bana "at gibisin" dedi.

Benim de boyum 174 biraz da topluyum. Bugün de bir arkadaşım bana iş yaptığımız sırada "korkunç görünüyorsun" dedi bir çırpıda. Sonra işte "erkek olsam sana yaklaşmaya korkardım sağlam karakterli duruyorsun"a filan bağladı ama çok alındım ben de... İnsanlar bazen nasıl konuşacaklarını bilemeyebiliyorlar. Boşver takılma.

sapık mısın deseydiniz olurmuş. Allah aşkına işi gücü bırakıp sizin poponuzu incelediği için işten ayrılmış olmasın

Soyunma odasında belki gördü ama mesela ben uzun tayt tarzı giyininirim genelde alta....
Laf sokmak için dediğine eminim o kesin....
De hani alakası da yok o ayrı

Bence haklısın hiç hoş değil o kız seni kiskaniyor
Biride kilo aldım diye Tosun gibi olmuşsun dedi !
şu anda beni tek anlayan sen oldun ben öyle hissettim en azından.ya kıskanıyor ya gerçekten çok iriyim.çünkü ara ara der bana.ne kadar irisin sen yaa der.

Kısrak gibi diye bir iltifat duymuştum da at gibi diye iltifatı ben de ilk kez duyuyorum.

Boşverin. Altın yere düşmekle değerini kaybetmez. Kötü niyetle bile söylemiş olsa, sizin değerinizi düşürmez. Biri size kötü bir şey dedi diye öyle olmazsınız. Ama yine de bundan sonraki iltifatlarını dikkatli dinleyin.

Bu iltifat ki :)))
Sevgilim bana her gün at gibisin diyo
Uzun boylu , düzgün fizikli kadınlara denir .

At gibisin iltifat anlaminda soyleniyor. At gibisin - boylu poslu asil gorunuslu. hukumet gibi hatun - yine boylu poslu gosterisli. Tas gibi hatun - SIKI vucutlu

banada bodur tavuk her daim piliç diyen olmuştu ne yani ben tavuk muyum daha kötüsü bodur muyum

Türk dil kurumunun sitesinde vücudu iri yarı olan kadın yazıyor yalnız

Benimde boyum 175 ve yapılı biriyim
Çok duyarım bende bunu.
Alınmıyorum artık. . Ama zayıf olmayı isterdim. Dönem dönem kilo verdiğim oluyor çok mutlu oluyorum o zaman. . At olmaktan çıkıp uzun ince oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…