bana "at gibisin" dedi.

perimasali8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
64
7
1
45
gerçekten insanları tanıdıkça yalnızlığı seviyorum.
akşam üzeri arkadaşlarla toplandık bayan arkadaşlarla.şaka yollu kilodan boydan konuşuyoruz.bayan arkadaş bana " senin boyun kilon gayet güzel" dedi.ben de "tabi güzelim" dedim şaka yollu.başka bir bayan arkadaş da "evet at gibisin" dedi bana.boyun standart üstü 178.bu arada.ben de salak salak kaldım öyle "hmm evet öyleyim "dedim geçiştirdim ama içime oturdu.hazırcevap olamıyorum işte kıramıyorum insanlrı ama onlar beni kırıyor.keşke biraz daha özgüvenli olup uygun bir cevap verebilseydim ne diyebilirdim mesela orda o anda ki

Kötü niyetle söylememiş sanki. Bazı insanlar bunu iltifat olarak kullanır. Hem at çok güzel bir hayvandir.

Annemin bir arkadaşı beni her gördüğünde "maşallah maşallah at gibi kız maşallah" der. Aynen bu kalıpla

İltifat etmiş arkadaşınız. Eli yüzü düzgün, boyu kilosu fiziği yerinde yaradanın torpil geçtiği hanımlar için kullanılan ilginç bir iltifat at gibisin demek.

İltifat o iltifat.
Banada kendi benden genç bekar kilosu olan bir iş arkadaşım
Senin popon sarkık dedi yaa :) :)

Halbuki hiçççç alakası yok.
Sonra da 2 gün sonra işten ayrıldı.
Bi cevap bulup veremedim,içimde ukte kaldı :)
Ama hala aklıma geldikçe sinir oluyorum.

Iltifat oldugunu ilk defa mi duyuyotsunuz ? Yoksa egonuzu tatmin mi etmek istiyorsunuz?

Bence bal gibi biliyorsun iltifat ettigini de,
Bir de burdan duymak istemiş gibisin!

sapık mısın deseydiniz olurmuş. Allah aşkına işi gücü bırakıp sizin poponuzu incelediği için işten ayrılmış olmasın

çok aşırı güzel ve uzun bir arkadaşım vardı herkes at gibisin derdi, iltifat yane. hava atmak için mi açtın konuyu.

Bence bal gibi biliyorsun iltifat ettigini de,
Bir de burdan duymak istemiş gibisin!
canım alakası yok.benim moralim zaten bozuk 1 haftadır.ayrıca yüz ifadesi hiç iltifat ettiğini göstermiyordu.neden burdan duymak isteyeyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…