bir kız evladın hayatında babanın yeri hep ayrıdır.
o benim canım babam
ben onun "baş belasıyım":)
evlendin yine kurtulamadım senden der durur.
hayatım boyunca hep en çok babamı kırarım korkusuyla yaşadım.
belki de hep en çok onu kırdım.
isteklerime baba kalbiyle hayır dedikçe
ben asiliğimle hep karşı çıktım.
"seninle gurur duyuyorum" lafını ağzından duymak
hayatımın en büyük ödülü oldu.
bazen parlar aniden,
bazen çok acımasız, düşüncesiz olmakla suçlarım onu.
ama babamdır işte canım babam.
hayatımdaki yeri apayrıdır.
Allah başımızdan eksik etmesin.
canımmm benzer şeyleri ben de yaşadım iyiki tepki göstermiş babam diyorum şimdi herşey düzeldi nişanlıyım ve ailem cok mutlu.. aileler her zaman bizim için en iyisini düşünüyor bazen kızsak da küssek de nefret de etsek eninde sonunda dedikleri cıkıyor.. kıymetlerini bilmek gerekBen buraya tekrar yazmak istiyorum.
Eski mesajımda ne yazdım hatırlamıyorum ama muhtemelen kötü şeylerdir.
Şimdi pişmanım babam hakkında öyle düşündüğüm ve yazdığım için.
Çünkü o biliyormuş da istemiyormuş o adamı, biliyormuş mutsuz olacağımı başından beri. Onu dinleseymişim keşke. Çünkü o hep iyiliğimi düşündü o yüzden kızdı, bağırdı belki bana belki sinirlerine hakim olamadı ama beni sevdiğini artık biliyorum. Geç oldu ama bunu onu kaybetmeden anladığım için çok mutluyum. Umarım ailem ile beraber daha upuzun yıllar bu mutluluk içerisinde yaşarız
Benim babam biraz sinirlidir. Birisi kılımıza zarar verecek olsa dayanamaz, kıyametleri koparır. Aynı zamanda kıskançtır daAma bizi hep korur kollar, bazen sinirlenip kızsa sabaha kadar uyuyamaz, ertesi gün gelir gülümser. Ben bazen beceremiyorum babalığı der ama çok iyi bir babadır aslında, bizim başımıza bir şey gelirse yanımızda olamaz diye geceleri dışarı bile çıkmaz, hep bizi düşünür canım babam benim
Ve son olarak siz siz olun eğer aileniz, babanız birisiyle olmanıza bu kadar karşı çıkıyorsa onlara kızmayın, çünkü onlar iyiliğinizi düşünüyorlar...
canımmm benzer şeyleri ben de yaşadım iyiki tepki göstermiş babam diyorum şimdi herşey düzeldi nişanlıyım ve ailem cok mutlu.. aileler her zaman bizim için en iyisini düşünüyor bazen kızsak da küssek de nefret de etsek eninde sonunda dedikleri cıkıyor.. kıymetlerini bilmek gerek
Allah babanıza uzun, sağlıklı ömür versin inşallah... Çok şanslısınız değerlerini bilinBu başlığı daha önce hiç görmemiştim.
Çoğu yazıyı burnumun direği sızlayarak, gözyaşlarımla okudum.
Allah ana babamıza ömür versin, başımızdan eksik etmesin. Babası vefat eden arkadaşlarımıza da sabır versin..
Öyle bir babaya sahibim ki 4 çocuğuna birden şiirler yazan.. Her büyüdüğü yıla ait fotoğraflarını cüzdanında taşıyan..
Evlendiğim gün hüngür hüngür ağlayan..
Evde en çok senin sivri dilinden çektim ama en çok da sana güvendim diyerek beni gururlandıran babam..
O kadar duygusaldır ki başımı okşarken saçlarımı avcunun içine alıp koklar.
Rabbim ne olur sen uzun ömürler ver.
Allahım bizi birbirimizden ayırma!
Amin arkadaşım...Canımdır benim..
Her sabah uyandığımda bi bakarım nefes alıyor mu diye..
bi sabah uyanıp onu yatağında ölü bulmaktan çok korkuyorum..
her yıl yaşının ilerlediğini farkettikçe korkuyorum..
varlığı yeter, gölgesi yeter..
Rabbim başımızdan eksik etmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?