- 30 Ocak 2014
- 325
- 67
- 38
- Konu Sahibi amylee000752
Sevgili kardeşlerim arkadaşlarım dert ortaklarım.... öncelikle yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim sonrasında ise sizin acil fikrinize ihtiyacım var. içinden çıkmıyorum. Çok karmakarışığım. Bizim honda arabamız var nişanlımla. Nişanlımın ailesi bize maddi olarak ellerinde olduğu halde destek olmadığı için düğünde yaparız bahanesiyle nişanlım ihtiyacımız olur diye bankadn kredi çekti. gerkirse harcarız ya da yeni araba almak istersek üstüne para koyarız bunu alırız vs düşüncelerle. Ancak nişan masrafları fln derken çektiğimiz 7 milyarlık kredi 5 milyar kaldı. Şimdi iki seçeneğimiz var. Ya bmw alıcaz borcun altına gircez nişanlımın ailesi düğün yapamayız bize destek olundediklerinde bizim borcumuz var diyicez destek olmuycaz ve herşey onların büt,çesi dahilinde onların istediği gibi olacak. Ya da bmw almıycaz. O para bankada duracak. Nişanlım ailesi isteyince vermek zorunda kalacak. Borcunu evlenince biz ödiycez vverdiğimiz parayı geri alamıycaz. Herşeyi de ailesi yapmış olacak. Vee şunu da not düşmek istiyorum bu yaşına kadar ne ettiyse kendi dişiyle tırnağıyla yaptı ailesinin tek bi kuruş desteği olmamıştır. Kv saolsun duygu sömrüsüne bayılan baya bencil kendini düşünen bir insan. Kb yönetir kendisi. Elini versen kolunu kaptırsın. Şimdi biz napalım. Nişanlım bana bıraktı ne dersen onu yapıcam diye. Ama bende korkuyorum. Aldık bmw diyelim. Bunun ailesi biz ödeyemiyoruz deyip sallamaz bizim üstümüze atarlarsa yeni evliyken o kadar borcun altında nasıl ezilecez nasıl yapıcaz bilmiyorum. Lütfen akıl verin.