bana bi akıl fikir verin var mı derdimin dermanı

Evet tabiki bende suçluyum biliyorum pişman olduğumda da kurtulamadim
Şantaj karşısında susma. Dağıtırsan dağıt seni şu an tıktıramam ama fotoları yaydığın anda seni hapislerde süründürürüm de. Bu ruh hastaları korkuyla beslenir. Özünde de kocaman birer tırsaktırlar. Dişini göster bak nasıl geri adım atacak.

Dişini göster diyorum ama kendini bu kadar ezdirdiğine göre sen de çok sağlıklı değilsin. Git direk savcılığa. Elimde mesajlar var diyorsun. Fotoğrafları yayarsa görür anyayı konyayı. Gerizekalıya bak.

Ben nasıl gideyim ailem herseyi öğrenince birakmsz biraksa da aileme ulasiyo bna ulasamayinca ve zarar verebilecek biri yıllar öncede olsa kavgalari var gözü kara biri benimle iletisim icinde olmak istiyo ömür boyu istersem evlensen de benimle olursun hergün bna yalvarcaksin diyo

Aileniz bu konuda hiçbirşey yapmıyorlar mı? Nasıl bir çözüm önerisi sunuyorlar? Polisten sonuç alınamazsa mecburen izinizi kaybettireceksiniz ailece..zaten bir süre sonra takacak başka birşey bulur sizinle uğraşmayı bırakır bulamayınca..yurtdısına gittiginizi falan duyurabilirsiniz ona

Şantaj karşısında susma. Dağıtırsan dağıt seni şu an tıktıramam ama fotoları yaydığın anda seni hapislerde süründürürüm de. Bu ruh hastaları korkuyla beslenir. Özünde de kocaman birer tırsaktırlar. Dişini göster bak nasıl geri adım atacak.

Dişini göster diyorum ama kendini bu kadar ezdirdiğine göre sen de çok sağlıklı değilsin. Git direk savcılığa. Elimde mesajlar var diyorsun. Fotoğrafları yayarsa görür anyayı konyayı. Gerizekalıya bak.

Aynen öyle dedim bende. Ailenin Yaninda sin diye sana bi cesaret gelmis bna yalvarman lazimken nasil konusuyosun diyo git ver polise savcıya git umrumda değil istedigini yaphapisten çıkar katil olurum diyo

Babam yeni öğrendi henüz eve gelmedi yarın gelecek annem günlerce telefonla konusti beni ondan uzak tuttu bu sefer onu ve kardeslerimi tehtit etmeye başladı babam öyle kaçıp gitmez uzatirsa gider öldürür onu birinden birine bsey olacak diye korkuyorum

Aynen öyle dedim bende. Ailenin Yaninda sin diye sana bi cesaret gelmis bna yalvarman lazimken nasil konusuyosun diyo git ver polise savcıya git umrumda değil istedigini yaphapisten çıkar katil olurum diyo

Nah olur. Son kozlarını oynuyor işte. Sakın geri adım atma. Şu anda onun elinde ne koz varsa o kozları onun için değerli yapan sensin. Ayrıca hiçbir toplumda böyle fotoğrafları paylaşan kişilere alkış tutulmaz. Korkma, artık şu paspaslığı at üstünden. Sen bu herife başından bi höt deseydin şu an derdin tasan yoktu.

Babam yeni öğrendi henüz eve gelmedi yarın gelecek annem günlerce telefonla konusti beni ondan uzak tuttu bu sefer onu ve kardeslerimi tehtit etmeye başladı babam öyle kaçıp gitmez uzatirsa gider öldürür onu birinden birine bsey olacak diye korkuyorum

Peki resimleriniz açık seçik resimler mi? Babanız görünce kalbine ineceği türden mi?

Bu konu evli adamlarla bile isteye birlikte olan genç kızlar için ibretlik bir konu olsun. Bakın okuyun ve görün başınıza neler gelebilir karşınıza ne manyaklar çıkabilir.

Konu sahibi sana da pes diyorum, evli sevgilin var bir ara nişanlın da var ikisini aynı anda idare ediyorsun sonra bir başka is arkadasin hayatına giriyor bu arada eski sevgili hala hayatında sonra memlekette biri daha giriyor hayatına. Bu ne aşk trafiği bu ne hız ya.

savcılığa ver kurtul

Bu adam sizin memleketinizde ki evinizi nereden biliyor? Annenizin telini nereden biliyor, babanızın telini nereden biliyor, konuştuğunuz kişinin telini nereden biliyor? Ha birde nişanlınız vardı ? Bu 4 kişiyi ne kadar zamana sığdırdınız bu ne hız? Bile bela varken başınızda ?

Herkese merhaba. Burda benim hikayeme benzer bir sürü hikâye gördüm. Herkes başına gelenleri anlatmış ama kimse sonucu yazmamis.bende henüz sonuca ulaşmış değilim ama ulaşınca da yazacağım mutlaka. Hikayemi anlatayim kisaca. Bir yıldır bir türlü hayatimdan cikaramadigim evli bir adamla birlikteydim. Ayni yerde çalışıyoruz zamanla yakinlastik bir aksam dışarı ciktik yemege ve o gün basladi hersey. Bir anlik bir heyecanin peşine dustuk. Bn nişanlıydim o evli. Sonra hata oldugunu anladım tabiki. Yani bu durumu nasıl anlatayım bilmiyorum bir türlü çıkmadı hayatımdan. Her kavgada beni sucladi. Istifa et dıye tehtit etti. Etmek istediğimde gidemezsin beni böyle birakip pisman bile degilsin dedi. Esine yakalandi beni suçladı. Bn evlenecektim onun yüzünden ayrilmak zorunda kaldım. Tehtitlerle. Sen evlenmeye dünden razisin ben neyim beni birakamazsin vs. Ailem ve nisanlim duymamaliydi. Düğün hazirliklari zamaninda yaşanan sıkıntılardan dolayı ayrildim. İş yerinde insanların benimle konusmasina benim kizlarla bile sohbet edip gülmeme dışarı çıkmama herseye karisti. Abim gibi sevdigim biriyle cay iciyorum diye el kaldırdı bna. Daha anlatamadigim bir sürü işkence. Ne ondan ayrilabildim ne işimi birakip ailemin yanina donebildim ne kimseye bsey anlatabildim. Öyle zor günler yaşadım ki. Bi kavgamizda aryik bni hic aramayacagini soyledi. Bnde o sirada benimle görüşmek isteyen biriyle çay içtim konusmaya başladım. Aradan zaman gecti is yerinde geldi telefonumu aldi herseyi öğrendi o kisiyi aradı bn evliyim benimle birlikte diye. Beni de onu aldatmakla suçladı. Buradan sonra hayat zehir oldu bna. Gitmeme izin vermedi benden af dileyeceksin diye. Aylar gecti aradan. Bn artık memleketine döneceğini soyledim. Hemen istifani verip bugün gidiyosun kimseyle helallesmedwn gözüme gozukmeden gidiyosun diye zora soktu beni. Bn izin aldim memleketime gittim dönüşte istifa edecektim.o aralar yine hic konuşup görüşmeme kararı aldık bni birdaha aramayacakti ve hersey bitecekti. Artık kendine birini bul deyip duruyodu ayni zamanda. Bi sure beni hic aramadi. Ben memlekerimde biriyle tanıştım görüştüm. Birkac hafta konustuk. Herşey cok güzel gidiyodu. Sonra beni yine aradı
Bn yine onun oldugu sehire işime baslamistim istifa verip 15 gun calisip donecektim. Artık hayatimda biri olduğunu bni aramamasini söyledim. Yine cildirdi. Böyle birisini bulup gidemezsin bwni böyle birakamazsin bn acı çekerken sen mutlu olamazsin dedi. O kisiye de fotograflarimizi atti aradıherswyi anlatti. Hala benimle birlikte dedi usteluk. Yine beni aldatmakla suçladı. Gunlerce sabahlara kadar telefonla aradi bni uyumadan yemeden icmedn ise gittim. Istifami engelledi. Ev arkadaslarim is arkadaşlarım herkes bnim kötü oldugumun farkindaydi kimseye anlatamadim. Bni tehtit ediyodu gece kapiya geliyodu. Ev arkadaşlarım korktu evden cikmami istedi. Tamamen ortada kaldim. Esyalarimi toplayip memlekete gittim. Annemi aradı herseyi anlatti. Sonra telefonumu kapattim 4 gün sonra annemi aradi o telefonu kapatarak benden kurrtulamazsiniz o benimle konuşacak diye. Gunlerce tehtitler hakaretler. Oraya gelcem kardeşini kescem babanın kemiklerini kircam neler neler. Babama anlatamadikta. Evlenirsen evliligini mahvetcem herkese anlatcam rezil etcem seni falan dedi. Sonra bir iki hafta sonra cikti geldi memleketime benimle gorusceksin diye. Ve telefonu verecwksin diye. Vermem dedim tüm tehtit mesajlari vardı telefonda. Tartıştık babama anlattim. Babama herseyi anlatmis. Babam sehir disindaydi. Bizde polise gittik ve inanin hic bsey yapmiyolar. Babam gelmesin eve o kız dedi. Bn geldim tabii ama 1 gün geçti babam daha gelmedi. Yarin sabah gelecek ve ne diyecek ne yapacak bilmiyoru. Su an çaresizce bekliyorum. Ama biliyorum daha bitmedi daha peşimi birakmayacak.
Her konustugunuz kisinin telefonuna sak diye nasil ulasiyor? Gizli serviste fln mi bu arkadas.
Babaniza anlattiginda namus meselesi haline gelmeyeceginden nasil bu kadar emin olabiliyor?
Merak ettim bunlari

Gittim polise dava açılacak ama ona mahkeme kağıdı gider gitmez dağıtacak fotoğrafları umrumda değil git polise diyo ben hapse girer çıkarım sonra tüm aileni öldürürum git diyo ve gerçekten birine zarar vermesinden korkuyorum
Nisanli da olsan bekarsin. Evli erkekle birlikte olacak kadar fettansan bence bu olanlar karsisinda da bu kadar pasif ve kezban durabilecegini sanmiyorum. Arti eski nisanli ve bu adam ayni sirkette yanlis anlamadiysam oyle kolay da idare edilmez benim diyen kadin yapamaz valla

Çok üzüldüm..evet hata yapmışsınız ama bukadar ağır bedeli olmamalı. .hele kendi canından geçip aileyle tehdit daha da kötüsü. .ama sakın geri adım atma,son oyunları belli ki bunlar..babanda kızar, bağırır sonra anlar seni mutlaka. babanla konuştuktan sonra da direk savcılığa gidin..Rabbim feraha cikartsin sizi

Çok üzüldüm..evet hata yapmışsınız ama bukadar ağır bedeli olmamalı. .hele kendi canından geçip aileyle tehdit daha da kötüsü. .ama sakın geri adım atma,son oyunları belli ki bunlar..babanda kızar, bağırır sonra anlar seni mutlaka. babanla konuştuktan sonra da direk savcılığa gidin..Rabbim feraha cikartsin sizi

Back
X