Bana Babanzı anlatn.....

hani eski maslalarda derler ya bir duağı yerde bir dudağı gökte kapkara bir adammış diye babam benim için hep o kocaaaamaannn adamdı :) arap olmasının verdiği o iri yarı hali, kapkara ten rengi ile- ki iyiki ona çekmişim- o benim masal kahramanım.. benim gözümde onun yapamayacağı hiç birşey yok.. küçük yada büyük her sorunun çözümü o benim için :) çocukken mutfak takımlarım öyle çoktu ki, artık kayboluyorlardı.. bende çocuğum akıl işte oturdum bir gece boyunca ağladım.. hepsi kaybolacak hiç kalmayacak diye.. ertesi gün babam marangoza gidip tahta ve sunta aldı.. bana elleriyle küçük bir mutfak yaptı :) bardaklar için dolaplar, tencereler için asma yerleri :) sonrada beraber oturup oyun oynamıştık:) benim biricik babam kocaman babam :) Rabbim onu başımızdan eksik etmesin..

Topigi gorunce gözlerime yas doldu.. rabbim uzun ömürler versin babam benim hayatimin kaynagidir

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Benim babam hayatimdaki en mukemmel erkektir ilk erkegimdit
tek kahramanimdr en iyi arkadasimdir sirdasimdir
mukemmel biridir benim babam benim enbkiymetli hazinemdir
onsuz bi zman dusunemiuorm evlendim cokta uzakta degilim ama
baba evimi babami heran ozluyorum
esimin ona benzemesini cok isterdim
her zorluga gogus gerer benm babam bize baba degil arkadas dost olur her zmaan

Benim babam şayet amcam olsaydı,amcalarmın arasndan yine onu çok severdim.
Benim babam herşeym.o olmazsa olmaz.
Babam çok saf temiz kalplidir.annem tam tersi:)))
Buyüzden annem ile babam tartşsa hemen babamın tarafında olurduk.:)
Bir işci maaşı ile 4 çocuk ve eve bakan,işyernde ymeyip bize getiren.
Okulda ac kalmyalm dye yol parasını 4 e bölüştren müthiş insan canım kanım.
Şmdi o günlere bktkça baba neymiş anlıyorum.istiyorumki ben ölmeden o ölmesin.yoksa ben yapamam.

Canım babam.hala da yardım ediyor bize.istese çalışmaz.hala evlatlarının derdinde .hiç zevkini düsündügünü görmemişizdir.yazaqken bile gözlerim doluyor.babamı çok özledim.ayrı şehire geldm.

Babamdı, babaannemin korkusundan kızını görmeyen insan!!
Yaşasaydı da göremiyecekti belki de..yine de yaşasaydı keşke.
ağzım dolu dolu baba deseydim..yolda bile karşılaşsak nasılsın diyebilseydim.

O dedigin sevgiye o kadar hasretimki.benm kadar kimse kahrolamaz derdim.biz 5 kardesiz ben 26 yasindyim 2 yavrum var.en kucukleriyim.babami ben annemin karninda 7.5aylikken kaybetmisiz bu aciyi babasiz oldugumu anladimdan beri yasiyorum ve sanirim olene kadarda yasiyasam.cunki tarifi yok bu dunyada bole bi sevgi yasayamicam.keske yalan deseler die hala bekliyorum sanki olmemiste beni kandrmislar gibi cok uzuluyorum bazen neden diyorum.allah annemin yasadigini bana benim yasadigimi cocuklarima yasatmasin.baba demek nasil birseydi keske bi kackez soyleyipte sarilipta o sevgiyi5 dk bile yasayabilsem nasil bbi seydr kimbilir.nese devam edemicem iyi geceler rabbim tum babalari,annekeri evlatlarina bagislasin.o sevgiyi anlatan olursa en azindan ogreniriz tatmasakta.

Saf kalpli,çocuklarını çok seven
Bazı sorumsuz davranışları olsada yinede seviyorum onu Allah başımızdan eksik etmesin

Benim babam hicbizaman sevgisini gostermedi.hic sarildigimizi hatirlamam.kendini dusunen bencil biridir aramaz sormaz. Yasadiklarimi ben bilirim.. Allah islah etsin

çok özledim babamı.3.5 ay oldu kaybedeli.alışamıyorum yokluğuna.telefonda bile olsa sesini duyamamaya.
annemle aralarında 2 sene bile yok.o da annemin yokluğuna dayanamadı biliyorum.
ben şimdi ikisine de hasretim.
çok ama çok zormuş ana babasız kalmak.

benim babamm.... ah ah...aslında iyidir anneme çok düşkündür annem bize biraz fazla ilgi gösterse heemen kıskanır anneme küser ama hiç anlaşamadık babamla ne yazikki sıkıntıya düştüğümde onu aradığımda bana sırtını döndü yolda bayılıp gözümü hastanede açtığımda ilk işim babamı aramak oldu ama o iyi yapmışlar sana diyip yanıma gelmeyi bırak bu lafları duymak zorunda kaldım.... işte o andan sonra baba içimdeki herşey koptu artık size hiçbir şey anlatmıyor abim gözünün önünde kafama sandalye fırlatıp benim parmağımı kıracak derecede beni dövdüğünde karşımda güldüğünü unutmucam baba ...ama herşeye ragmen babamsın

Babama yıllarca aşık oldum annemi aldattığımı bile düşündüm. Hiç kucağından inmedim onun. Annemle kavga ederken ara yol bulan oydu. Hala da öyle. İyi ki var canım babam..

babam anlatılmaz yaşanır

Anne babasini ufacikken kaybetmis, kardesi bile olmamis aile sevgisi hic tatmamis gozunu acmis calismaya baslamis babam, detay hic anlatmaz belki üzülmemizi istemez hayat benim icin cok zordu der,ama..der devam eder ;Allah cektigim sikintilarin mükafatini bana bu güzel aileyi nasip ederek verdi der, aile nedir bizle tatdigi icinmi bilmem bize herseyini adadi üç cocugunu gözünden sakindi hepsini okuttu " yavrum ben sizi kimseye muhtac etmem" en cok kullandigi cümleydi etmedi de..cok agir hastaliklar atlatti, kanser oldugunu ogrendikten sonra sabah erkenden yine siradan bir gun gibi kalkip işe gidişini odamin penceresinden izledigim gunu asla unutmam o zaman soylemistim dünyanin en fedakar babasi benim babam..

Babam..Beni çıkarsız seven,koruyan ve hiç üzmemiş olan tek insan.Annemden bile çok severim onu..Son çocuk olduğum için çabuk kaybettim onu..

Babamdan ve kaynanamdan nefret ediyorum
Kaynanam huzur vermedi
Babam da hep kucumsedi

Babam bize ne cektirdiyse 10 katini cekmeden olemesin.
Hala da annecim cekiyo gunahkar adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…