Bana Babanzı anlatn.....

babam benim canım fadakardır bizsiz bir lokma dahi geçmez boğazından bize en güzelini sunan babam hep başımızda sağ ol inşallah

okurken kendimde sizi gördüm baba ne yaparsa yapsın candır

Canımdır benim..
Her sabah uyandığımda bi bakarım nefes alıyor mu diye..
bi sabah uyanıp onu yatağında ölü bulmaktan çok korkuyorum..
her yıl yaşının ilerlediğini farkettikçe korkuyorum..
varlığı yeter, gölgesi yeter..
Rabbim başımızdan eksik etmesin..

Ben buraya tekrar yazmak istiyorum.
Eski mesajımda ne yazdım hatırlamıyorum ama muhtemelen kötü şeylerdir.
Şimdi pişmanım babam hakkında öyle düşündüğüm ve yazdığım için.

Çünkü o biliyormuş da istemiyormuş o adamı, biliyormuş mutsuz olacağımı başından beri. Onu dinleseymişim keşke. Çünkü o hep iyiliğimi düşündü o yüzden kızdı, bağırdı belki bana belki sinirlerine hakim olamadı ama beni sevdiğini artık biliyorum. Geç oldu ama bunu onu kaybetmeden anladığım için çok mutluyum. Umarım ailem ile beraber daha upuzun yıllar bu mutluluk içerisinde yaşarız

Benim babam biraz sinirlidir. Birisi kılımıza zarar verecek olsa dayanamaz, kıyametleri koparır. Aynı zamanda kıskançtır da Ama bizi hep korur kollar, bazen sinirlenip kızsa sabaha kadar uyuyamaz, ertesi gün gelir gülümser. Ben bazen beceremiyorum babalığı der ama çok iyi bir babadır aslında, bizim başımıza bir şey gelirse yanımızda olamaz diye geceleri dışarı bile çıkmaz, hep bizi düşünür canım babam benim

Ve son olarak siz siz olun eğer aileniz, babanız birisiyle olmanıza bu kadar karşı çıkıyorsa onlara kızmayın, çünkü onlar iyiliğinizi düşünüyorlar...

Son düzenleme:
canımmm benzer şeyleri ben de yaşadım iyiki tepki göstermiş babam diyorum şimdi herşey düzeldi nişanlıyım ve ailem cok mutlu.. aileler her zaman bizim için en iyisini düşünüyor bazen kızsak da küssek de nefret de etsek eninde sonunda dedikleri cıkıyor.. kıymetlerini bilmek gerek

kesinlikle. artık hiç kırmıyorum zaten onaylamadıkları biriyle olmam

İyi ki benim babamsın. Seni hiç bir zaman kaybetmek istemiyorum babacım. Sen sigara kokuyorsun diye sigara kokusunu çok severim ben. Burnum hep senin dumanlı kazaklarını arar, sarılmak isterim, sarılırım. Seni çok seviyorum. Lütfen beni asla terk etme. Doğduğumdan beri en iyi şekilde benle ilgilendin. Beni en iyi şekilde büyüttün, oynadın, satranç öğrettin, filmler izlettin, derslerimi bir sene sonrasının müfredatını katarak çalıştırdın. Sen benim hep iyiliğimi istedin. Sana layık bir çocuk olmak istiyorum babam. Seni kırdığım, üzdüğüm için çok özür dilerim. Senin için doktor olacağım, sırf sen doktor olmana rağmen doktora gitmek istemediğin için. Sen olmazsan ben kime sarılır kimin kalbini dinlerim güvenle. Kime öpücük atarım. Her şeyimsin sen benim. Annem ve sen, her şeyimsiniz. Sana sevgim her gün kat be kat artıyor. Değerini gün geçtikçe daha çok anlıyorum. İyi ki varsın.

biz 3kiz kardesiz ve cok duskunuz sukurler olsun. dedem yeni vefat etmisti 2ablam ve babam dordumuz dedemin hac videosunu izliyoduk hep beraber. o an nasil bi aci hissettim tarifi yok dedem icin hepimiz babamda oturup sarilip agliyoruz. babama sordum baba acisi nasil bisey baba dedim. babami hic unutamam cok kotu cok canim yaniyo demisti ve hepimiz sarilip agladik. allah o aciyi kimseye yasatmasin seni cok seviyoruz babam

istediğimi almam der sonra dayanamaz yine alır.. öyle koca yürekli bi adam benim babam

Bu başlığı daha önce hiç görmemiştim.
Çoğu yazıyı burnumun direği sızlayarak, gözyaşlarımla okudum.
Allah ana babamıza ömür versin, başımızdan eksik etmesin. Babası vefat eden arkadaşlarımıza da sabır versin..

Öyle bir babaya sahibim ki 4 çocuğuna birden şiirler yazan.. Her büyüdüğü yıla ait fotoğraflarını cüzdanında taşıyan..
Evlendiğim gün hüngür hüngür ağlayan..
Evde en çok senin sivri dilinden çektim ama en çok da sana güvendim diyerek beni gururlandıran babam..
O kadar duygusaldır ki başımı okşarken saçlarımı avcunun içine alıp koklar.

Rabbim ne olur sen uzun ömürler ver.
Allahım bizi birbirimizden ayırma!

Allah babanıza uzun, sağlıklı ömür versin inşallah... Çok şanslısınız değerlerini bilin

Amin arkadaşım...

Kucuklugumden beri senden kurtulmanin hayalini kurarak yasadik baba. Bize hayati zehir ettin evlendim oh kurtuldum dedim maalesef yine senin yanina geldim. Inan dunyanin en kotu kocasi bile senden daha iyidir bunu anladim. Baba demek bile gecmiyor aslinda icimden sen bize babalik yapmadin ki

Sevdiğini belli etmeyen, ama evlatlarını canından çok sevdiğini bildiğim bir babam var.
Çok sessizdir, sakindir. Kimseye bi zararı dokunmaz.
Allah başımızdan eksik etmesin. Babamın yeri bambaşkadır bende.

birakıp gitmiş,20 yıl sonra gelmiş,zorunlu gelmiş,yurtdışında hiç haber alınmamış,sonra gıtmiş,sonra elden ayaktan düşünce gelmiş,yüzünü bile görmuyorum,iyi anlatabıldınmı bilmem,yeğenım babasıda böle,5 yılda bır gelir,5 dk durur,gider

Baba sözcüğünü anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor.... Keşke eşim de babam gibi olabilse desem yeterli olacaktır belki....

Babam demek bende büyük bir aşk + öfke karışımı demek. Babamı o kadar seviyorum ki başı ağrısa dünyam yıkılıyor yüzü gulse guluyorum sarılınca bulduğum huzur tarifsiz, evli barkli oldum hala babama sarılır yatarım
Ama anneme yaptıkları , eskiden bizi terk edip gidişleri başka kadınlarla olan ilişkileri vs vs..
Ne ofkem azalıyor ne sevgim karmaşık bisey vesselam, Allah basımizdan eksik etmesin..

Insan babasına sarilinca ne hisseder..baba nasıl kokar..gercekten cok merak ediyorum..isterdim ki benim babam şöyle idi diye baslayan cumleler kurmayi..annem desem sayfalar dolar lisanim yetmez anlatmaya..ya baba..ne alfabe kaliyor ne cumleler..ne de bir hal onu anlatmak icin..dilim lal oluyor,derin bir sessizlik ve kasvet sarıyor ruhumu.. baba demek korkulacak kacilacak evden uzaga gidince ohh bee demekten oteye gecemedi ne acı ki..sahi baba ne idi..babalar gununde bile rahmetli anneme sarildim ben..ii ki vardin gül kokulu kadın..mekanin cennet olsun..baba diyorum ici bos ve aci dolu..actigin yaralar hic kapanmayacak..hayata yenik basladik..hayallerimiz alindi elimizden katledildi umutlarimiz hunharca...bölük pörçük ozguvensiz bir sekilde yasamak kaldi bize...teşekkürler(!)

Son düzenleme:
Dirisi bir işe yaramıyor bari ölse de ölüsü işe yarasa dediğim zat.
Sevgisinin eksikliğini hissedenlerle hiç empati yapamadım, yapamam. Tanımadığım insanların ölümüne bile üzülen hatta şehit haberlerinde ağlayan ben, kaç kere ölse gerçekten ne hissederim diye sordum kendime, ölmüş gibi düşündüm ama ı-ıh göz yaşarması şöyle dursun, her hangi bir his gelsin diye bekledim.
Yarım mıyım? Hayır. Eksik miyim? Hayır. Nötr, sanki yoldan geçen biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…