Bana Aşağıya Yazdığım Cümleyi Açıklar mısınız?

MutluHuzurluBereketli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
3.839
4.899
133
Bir kadının ekonomik özgürlüğü varsa bir şey bilmesede saygı görür, kimse ona bir şey demez. Ben ve kızım gibiler(ev hanımı) köpek gibi her işi yapsak itibar görmeyiz. Bir de yanlış anlama diyor.
O kadar sinirlendim ki! Kızacak bir şey yok mu? Ben bir şey demedim ama kafamda dönüp duruyor cümle. Size söylense siz nasıl tepki verirdiniz? Kayınvalide bana dedi. Ben çalışyorum.

Kimin dedigi önemli mi? Kayınvalide dedi.
Ajitasyon yapıyor.
Kayınpeder buna maddi şiddet göstermiş belli ki.
Ya da cahilce kızım bir işin olsun bizim oğlan da babası soyundan nasıl olsa
anca para kazanırsan değer görürsün diyor. Galiba :işsiz:

Bir kadının ekonomik özgürlüğü varsa bir şey bilmesede saygı görür, kimse ona bir şey demez. Ben ve kızım gibiler(ev hanımı) köpek gibi her işi yapsak itibar görmeyiz. Bir de yanlış anlama diyor.
O kadar sinirlendim ki! Kızacak bir şey yok mu? Ben bir şey demedim ama kafamda dönüp duruyor cümle. Size söylense siz nasıl tepki verirdiniz? Kayınvalide bana dedi. Ben çalışyorum.
Biraz dogru ama size laf sokmak icin söylememis bence. Kendi kendine kahırlanmis gibi bisey kaldiki hakli. Bence sonuna kadar hakli ev hanimlari hicbi zaman hakettigi degeri görmüyo grrci calisan kadin da gormüyo da.

Kadın doğru söylüyor sizi de övmüş bence neye kızdınız Allah aşkına....

Back
X