BANA BAYRAM GELMEDİ :(

mirkaramir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
209
61
98
Merhaba arkadaşlar benim de bir derdim var yardımcı olursanız çok sevinirim. Ramazan bayramında nişanlanmıştım. Nişanlım ve ailesi Kırklarelnde yaşıyor biz İstanbulda. Bide bayramda kız tarafına ziyarete gidilir. Onu da geçtim ben nişanlımı görmek vakit geçirmek istiyorum. Kendisi bir hafta önce iş başı yaptı ve bayramın 3. 4 . günü çalışıyor. İlk gün bir kaç saatliğine de olsa gelin ya da babanda çalışorsa sen gel diyorum bakacağız belki falan diyor. Ve ben çok üzülüyorum bu duruma. Ailem soruyor gelecekler mi diye. BEN NİŞANLIMA NE DEYİM NASIL DAVRANIYIM SİZCE TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VARR :(

Ailesiyle gelmeli cok sacma sonucta 2 gun evde nisanlin daha simdiden aileni saydirmazsan sonra cok basil agrir..

gelmezlerse ben nasıl davrancam nasıl bir tepki koycam onu bile kestiremiyorum tatsızlık da olsun istemiyorum

sordum babam çalışabilir diyor. tamama akşam gelip dönün diyorum ya da sen gel diyorum ona bile net cevap yok
Ailesinin işi varsa belki zorlayamaz onları ama en azından kendi çıkıp gelsin.Haklısın ben olsam bende üzülürdüm,hiç özlemiyor mu seni? Öyle de bakalım sen,hadi bayramı geçtim beni özlemiyor musun sen,madem 3 ve 4.gün çalışacaksın,ilk gün fırsatın var neden gelmiyorsun de.

Eger maddi bi sikintilari yoksa, hastalik yoksa veya cok onemli bi sebebi.. gelmeleri lazim. Adettir bu. Ayiptir cunku. Nisanliniza bunu belirtin. Aileniz de bekliyormus.

Ay insaf ya adamlar aynı sehirde gelmeye üşenmiyorlar ya. Istanbul Kırıkkale arası kaç saatlik yol Bayram günü insanlara eziyet etmeye hiç mi vicdanınız sızlamıyor. Şimdi nişanlım yok Bayram gelmiyor diyorsunuz evlenince ailem uzakta Bayramdan tat almıyorum dersiniz. Insanoğlu nankör. Hi sevmiyorum elâlem ne der olayını. Elâlem için adama o yolu çektir peh

Ay insaf ya adamlar aynı sehirde gelmeye üşenmiyorlar ya. Istanbul Kırıkkale arası kaç saatlik yol Bayram günü insanlara eziyet etmeye hiç mi vicdanınız sızlamıyor. Şimdi nişanlım yok Bayram gelmiyor diyorsunuz evlenince ailem uzakta Bayramdan tat almıyorum dersiniz. Insanoğlu nankör. Hi sevmiyorum elâlem ne der olayını. Elâlem için adama o yolu çektir peh
ben elalem ne der diye bir şey demedim ki kırklarelinde oturuyorlar arabalar var ve mesafe 3 saat

Ailesinin işi varsa belki zorlayamaz onları ama en azından kendi çıkıp gelsin.Haklısın ben olsam bende üzülürdüm,hiç özlemiyor mu seni? Öyle de bakalım sen,hadi bayramı geçtim beni özlemiyor musun sen,madem 3 ve 4.gün çalışacaksın,ilk gün fırsatın var neden gelmiyorsun de.
seni sevdiğimi özlediğimi bilmiyor musun diyor o bana küsüyor tavır yapıyor

seni sevdiğimi özlediğimi bilmiyor musun diyor o bana küsüyor tavır yapıyor
Küsüp tavır yapması gereken o değil sensin aslında.3 ve 4.gün çalışacak demişsin,bu durumda bayramın 1. ve 2. günü müsait demek ki.2 gün boş zamanı varken neden gelmiyor.Bildiğim kadarıyla 2 yada 3 saatlik bir yol var aranızda,yani uzak değil o kadar.Bence gelmezse tavrını koymalısın.

Back
X