- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi mirkaramir
Mahalle baskisi protokol o bu ne der formalite adet vb...alakasi yok konunun bunlarla ...bu sevip saymaktir deger vermektir onemsemektir ...sabir cekiyorum bos konusanlara..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oldurmazsan beni ailenin evine sokamazsın, sen benim ailemi saymıyor musun deNişanlımada söyledim ailesine de hala bakarız olabilir olmayabilir net bir cevap ok ben napcam![]()
Bizde bayramda erkek tarafi gelir. Ayrica kiz tarafina kurban bayramı icin koç getirilirMerhaba arkadaşlar benim de bir derdim var yardımcı olursanız çok sevinirim. Ramazan bayramında nişanlanmıştım. Nişanlım ve ailesi Kırklarelnde yaşıyor biz İstanbulda. Bide bayramda kız tarafına ziyarete gidilir. Onu da geçtim ben nişanlımı görmek vakit geçirmek istiyorum. Kendisi bir hafta önce iş başı yaptı ve bayramın 3. 4 . günü çalışıyor. İlk gün bir kaç saatliğine de olsa gelin ya da babanda çalışorsa sen gel diyorum bakacağız belki falan diyor. Ve ben çok üzülüyorum bu duruma. Ailem soruyor gelecekler mi diye. BEN NİŞANLIMA NE DEYİM NASIL DAVRANIYIM SİZCE TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VARR![]()
Merhaba arkadaşlar benim de bir derdim var yardımcı olursanız çok sevinirim. Ramazan bayramında nişanlanmıştım. Nişanlım ve ailesi Kırklarelnde yaşıyor biz İstanbulda. Bide bayramda kız tarafına ziyarete gidilir. Onu da geçtim ben nişanlımı görmek vakit geçirmek istiyorum. Kendisi bir hafta önce iş başı yaptı ve bayramın 3. 4 . günü çalışıyor. İlk gün bir kaç saatliğine de olsa gelin ya da babanda çalışorsa sen gel diyorum bakacağız belki falan diyor. Ve ben çok üzülüyorum bu duruma. Ailem soruyor gelecekler mi diye. BEN NİŞANLIMA NE DEYİM NASIL DAVRANIYIM SİZCE TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VARR![]()
Bayramin 1 ve 2. Gunu calismiyor maddi durumlarnda bir sikinti yok ve planlari olup olmadigini en basta sordumİyi de adam çalışıyorsa napsın ?
Hem belki onların adetinde yok böyle şeyler ?
Hem belki otobüs bileti alacak durumları yok şu anda ?
Ya da başka bir seyahet planları vs bar
Adetlerle hayatı zindan etmeyin
Koc falan istemem zaten gelmeleri yeterli benm icinBizde bayramda erkek tarafi gelir. Ayrica kiz tarafina kurban bayramı icin koç getirilir
Teşekkür ederimAyrildiniz yanı ?
Bayiliyorum sizin gibi kadınlara .
Teşekkür ederimHayırlısı oldu sonrasında şükrettim bittiği için.gerçekten kötü bi durumdu ilk bayram herkes damat bekliyo annem ve anneannem çorap falan almışlar damada özel yemekler yapılmış beyefendi ortada yok ,baştan böyle yapan evlenince hiç saymaz ,ondan ne hediye ne bişi bekleyenvar sadece gelip el öpecek bu kadarı da zor geliyorsa kendibilir dedim ilk gün çıkardım yüzüğü telefonlarını açmadım 3.gün teşrif etti
Başka şeylerde vardı gözüme batan sanırım bu tuzu biberi oldu üstelik düğüne 40 gün vardı dediğimgibi hayırlısı oldu, sizde ezdirmeyin ailenizi açıkça söyleyin nişanlınıza ailem bekliyor en azından sen gelmelisin yoksa sorun olur diyim benceKeşke sizin kadar kararlı olabilsem . Tebrik ediyorum sizi. Düşünüp, kavga edip tekrar devam etmemissiniz. Şahane vallahi . Ben olsam yapamazdim galiba .
anormallik demeyelim farklı bakış açısı. ego meselesi değil bayramda sevdiğiniz yanınzda olsun istemez misinz?
Neden burnundan getiriyimYanımda olsun diye onun burnundan getireceksem ya da bunu bahane edip terk edeceksem istemem
Insallah bu sekildeolur hep bi umut :)Gelebilseler ailecek guzel olur ama ailecek gelemiyorlarsa nisanliniz sizi gormeye gelebilir.
Sizde onun ailesinin bayramini kutlarsiniz ya kucuk bir hediye ya da telefonla olur biter.