Ben arçelik aldım 7yıl garanti vardı.tv hatiç herşey arcelik ve acayip memnunum.erzaman ulaşabilitsin 24 saat içindede gelip sorunu gallederler tabıı sorun yaşarsan.genelde aorun yanlış kullandiğimdan olmustu enimannanın evindeki öyle değildi tanii
Ben arçelik aldım 7yıl garanti vardı.tv hatiç herşey arcelik ve acayip memnunum.erzaman ulaşabilitsin 24 saat içindede gelip sorunu gallederler tabıı sorun yaşarsan.genelde aorun yanlış kullandiğimdan olmustu enimannanın evindeki öyle değildi tanii
Simens düşünüyoruz Bosch ile aynı fabrika çıkışları zaten ama simens sanki bir tık daha önde bana göre biz karışıkta yapabiliriz bosch ve simens karışımı hayırlı olsun şimdiden
Tabiki Bosch!!!!
Servis ağı geniş. En uzun ömürlü makineler. Ve en önemlisi elektronik aletlerin şans işi olması. İnş en güzellerden denk gelir sizede. Ablam 6 yıldır arçelik kullanıyor bir sıkıntısı olmadı. Arçeliğin ffırın var bende ben çok memnunum. benbeyaz eşyalarımı bosch aldım asla veazgeçmem alman elektroniğniden. buzdolabı çamaşır ve bulaşık makinem bosch.
Fırın alırken dk ayarlı ve iç genişliğine dikkat et.
Buzdolabında uzun ve taze tutma özelliğine bak.
bulaşık makinen kesinlikle 3 programlı olsun kısa programı ve yarı yük ayarı olsun.
çamaşır makinen an 8 en çok 9 kg yıkamalı olsun 1000 yada 1200 devirli olsun.
Bence satın alacağın yer ve sunduğu avantajlarda çok önemli. Artık en uygun fiyatı dijital pazarlama yapan firmalardan bulabiliyorsun. İnternet sitelerini araştır. Mesela akakçe diye bir site var. Oraya daha önceden beğendiğin ürün marka modelini yazdığında nerede uyguna bulacağını gösteriyor. Hatta daha iyisi kendi belirlediğin fiyat ile alışveriş yapabileceğin bir site var. www.fiyatimbu.com buraya gir bir bak. Hem bloglarında güzel beyaz eşya tavsilerine de yer veriyorlar. Ben daha önce tv aldım buradan. Piyasada 1700 falandı ben 1500tl ye aldım. Sıfır ve garantili hala kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Bir dene derim.