- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
- Konu Sahibi perimasali8
-
Kendimi senin yerine koydum da ben cok bozulurdum benim boyum 174gerçekten insanları tanıdıkça yalnızlığı seviyorum.
akşam üzeri arkadaşlarla toplandık bayan arkadaşlarla.şaka yollu kilodan boydan konuşuyoruz.bayan arkadaş bana " senin boyun kilon gayet güzel" dedi.ben de "tabi güzelim" dedim şaka yollu.başka bir bayan arkadaş da "evet at gibisin" dedi bana.boyun standart üstü 178.bu arada.ben de salak salak kaldım öyle "hmm evet öyleyim "dedim geçiştirdim ama içime oturdu.hazırcevap olamıyorum işte kıramıyorum insanlrı ama onlar beni kırıyor.keşke biraz daha özgüvenli olup uygun bir cevap verebilseydimne diyebilirdim mesela orda o anda ki
Kısrak gibi diye bir iltifat duymuştum da at gibi diye iltifatı ben de ilk kez duyuyorum.
Boşverin. Altın yere düşmekle değerini kaybetmez. Kötü niyetle bile söylemiş olsa, sizin değerinizi düşürmez. Biri size kötü bir şey dedi diye öyle olmazsınız. Ama yine de bundan sonraki iltifatlarını dikkatli dinleyin.
Sılaaaaaaaa.Türklerden at gibi hatun kim var?Hımm.Mesela Işın Karaca,başka başka aklıma gelmiyor
Ben de böyle bilirim.Kısrak gibi iltifattır,at gibi kötü manadadır.
İri yarı ama hatları özellikle yüzü ve gülüşü kaba saba olan kızlara söylenir.At gibi yerine "kazulet" kelimesi de kullanılır.
Artık iltifat olmuş anlaşılan ama benim dilim varmaz at gibi demeye.
Ben bir de katana gibi duymuştum
Evet o da var :)
Burada iltifat sanılan "at gibi" yerine belki "ceylan gibi" demek daha doğru olurdu.
At gibisi iyi bir şey. Ben mi yanlış biliyorum. Yani gösterişli kadinlara deniyor benim bildiğimgerçekten insanları tanıdıkça yalnızlığı seviyorum.
akşam üzeri arkadaşlarla toplandık bayan arkadaşlarla.şaka yollu kilodan boydan konuşuyoruz.bayan arkadaş bana " senin boyun kilon gayet güzel" dedi.ben de "tabi güzelim" dedim şaka yollu.başka bir bayan arkadaş da "evet at gibisin" dedi bana.boyun standart üstü 178.bu arada.ben de salak salak kaldım öyle "hmm evet öyleyim "dedim geçiştirdim ama içime oturdu.hazırcevap olamıyorum işte kıramıyorum insanlrı ama onlar beni kırıyor.keşke biraz daha özgüvenli olup uygun bir cevap verebilseydimne diyebilirdim mesela orda o anda ki
Tay gibisinde derler at mi iyi tay mi daha iyi bilmiyom ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?