bana Allah aşkına yardım edin

Konu Fake gibi geldi bana... Her İhtimale karşı görüşlerimi Söyliyeyim.. Seni bırakıp giden adam dan Koca olmaz.. Gelse bile geri gider..
Baban arkandaymış,daha neyi düşünüyorsun..???
Bende aynı düşündüm sahte olduğunu çünkü yazdım bende baban var daha ne isterki bir insan arkasında dedim. Ama konu sahibi hala kocamda kocam kocamin ailesi deyince hem sinirim bozuldu hem dedim bu kadın hala nasıl kocam diyor. Daha fazla negatiflesmeden cikmistim gariplik var.

konu fake gibi geldiyse yazma kardeşim ne mallar var ya güya yardımcı oluyorsun
Bu ne üslup madem burdaki kişileri bu şekilde asagilayacaksin ne diye yazıyorsun derdini. Kim zorluyor seni!! Ayıp ediyorsun. .

biri anlatsın ?
erkek mi
sahte mi
terbiyesiz mi
neden banlandı ki?

Ayy çok üzüldüm yaa inanamıyorum böyle insanlardan koru hepimizi allahım. Şansı hak etmiyor bence ama bebegin çok minik hoş kocanin umrunda oldugunu sanmiyorum.dogumda yok simdi yok sorumsuz bencilin tekiymis ondan aile babası falan olmaz ayrilmasin seni yine üzer nasil inanip guvenilir ki tekrar ama bebek var kötü de olsa babası cok güçlü olmalısın çok üstüste gelmiş dertler surtsun burnu beter olsunn

Sen delirmis olmalisin.nasil babasiz buyutecekmisinnnn.ben baba falan gormuyorum ortada.gamster sanki.al cocugunu,ailene sigin ve calisssssssss...

bende babasız büyüdüm. annem her an yanımdaydı çok şükür. dua et sabret ve boşan.. çocuğun için dönme tekrar barışma. huylu huyundan vazgeçmez.

Rabbim ne verirse hayırlısını versin , düzgün insanlarla karşılaştırsın inş. Aminn..
Kardeşim çok üzücü bir durum bebeğiniz daha çok ufak ama onu babasız büyütemem düşüncesi taşıyor gibisiniz..Çok yazık zaten babasız doğmuş 4.ayına gelmiş bundan sonrada babasız olsun kii zaten baba die bişey yok canım ortada düşünme bile bence adam adam olsaymış bunları yapmazmış düşünmene bile gerek yok bence yazık..
Bebeğinizle yeni hayat kurun kendinize çünkü ne kadar pişman olursa olsun bir insan değişmeeeezzzz değişmeyeceeeekkk tekrar hayal kırıklığı yaşamayın derim ben..

konu fake gibi geldiyse yazma kardeşim ne mallar var ya güya yardımcı oluyorsun
Seviye Yerlerde... Senin gibi İnsanların Burda Cirit Atması Çok Üzücü.. Kalitesiz İnsanlara Burası Çok Fazla... 2 Lee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…