bana beni anlat

Anti-Bakteriyel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
873
846
103
15 yıllık arkadaşıma 3 4 saatlik yazışma arasında ayak-el ojeli fotograf attı ayakların ne çirkinmiş kız senin dedim.
3 gün sonra bana internetten kıtalara göre ayak biçimleri attı benim ayak latin seninki hanki ırk dedi ben de latin ile kuzey amerika arasında gittim geldim emin olamadım şu an dedim.
ayak fotografları atınca ben de sen ne ayaksın diye espiri yapacaksın sandım dedim güldü . ayy sen yoksa ayakların çirkin dedim diye alındın mı bebeğim dedim . o da ilk defa sen begenmedin kuaförler arkadaslr herkes begeniyor ben kendi ayaklarımı begeniyorum dedi o yuzden senin söylemini pek önemsemedim dedi .
sen alınmışsın farketmeden kırmış olabilirim dedim( şurada itiraf etmeliyim makyajlı güzel giyindiği resim atıyor işte kızının resmini atıyor ayak ayak üstüne atmış telefonla konuşurkenki fotosunu işte gittiği yerleri anlatıyor çevresindeki insanlara karşı alaycı konuşma tarzlarını anlatıyor yani kısacası ben artık çok kültürlüyüm hala eskisi gibi bakımlı havalıyım edalarında takılıyor sanki ben mağarada yaşıyorum ben bunu sezdiğim için şakayla karışık ayakların ne çirkinmiş dedim bakalım gerçekten egosunu törpüleyebilmiş mi diye kontrol etmek istedim çünkü daha ergen yaşlarımızda annesinin hizmetçi olduğunu saklamış ve annesinin böyle bir işte çalıştığını bize yıllarca söylememiştir annesinin cüzdanını çalıp kuaföre giyime yemeye harcardı sırf burnu yere düşmesin diye )
konuşmamızın devamında bazı insanlar kötü şeyler söylemeyi tercih ediyor onları da öyle kabul etmek lazım yapcak bişey yok dedi . ben de bazı insanların da özgüven sorunu var haklısın yapçak bir şey yok dedim.
anti çok komiksin biz liseli değiliz cocuk değiliz artık insan kendini geliştirmeli bak çocuk büyütüyosun aile nasılsa cocukta oyle olur sen herkes seni taklit ediyor kıskanıyor sanıyorsun ben kurslara gittim kendimi geliştirdim dedi
ben de üslubuna bakarsan sevinirim farketmeden kırmış olabilirim dediğimde bir yetişkin gibi evet biraz alınmış olabilirim diyebilirdin laf sokarak değil, kimse mükemmel değildir sen yalandan övgü duymaya alışmışsın herkese yukardan bakmaya ve hala yazmaya devam ediyorsun dedim. o hala yazmaya devam etti ok. yazınca sustu devam etmedi.
akşam akşam bela oldu başıma ama böyle olacağını biliyordum da kendine söylemesi gereken şeyleri bana söyledi aslında farkında değil diye düşünüyorum , neden bu şekilde bi konuşma tarzı seçti onu da anlamadım siz bir şey anladıysanız bana anlatın lütfen ve anlaşılmayan bir yer varsa sorun cevap vereceğim inşallah uzun yazdım kusura bakmayın.

Ben ego sorununu ağır ve tahrik içeren konuşmayı daha çok siz yapmışınız gibi gordum sanırım arkadasınız geçmişten bugune bir gelişim göstermiş sizde bunu kabullenme sorunu var 5 dk da bize bile onca geçmişi olan arkadasınızın annesinin hızmetçılığını cuzdan çalıp kuafore geldiğini ne şekil fotolar attığını anlatıp egosunu törpüledimi diye yaptım diyorsunuz hayırdır ego ölçer bir uzmanmısınız ayagın çirkin deyip ne bekliyordunuzki arkadasınız umarım sizi tanır benimde etrafımda böyle kabullenemeyen arkadas dediğim kişiler varsa onlardan uzak olurum aminn

ağır ve tahrik konuşmayı siz yapmışsınız derken neyi kastettiniz ?

bunu yukarda da itiraf ettim zaten evet ben tetikledim diyorum . Sebebi de bakın hayatı dışarıya yansıttığı gibi değil benim bunu yapma amacım da en iyi arkadaşım dediği insana yapması.
Herkesin seni kıskandığını taklid ettiğini sanıyorsun demesine ne demeli peki ? 8 yıldır onunla farklı sehirlerdeyiz ve sık görüşmeyiz telefonda ve hiç sosyal yaşantım hakkında konuşmadım buna ne diceksiniz peki.

gerçekten haklı olduuğnuz bir nokta göremiyorum, acaba siz bekamrsınız ? o evlendi diye belki imrenme flnmı var ? geçmişte yalan söylemişsse sölyemiş niye böyle bir uslup taındınız anlamadım..

gerçekten haklı olduuğnuz bir nokta göremiyorum, acaba siz bekamrsınız ? o evlendi diye belki imrenme flnmı var ? geçmişte yalan söylemişsse sölyemiş niye böyle bir uslup taındınız anlamadım..
Bu olayları anlatma sebebim onun nasıl biri olduğunu anlamanız içindi ben onca hatasına sünger çekmişim o tek hatamda 15 yıllık arkadaşına demedigini bırakmadı o yüzden böyle bir üslup kullandım artık egosunu benim üzerimden sisirmesine müsade edemezdim meğerse içten içe bana bilenen oymuş gayet güzel bir hayatım var evliyim mutluyum çocuğum var İngilizce ogretmeniyim enstrüman çalıyorum kitap okurum gezerim pasif biri değilim ama o 8 yıl öncesinde kalmış bazı şeylere susunca aptal sanıyor insanlar karşısındakini ve dur deme zamanı gelmişti , kaçarak evlenmiş bir cocugu olan eşinden boşanmış biri neden ona imreneyim 8 yıl var arada ben bu boşlukta ne insanlar dostlar tanıdım hayat kurdum. Bir insan 15 yıllık arkadaşı ayakların çirkin dedi diye küsmez kaldiki o benim çirkin çıktığım fotoğrafı bana atıp atıp gülerdi ben hiç art niyet beslemedim çünkü kendimle barışıgim o ise hep övgü duymaya alismis. Olgun biri olumsuz eleştirilere de açık olmalı bence . Ben ortak arkadaşlarımızla da konuştum bu konuyu . Artık kapattım o defteri herkes onun ukala ve kendini beğenmiş egosu tavan biri olarak görüyor zaten ben sadece karşısındaki insanı küçük görmesine kızdım . Kaldiki herkes her şeyi benden öğrendi diyen birinden zaten umutlu değilim dedim ya daha önce de ben sadece güzel bir kaç hatıra adına bunca zaman gülüp geçtim. Ama haddini aştı diye dusunuyorum. Bu arada 15 yıllık arkadaşı hakkında böyle düşünmez dediniz ya onlar benim düşüncelerim değil onun ağzından duyduğum şeyler , siz arkadasinizi daha güzel kızlara tercih edermisiniz sırf erkekler daha çok teklif etsin diye ?? Bunu bana söyleyen bile kendisi . Dedim ya artık kapattım bu mevzuyu u şu sadece ona gösterdiğim müsamaha için aptalligima kızıyorum .

o zmaan keşke 15 yıl sürdürmeseydiniz dostluğunuzu.. farklı bir versiyonunu ben yaşıyorum kıskanan taraf benim ve görüştüğümüz yok ama kzıın hayatı o kadar mükkemelki kanserli annesine bakmadı annesi ona ev verdi, çok güzel bir evlilik yaptı işi gücüde yerinde. bir insanın hayatı bu kadar mükkeml olabilirmiya .....ksıkanıyorum ben dürüst olmalıyım ve annesi hep beni ezikler onun evliliğini işini anlatır gözümün içine baka baka ... hayır denk olsak,benim hiç bir şeyim yokki....beni kıskandırıp üzünce ellerine ne geçiyor acaba.

insan 15 yıllık arkadaşı için böyle düşünceler beslemez benim sizin gibi bir arkadaşım olsun istemezdim kesinlikle kendinizi bir sorgulayın bence
Bunlar benim düşüncelerim değil bunlar gerçekler ve onun bana anlattığı gerçekler . Geçmişte olup biten bir şey evet ama o da beni geçmişe göre yargilamadi mı zaten ?
Yukardaki yazıyı yazarken zaten artık arkadaşım değildi bundan sonra o yok hayatımda . Egosunu tatmin edeceği o iyi senin gibi dost bulunmaz dediği arkadaşı yok artık . Elbette ki kendimi de sorguluyorum karsimdakine bu fırsatı verdiğim için ben aptalim . Bu kadar müsamaha gösterdiğim için ben suçluyum asıl. Kahretsin ki onu her seferinde düzelecek diye bekledim malesef . Bu defter benim için cidden bu kez açılmamak üzere kapandı bu kaçıncı bana yaptığı.

Eşim bile bak dikkat et bu kız seninle dalga geçiyor bak yalan söylüyor diyordu ben eşime karşı onu 8 yıldır yüzyüze hayatlarımizdan bir haber yasamamiza rağmen savundum ama bana söylediği yalanlara rağmen olabilir insanlık halidir dedim her seferinde konuşmaya devam ettim ama kıskanma gibi bı durumumuz söz konusu olamaz sosyal medyalar da bile ekli değiliz birbirimizde. O sadece her seferinde olduğu gibi herkesten duyduğu gibi benden övgü yağdırmami bekledi yani kusura bakmasın da benim işim gücüm yok senin egonu mu tatmin edicem her konuşmada. Bu nasıl bı ego ki oksanmaya doymadı doyuramadim

Bı de ben yapısal olarak bir çok şeyi normal karşılayan biriyim yani şaşırma duygum veya ne bilim her zaman gördüğüm şeyi oha çok güzelmiş diye nitelendiren biri değilim . Çünkü o kadar çok varki çevremde her şeyi mükemmel kaliteli insanlar yani bana böyle şeyler avam geliyor bir şey yapıyorsan kendin için yapmalısın insanlardan övgü duymak için değil diye düşünüyorum.

Size düşüncelerimi anlattıklarından izlenimlerimi açıkça söyleyeyim .dogru yada yanlıs. Öncelikle ayakların çirkin lafını hiç hoş bulmadım çok yanlıs konusmussunuz. Kaç yıl önce ki durumdan bahsediyorsunuz farkında mısınız. yani O zaman gençtınız küçüktünüz. siz de bir eğitimcisinz madem anlamanız gerekir o yaşta sosyal çevrede dışlanmak, alay konusu olmak, küçük görülmek düşüncesiyle annem hizmetçi dememiş olabilir ki bunu demek zorunda da değil. Cüzdanından para almıs tamam tabı ki dogru değil ama bu onu kötu bırı yapmaz belki o da heveslendi sacıni basını yaptırmak istedi. Kötu biri olduğunu göstermez bu. Genclik ergenlik zamanında heves etmiş kendini sizler gıbı göstermek hissetmek istemiş olabilir.
Anlattıklarınızdan anladım ki küçükken yaşayamamış bir kuaföre gidebilmek için bile yanlıs davranmış bir kızın güzel bir hayat yasadığında bununla biraz olsun kendisini iyi hissetmesini anlatmasını mazur görememişsiniz ki görebilirdiniz. Kaldı ki bosanmıs diyorsunuz ben kültürluyum diyordunuz.ki bosanmıs olması bile hayatınız sizin ki kadar mukemmel olmadığını gösteriyor. Belli ki o da kendini sizin gıbı göstermek istemiş olabilir. Ve siz 15 yıllık arkadasınızı küçük görüyor , kendisini göstermek istediği şekilde görmeye tahammül edemiyorsunuz. Cunku siz onu kuaföre gitmek için annesinin cebinden para çalan hizmetçi kızı olarak görmüşsünüz ve fazlasını olduğunu görmeye tahammül edemiyorsunz. Keske onu eleştirmek yere anlayıslı olup yardımcı olsaydınız. İyi niyetle yaklaşsaydınız. Bıraksaydınz da kendini öyle görseydi bence 15 senelik arkadaslık bunu gerektirirdi

Son düzenleme:
Şu an ah ah dedim ve sadece gulumsedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…