyuyodum konuşmak istemiyodum kimseyle

Hanımlar bir sakin olsak da tartışmasak mı acaba?

Bence toptan silin bei para etmez, berbat ,insanlar.. Yani anlayamıyorum, akrabanın beşikte ölen bebeğine vereceği başka işimden başka isim yok mu çocuğuna koyacak? Bir de acaip bir kafa, ölmüş bir bebeğin ismini insan çocuğuna neden verir?Aile boyu hasta ve garip bu insanlar. Size gelince tekrar başınız sağ olsun. İçiniz soğumayacaksa da açın telefonu görümceye başka isim yok muydu çok mu beğendin nedir diyin. KV zaten beş para etmez ona tüketeceğiniz nefese yazık.

Görümcemle konuşma taraftarı değilim yani muhattap dahi olucak bi insan değil en yakın arkadaşımdı eşimden önce başka görümceme sordum neden koydu diye çok düşündü ona karar verdi dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…